stop motiona devam

• Kullanıcı navy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Eline sağlık güzel olmuş. ciddi emek verdiğin belli :)

1:00 Amma yedin be Peppa! :D Açım zaten...

Güzel olmuş fena değil ama [MENTION=8651]acelik[/MENTION] kızmasın :)

Kızacak ne var ki :) Arkadaş saolsun bana sordu videodan önce ama sormasına gerek dahi yoktu. Sonuçta içerik benim değil ve emek vererek ortaya çıkarıyor. Bazıları gibi videoyu direkt kopyalamıyor :)

Ben de bir kaç gündür oyuncak falan aldım. yeni videolar geliyor sanırım :)

kameranın karşısına geçip konuşma tazrzı bi şeyler yapıcaksanız iyidir tavsiye ederim ama hareketli bi şeyler olucaksa odaklanma problem oluyo biraz belki o düzeltilebiliyodur ama tam bilmiyorum yorumunuz için teşekkürler

oyun hamuru hemen kuruduğu için yapmak istediğim bi çok şeyi yapamadım sonlara doğru iyice kuruyunca birde yorulup sıkılınca kısa kestim oyun hamuru kurumasa bırakıp sonra devam edicektim ama olmadı

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

teşekkürler hocam haklısınız biraz daha kısa olabilirmiş

01:25 dakikadan sonra giren alandan bahsediyorum hani intromu deniyor artık neyse onun yerine sessiz veya daha hafif bir şey koyup daha farklı bir şey yapsanız daha iyi olur.

Yumurtayı soyma ve kenarda hatır hutur yeme olayı çok hoşuma gitti. :)

Biraz ışık sorunu olmuş gibi, her fotoğrafta biraz daha farklı gelmiş. Pencere kenarında mı çektin?

akşam çektim ışık az olduğu için aliminyum folyo ile ışığı arttırdım arasıra elim çarptığı için dengesizlik oldu

---------- Spam Engelliyici 10:53 ---------- Önceki Mesaj 10:51 ----------

01:25 dakikadan sonra giren alandan bahsediyorum hani intromu deniyor artık neyse onun yerine sessiz veya daha hafif bir şey koyup daha farklı bir şey yapsanız daha iyi olur.

aslında outroyu diğer video için hazırlamıştım. evet böyle bi video için bu müzik olmamış gibi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri