Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube'un en büyük çocuk kanallarına hediye ettiğim adam.
Adam zaten iyi bir konumdaydı ancak Youtube'u tanıştırmam ile dünyası daha da değişti...
Yolu açık olsun demeyeceğim zaten açık oldu gitti.
Youtube'un en büyük çocuk kanallarına hediye ettiğim adam.
Adam zaten iyi bir konumdaydı ancak Youtube'u tanıştırmam ile dünyası daha da değişti...
Yolu açık olsun demeyeceğim zaten açık oldu gitti.
Ben de aylar önce bir arkadaş kendi arkadaşı diye tanıtmıştı bunun videolarını diyecektim. Meğer gerçekten öyleymişSiz de yapıyordunuz hocam stop motion işini ne oldu akibeti? Ben de o işteyim artık ancak bu hamur işi inanılmaz zor ve tecrübe isteyen bir iş. Yok mudur böyle bu şahsın yaptığı işlerin eğitim videoları falan
![]()
Ben de başındayım hamur işine girmedim bile henüz ama bu şahsın videoları dünyaca ünlü ağzımız açık izliyoruz iştehamur işi inanılmaz zor benimde başarısız olan bir stop motion kanalım var, hamur ile çalışmak için oyun hamuru aldım baya bi harcama yaptım ama hepsi çöpe gitti malesef.Bende ıraktım uğraşmayı daha sonra.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.