Su Altı AEE S50 Aksiyon Kamerası Wifi Su Geçirmez (SIFIR)

sendemi71

Kayıtlı Üye
Sıfır üründür kutusu açılmamistir ayni ürünün normal satis fiyati 499.00 tl dir. Fiyat 200tl ye satıyorum aynı üründen bir adet daha var kendim aştım yol kamerası olarak denedim Onun fiyatı da 180 olur
Rize dosmadan elden teslim edilebilir. ikinci el fiyatına Sıfır ürün alacaksınız unutmayın. Herkese hayırlı satışlar.

�- 1080P/25fps Full HD, 720P/50fps video çekimi
�- Dahili 1250 mA lityum batarya, 3 saat çekim sağlar.
�- Wi-Fi uzaktan kumanda, max100 metreden kumanda eder.
-� Dahili kılıfı ile 40m sualtı çekim
�- Genişletme slotu vardır, AV çıkışı desteklenir
- Görüş Açısı 150°
- Fotoğraf Çözünürlüğü 12M, 8M, 5M
- Dijital Zoom 10X
- Sürekli Ses Kayıt 5 saat
- micro SD Desteği 64GB (Max.)

BİSİKLETÇİLER MOTORCULAR KAYAKÇILAR SU ALTI CEKİMİ YAPANLAR İÇİN KAÇIRILMAZ FIRSATTIR
WİFİ İLE ARAC KAMERASI OLARAK DA KULLANILABİLİR
ŞEHİR İÇİ YADA ŞEHİR DIŞINA KARGO İLE GÖNDEREBİLİRİM
Ürün SIFIR olup açılmamış kutusu belgeleri, ve harici aparatlarıyla gönderilecektir

FİYAT KIYASLAMAK İSTEYENLER İÇİN
AEE S50 AKSİYON KAMERA - Vatan Bilgisayar

AEE S50 Aksiyon Kamerası 12 MP Full HD Wifi Su Geçirmez - Teknosa

AEE S50 Aksiyon Kamera Aksiyon & Outdoor Kameralar

AEE S50 Aksiyon Kamera Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

G3kaVv.jpg

40kX4Y.jpg

J34m1E.jpg

OEZmg3.jpg

znV9Xg.jpg

Son düzenleme:
Konu baltalamak olmasında n11 e aee s50 yazınca çıkan fiyatlarla sizin fiyat arasında dağlar kadar fark var. :)Farkı varsa bilgi verseniz iyi olur.

Not : Fiyat karşılaştırmayı kendiniz yaptığınız için yazdım.

Kusura bakmayın kendi fiyatını yazmayı unutmuşum fiyat olarak 200 istiyorum

Rizeden bir kullanıcıya rastlamak güzel bi duygu:). Hayırlı satışlar. Bu arada geçenlerde BİM'de satılan kamera dimi bu ?

GoPro Hero4 aldım bir kaç ay önce bu kamerayla hemen hemen aynı tüm özellikleri birde mobil desteği var GoPro da fiyat olarak 1500 tl ye almıştım siz bu kamerayı 200 tl ye satıyorsunuz sıfırı 500 tl arada 1000 tl fark var hocam bu çok ciddi bir fark bence kamera ile çekilmiş bir kaç görüntü / video atarsanız alacak arkadaşlar buna göre bir değerlendirme yapabilirler hayırlı satışlar hocam

GoPro Hero4 aldım bir kaç ay önce bu kamerayla hemen hemen aynı tüm özellikleri birde mobil desteği var GoPro da fiyat olarak 1500 tl ye almıştım siz bu kamerayı 200 tl ye satıyorsunuz sıfırı 500 tl arada 1000 tl fark var hocam bu çok ciddi bir fark bence kamera ile çekilmiş bir kaç görüntü / video atarsanız alacak arkadaşlar buna göre bir değerlendirme yapabilirler hayırlı satışlar hocam
Bu kamerayı alabilmek için ta istanbul'a bir bim mağazasının açılışına gittim Yoksa bu fiyata nereden buluyorsun 5 tane kamera 3 araba yıkama makinesi Bir tane de klima aldım makinelerde bir sıkıntı yok anlayacağın

ayrıca bu kameranın kalite yönünden hero4 le kıyaslanabileceğini sanmıyorum

Bu kamerayı alabilmek için ta istanbul'a bir bim mağazasının açılışına gittim Yoksa bu fiyata nereden buluyorsun 5 tane kamera 3 araba yıkama makinesi Bir tane de klima aldım makinelerde bir sıkıntı yok anlayacağın

makinelerde sıkıntı var demedim ki ben bir kaç görüntü eklesen cihaz ile çekilmiş kaliteyi görebilseydik ona göre böyle bir arayış içerisin de olan arkadaşlar bu cihaz ile ilgili karar verebilirdi

Ürün satılmıştır alan arkadaşa hayırlı olsun

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri