Strateji Oyun Önerileri

black5410

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar boş vaktimi geçirmek için strateji oyunu arıyorum,aradığım oyunda ülke fethetme askeri yapıyı güçlendirme devlet kurma gibi şeyler arıyorum eskiden cossacks back to war oyununu oynardım onun gelişmiş versiyonunu arıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=9yulcUha35Y

Son düzenleme:
rome total war 2 iyidir bu dedigin tüm özellikler mevcut fakat strateji oyunu dendiginde aklima gelen ilk oyun bfme2 oluyor her türlü kapışırım

total war serileri bir bak derim
net yavaş olduğu için biraz geç yazmışım :d

android için clash of clans ta güzeldir. Bilgisayar için Total War Rome 2 tabii ki :)

Total War Rome 2 güzele benziyor başka öneriler varsa dinliyorum

Battle for middle earth 2 - Spell Force 2 en hoşuma giden bunlardı

europa universalis iv dene pişman olmazsın.

age of empires ın üstüne oyun tanımam

oyun konusunda çok seçiciyimdir.arkadaşlar gibi bende total war ı tek geçerim.ayrıca total war oyunlarından aldıgım zevki veren bitek oyun var bana o da warband.hoşuna giden bi modla oyun süper oluyor.total war oynarken derdim keşke bende orduyla birlikte savaşabilsem diye ve warbandla bunu gerçekleştirdim :)

Stronghold Crusader oyundan bahsedeyim biraz oyunda eski cağdasın halkın askerler vs yemek bile yiyorlar onların yemek ihtiyacını karşılıyorsun halkın moralini ne kadar yüksek tutarsan ne kadar az vergi alırsan o kadar iyi savaşıyorlar oyunda örneğin ekmek yapmak istedin önce tarlaya buğday ekiyorsun sonra onu un yapıyorsun daha sonra onu ekmeğe çevirmek için kücük fırınlar yapıyorsun yaşlı teyzelerde onu ekmek yapıyor :D oyunu oynarsan anlarsın mükemmel bir mantığı var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri