Stoktan Onaysız Mail Satışı

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Merhaba arkadaşlar,

Onaysız mail satış işine girmiş bulunmaktayım,elimde stok oldukça konuyu güncelleyip satacağım.. Bir müddet ref vermeyi düşünüyorum böylece ref alan kişiler test etmiş olur.. Ben mailleri temiz bir şekilde açıyorum eğer alan kişilerde kanallarını temiz açıyorlarsa zaten herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmayacaklardır..

Onaysız Mail özellikleri

- 3 adet çerez temizleme programı ile makine temizliği yapılarak tarayıcı sıfırlanır
- Her ip adresinden maksimum 3 adet mail açılır.
- Açılan maillere kurtarma postası ve tel no girilmez.
- Son olarak da ( gmailkullanıcıadı,şifre ) şeklinde text dosyası olarak hesaplar tarafınıza teslim edilir.

Reflerin yorumuna göre adet fiyatını ilerleyen zamnlarda güncelleyeceğim..

Garanti Şartları

3 gün içerisinde hiç işlem yapılmayan hesaplar kapanması durumunda telafisi yapılır

Ödeme Yöntemi

Şimdilik enpara ve garanti

Hayırlı Satışlar hocam da. Hesapların Temizliği Açısından tek hesap tek ip olması gerekir. Sıkıntı Olmasın İlerde.

Hayırlı Satışlar hocam da. Hesapların Temizliği Açısından tek hesap tek ip olması gerekir. Sıkıntı Olmasın İlerde.

Merak etmeyin hocam hesaplar zaten yeterince temiz açılıyor.. 3 adet temizlik programıyla yeri geliyor tekrar tekrar üstünden geçiyorum.. Dikkat ettiyseniz maksimum 3 yazdım.. Onaya düşen hiçbir hesapla işlem yapmıyorum zaten.. Düştüğü anda ip resetleyip tekrar işlem yapmaya başlıyorum.. Kanallarınızı temiz açtığınız sürece bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum..

Malesef ref bitti :)

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam temizlik için hangi programları kullanıyosunuz?

REf olarak aldığım mail sağlam duruyor. Birazdan yükleme yapacağım kendimde bu işi yapmış olduğum için sorun çıkcağını sanmıyorum.

ref hesaba 100 video attım sapasağlam arkadaşlar

Konuyu güncelledim.. Adet fiyatı 60 kuruştur. Şu anda stokta 12 adet onaysız mail mevcut.. Konuyada yazmıştım buradanda belirteyim.. Sipariş almıyorum satışlar sadece stoktandır.. Yorumlarını esirgemeyen ref arkadaşlara teşekkürler..

ref hesabını bende videoladım her hangi bir sıkıntı yok gayet sağlam hayırlı satışlar

Uzun bir aradan sonra konuyu güncelledim :) Takipte kalın..

Konu günceldir.. Şu an stokta 20 onaysız mail var..

Güncel onaysız stoğum 56 adettir.. Arkadaşlar bitmeden alın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri