Stop Motionda Kalitenin Dibine vurmuş

Bunları bende izliyorum gerçekten çok iyi ama nasıl yaptığını bir türlü çözemedim . İnternette bununla ilgili bir eğitim makalesi , videosu da bulamamıştım.

Özgürcan TRT Çocuk'ta çalışıyor, öyle biliyorum.

hocam konuyu yeni okuyorum ve aşırı şaşırdım şimdik bu kanalın sahibi içimizden birimi yani

vallahi çok sevindim
helalll olsunnnn
turk-bayrakli-sevinci-elestiren-gazeteci-olduruldu-h1439196192.jpg

2,322,024 Abone
2,355,115,201 izlenme

Off off. :D

offkine offf :D maşallah Allah'ım daha da artırsın bizim kanallarıda tuttursun inş :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kanalın Sahibi o arkadaş değil sadece ona video hazırlayıp satıyor benim bildigim.

hocam konuyu yeni okuyorum ve aşırı şaşırdım şimdik bu kanalın sahibi içimizden birimi yani

vallahi çok sevindim
helalll olsunnnn
turk-bayrakli-sevinci-elestiren-gazeteci-olduruldu-h1439196192.jpg

offkine offf :D maşallah Allah'ım daha da artırsın bizim kanallarıda tuttursun inş :D

Bi arakadaşda yazmış , bu Türk olan arkadaş video hazırlayıp o kanalın sahibine satıyor ki o kanalda sanırım bi firmaya ait ve tek kişi yapmıyorlar bu işi ekip işi.

Böyle bir videoyu ne kadara yapıyor acaba nerden ulaşabiliriz

Zamanında burada konusunu açmıştık. Şu videoyu sanırım 400 dolara satmıştık o kanala:

https://www.youtube.com/watch?v=Lq9j1Byuq14

Şimdi sanırım o kanallarla kazanç payı alarak çalışıyormuş. Direkt videoyu satarak değil. Ve tek bir kanalla değil, en büyük bir kaç kanalla çalışıyor. Ya da en büyük kanallar hep belli şirketlere ait.

Surprise Eggs Unboxing Toys adlı kanala gönderdiğim mesaj üzerine bir kaç yazışma yapmıştım. Yazıştığım kişi anladığım kadarıyla İspanyoldu. Gonzalo adında bir arkadaştı.

Özgürcan'ın bir dönem TRT adına videolar hazırladığı doğru. Yapımcı firmadan parasını alamayınca bırakmıştı sanırım. Sonra karşısına ben çıktım. Ardından bu büyük kanalların birisiyle iletişim kurdum... Sonrasında bizim aramız bozuldu.

Burada onun için konu açmıştım. Bir çoğu için pahalı gelmişti onun işleri. Sonrası malum :D

Benim neden devam etmediğimi sormuş bazı arkadaşlar. Ne bileyim, pek devam etme fırsatı bulamadım ve peşine düşmedim. kanalım 700 aboneye kadar çıktı ama çok uzun zamandır video yapmıyorum. Bir de her nedense videolarımın izlenme oranına göre kazancı da düşük geliyordu. Hala öyle. 20 bin izlenmeye 3 - 4 dolar geliyor. Ondan vazgeçtim sanırım.

Bir de benim video yapmaya çalıştığım dönemde ilgili anahtar kelimeleri spamci arkadaşlar basmıştı ve yükselme şansı pek yoktu. Şimdi onlar gitti, özgürcanın yaptığı videolar bastı. Tüm kelimelerde farklı kanallara ait onun videoları var. Değişen bir şey olmadı yani :)

Son düzenleme:
Bu kadar kalteli içerik yapabiliyorsan aç 1 tane kanal reklam ver reklam yap yeter zaten . Böyle kaliteli içerik yapdıktan sonra zaten kanalın hızlıca büyür , vay be videolara bak

çok değil yakında benim kanalı paylaşırsınız buralarda ama ben olduğummu bilmeden :D

aynen ytde ki bütün milyon izlenimli stop motion videolarını o yapıyor. farklı kanallarda görebilirsiniz. kendisyle görstm önceden birden fazla kanalla calısıyomuş fakat şuan sadece dctc için içerik üretiyormuş. yani kısaca adam dctc yi zengin etti..

Boyle 10 dk lik bir videoyu ne kadara yapiyo acaba :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri