#StopYulin2015

Hani biz alemleri yaradan Allah için kurban veriyoruz ona bile canımız acıyor, kurban verilen canlı o amaçla yaratılmış insanlara yemek ve besin olması için yaradılan bir hayvan olduğu halde.Peki bunlar ne uğruna işkence edip yemek yapıyor?! Dinlerini bilmem ama onların bir yaratıcı tanrı inancı olduğunu hatırlamıyorum, işleri güçleri felsefe.

binlerce kez şükürler olsunki bu din ile bu topraklarda türk olarak doğmuşum ^^

Olay ne kadar kotuyse kiz da bi o kadar tatli..

bunlar zıkkımıda yesinler köküyle beraber ^^ adamlar wrong turn'den fırlamış sanırsın :D
çok şükür ki böyle bir inanç ve din le bu güzel vatan'da dünyaya gelmişim kıvanç duyuyorum ^^

adamlar bizim çiftlikler gibi köpek çiftliği kurmuşlar orda yetiştirip getiriyorlarmış evcil hayvan olmadığını söylüyor ilginç ayrıca orda bi kasapın tabelada kedi köpek eşek resimlerini koymuş adam nasıl insan bunlar????

Bu sadece yulin de olan birşeymiş genelde yasakmış sanırım yanlış anlamadıysam. Yulinin yerlisi de bizim hoşumuza gidiyor tadı yiyoruz sizene diyor :D Ona bakarsanız her hayvanın canı var kuzu keçi nin canı yok mu ama yiyoruz işte üzülsekte onlarda böyle işte.Çünkü besin zincirinin en üstünde biz varız dinazorlar eğer yaşasaydı belki onlar olurdu :D

şimdi köpek yedikleri içinmi katliam oluyor?
Ozaman kurban bayramı da katliam?

biz koyunlarımı yakıyoruz canlıyken ? Yemeden ziyade olay işkence çektirerek öldürüyorlar.

videoyu izlemedim ama

Yulin festivali diyorlar ve her yıl yüzlerce belki binlerce köpeği yakalayıp yiyorlar

bu yazıya göre yorum yaptım.

videoyu izlemedim ama

Yulin festivali diyorlar ve her yıl yüzlerce belki binlerce köpeği yakalayıp yiyorlar

bu yazıya göre yorum yaptım.

50.000 köpek ve 20.000 kedi yi görürsen gazlı alevle galiba yakıp yiyorlar canlı canlı yavrularıda festival diyorlar.

Bütün ülkelerde zaten koyunlar danalar falan etleri için yetiştirilip kesilmiyor mu ?

Ama
Köpekler öyle değil.

bi ülkede ineğe tapıyorlardı galiba tam hatırlamıyorum.Çinli ler de köpek yer.avusturyalılar kanguru yer.Demek istediğim bize yanlış gelen bir şey başka kişilere yanlış gelmeyebilir.

aslında köpek keçi açısından bakınca biraz haklı gibi oluyorlar ama kardeşim akıl var mantık var keçi ot yer süt verir et verir köpek ulan 2 gram et ya var ya yok beslersin sürüyü korur evi korur...
iyi geldi aklıma bir tavuk döner yiyim :D

olayı desteklemiyorum ama birde şöyle düşünün 1.5milyar nufus var. biz türkiyede 70 milyonu doyuramıyoruz. adamlar 1.5milyarı nasıl doyurcaklar.
-cenin yiyerek
-köpek keserek
-ahtapot yiyerek
-vs....

kurban kesmeyi bunla karıştırmayın. burda hayvana işkence ediyorlar. Kurban keserken usülünce hayvana acı kestirmeden yapılır. Burda tüyünü falan yoluyorlar yakıyorlar yazık günah. Çinliler zaten bi s..e yaramayan bi toplum eşşek gibi çalışsınlar anca. Çinliler ve Araplar temizlense dünya çok daha yaşanabilir bi yer haline gelir

Bütün ülkelerde zaten koyunlar danalar falan etleri için yetiştirilip kesilmiyor mu ?

Ama
Köpekler öyle değil.

Sonuçta ikisi de hayvan ?
Çoğunluğun yanlış birşey yapması onu doğru yapmaz. İnek, dana vs nasıl topluca kesip yiyorsak adamlar da köpek kesip yiyor. Kurban bayramıyla kıyaslamıyorum sadece birşeyişunu anlatmaya çalışıyorum:
Anadan doğma o kültürün içinde doğup büyüsek biz de köpek yiyor olurduk ve bu bize göre normal olurdu.
Bilim çok ilerledi, inşallah yakında etin yerini tutacak yapay birşey üretilir de hayvanları rahat bırakırız.

Arkadaşlar tüylerini yoluyorlar vs diyorsunuz da, köpeği acı çektirmeden öldürüp yeseler bu sefer de "ıyy köpek yiyor pislikler" diyecektiniz. Herkes kendi doğrusunu yaşıyor. Birini yargılama ihtiyacı hissediyorsanız kendinizden başlayın. Biz cani varlıklarız.

Son düzenleme:
Kesin bu köpekleride chopsticklerle yiyorlardır.Senede 80 milyar tahta chopstick kullanıp atıyorlarmış, adamlar boğulacak hala chopstick derdinde.Batır çatalı ye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri