Stop mation animation yapabilicek.

[MENTION=8651]acelik[/MENTION]

bu kanalın bi videosunda ülker smart yumurta açıyordu :D

onun tanıdığı biri vardı onu kastediyorsan onun artık bu şekilde anlaşmalı olduğu kanal varmış

Arkadaşlar bahsettiğiniz kişi zaten bu videoyu yapan. o işi de ben ayarladım kendisine. Bu konuları kendisiyle konuşurken bana ortaklık teklif etti. Eyvallah dedim. Bulduğum işlere göre pay vermeyi teklif etmişti. Bu kanalla mailleştim ve sonradan bir video yaptı. İlk başta iyiydi tabi bir kaç işte dediği gibi payı verdi bana. Sonrasında sürekli iş yapmaya başlayınca durum biraz tersine döndü. Aynı yerde yaptığı işlerde değil farklı yerlerde yaptığı işlerde pay verebileceğini söyledi. Koptuk.

Adam zaten işinin erbabı ve geçmişte iyi kazanç sağlamış ancak Youtube ve o kanal kendisi açısından tam bir dönüm noktası oldu diye düşünüyorum. Umarım kendisine olan katkımı unutmaz :)

Gercekten cok ugras gerektiren bir is oldugu videolardan bariz belli
Nasil yapilabilecegini iyi arastirip belki ugrasilabilir bos zamanlarda en azinda 3 ayda 1 yuklesende izlenimler herturlu tatmin edici olur 1 2 seneye:)

Arkadaşlar bahsettiğiniz kişi zaten bu videoyu yapan. o işi de ben ayarladım kendisine. Bu konuları kendisiyle konuşurken bana ortaklık teklif etti. Eyvallah dedim. Bulduğum işlere göre pay vermeyi teklif etmişti. Bu kanalla mailleştim ve sonradan bir video yaptı. İlk başta iyiydi tabi bir kaç işte dediği gibi payı verdi bana. Sonrasında sürekli iş yapmaya başlayınca durum biraz tersine döndü. Aynı yerde yaptığı işlerde değil farklı yerlerde yaptığı işlerde pay verebileceğini söyledi. Koptuk.

Adam zaten işinin erbabı ve geçmişte iyi kazanç sağlamış ancak Youtube ve o kanal kendisi açısından tam bir dönüm noktası oldu diye düşünüyorum. Umarım kendisine olan katkımı unutmaz :)

Takip ettiğim kanallar arasında, adam harbi koptu gitti stop motion konusunda çok başarılı en azından hamur konusunda,sizin de böyle kanallarınız varsa gerçekten sizi de tebrik etmek lazım gerçekten zahmetli bir iş.

Takip ettiğim kanallar arasında, adam harbi koptu gitti stop motion konusunda çok başarılı en azından hamur konusunda,sizin de böyle kanallarınız varsa gerçekten sizi de tebrik etmek lazım gerçekten zahmetli bir iş.

Hamur konusunda başarılı değil, bu işin üstadı diyebilirim. el yeteneği olağan üstü ancak bunun yanında ekipmanları, kullandığı hamurlar da aynı şekilde iyi hamurlar.

Bu da benim bir zamanlar emek vermeye çalıştığım kanalım :)

https://www.youtube.com/channel/UCY-9WQo320Twhs-UXf5-iRw

Hamur konusunda başarılı değil, bu işin üstadı diyebilirim. el yeteneği olağan üstü ancak bunun yanında ekipmanları, kullandığı hamurlar da aynı şekilde iyi hamurlar.

Bu da benim bir zamanlar emek vermeye çalıştığım kanalım :)

https://www.youtube.com/channel/UCY-9WQo320Twhs-UXf5-iRw

keşke bırakmasaydınız patlamaya hazırmış kanal,adamlar güzel para kazanıyorlar ki sürekli video atıyorlar hele bir tanesi var 4 Mar 2013 ten buyana 3,5 milyar izlenmeyi geçti benim tabirimle yumurtacı kanal :) gözümüz yok da bizim neyimiz eksik hayırlısı diyelim :)

keşke bırakmasaydınız patlamaya hazırmış kanal,adamlar güzel para kazanıyorlar ki sürekli video atıyorlar hele bir tanesi var 4 Mar 2013 ten buyana 3,5 milyar izlenmeyi geçti benim tabirimle yumurtacı kanal :) gözümüz yok da bizim neyimiz eksik hayırlısı diyelim :)

yapmaya çalıştığım dönemde kategoyiyi spam dünyası tecavüz ettiği için uğraşmak istemedim. sonrasında kaldı böyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri