Şu ayarları yapmayı bilen varmı ?

mustafa9516

Kayıtlı Üye
pmvs5.jpg

dün attığım bir video patlamış fakat sayfa to gerçekten çok az bunu sanırsam buradaki ayarlar ile arttırabilirim fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum videom 15 dakikalık nasıl yapmam gerek söyleyebilirmisiniz ? ben bir kaç defa denedim ve hiç reklam gözükmedi eski haline getirdim :rolleyes:

Şuan reklam ayarların normal. Bende o şekilde kullanıyorum ve iyi ücret getiriyor. Reklamı sen göremessin. Eğer reklamları görmek istiyorsan çıkış yapıp videoyu öyle aç, reklam gözükecektir.

yayın içi truewiew devre dışı yaptım bende bir de öyle deneyelim bakalım

mesajım buluınsun

Artık sen yaparsın usta bu ayarları :) :p

---------- Mesaj saat 12:01:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:00:40 civarında gönderildi. ----------

Şuan reklam ayarların normal. Bende o şekilde kullanıyorum ve iyi ücret getiriyor. Reklamı sen göremessin. Eğer reklamları görmek istiyorsan çıkış yapıp videoyu öyle aç, reklam gözükecektir.

teşekkürler usta deniyicem fakat sayfa to yu arttırmaya yaramazmı diğer ayarlar onları nasıl doldurmamız gerekiyor bilmiyorum :confused:

---------- Mesaj saat 12:02:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:01:31 civarında gönderildi. ----------

Bence gelirini azaltmaktan başka hiç bir işe yaramaz :)

mustafa bunu sayfa to arttırmak ıcın yapıyorsan ıse yaramaz
toyu akısına bırakırsın artık kac olursa şansınadır

''Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor'' daki tiki kaldır , ''Gösterim sonrası reklamları göster'' e tik at .

yanlış bilgiler yanlış bilgiler....

arkadaşlar o sayfadaki ayarların sayfa to ile hiçbir ilgisi yok
sayfa to ne kadar yüksek olursa o kadar risk var demektir, lütfen yanlık bilgi vermeyelim

yayın içi reklamları kaldırırsan videona çok az tık gelecektir, çünkü yayın başladığı anda çıkan reklamı geçmek için 5 sn veriyor o 5 sny sonra bir tık almış oluyorsun. yani onu kaldırdığında sadece tık sayını azaltmış olursun.

alttaki seçeneklerde videonun içerisinde reklamın çıkmasını istediğin saniye veya dk. belirtiyorsun, bununda sayfa to ya hiçbir etkisi olmaz,

tekrar söylüyorum sayfa to yu ne kadar yükseltirsen o kadar risk demektir, neden yükseltmeye çalıştığınıda anlamış değilim

Sayfa TO ile alakalı bir bilgi de benden olsun. Doğal yollarla artan TO hiçbir sıkıntıya sebep değildir.

doğal yollar ile sayfa to %60 iki gün üst üte bulsun, o zaman gör bak neler oluyor
Doğal yollarla sayfa to nun %60 gibi bir rakama ulaşmasını ender görüleceğini düşünmekteyim. O rakamlara ulaşsa da gün kapanışı o seviyeden olmayacaktır. Burada arkadaşın kastettiği TO'nun ne kadar olduğu önemli. Onun hedeflediği TO'nun muhtemelen %5-10 arası olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu seviyeyi aşan birinin sayfa to yükseltme gibi bir kaygısı olmaz sanırım.Tabi tamamen kişisel düşüncem...

sayfa to bu anlatılan yöntemler ile yükseltilmez, ben bunu savunuyorum, sayfa to gelen tık ile yükselir, tık iste video önü reklamlar ile gelir, yayın içi reklamların tıklanma sayısı oldukça düşüktür.

sayfa to bu anlatılan yöntemler ile yükseltilmez, ben bunu savunuyorum, sayfa to gelen tık ile yükselir, tık iste video önü reklamlar ile gelir, yayın içi reklamların tıklanma sayısı oldukça düşüktür.
Yazdığın banaydı sanırım :) Ben işin o tarafından bahsetmedim. Sayfa to nun nasıl yükseleceği, o reklam türleriyle yükseltilip yükseltilemeyeceği konusu ayrı bir mevzu.

Sadece doğal olan makul seviyedeki sayfa to lar sıkıntı çıkarmaz diyorum. Makul seviyeler benim için yüzde 20 dir. Başkası için bu farklılık gösterebilir.

pmvs5.jpg

dün attığım bir video patlamış fakat sayfa to gerçekten çok az bunu sanırsam buradaki ayarlar ile arttırabilirim fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum videom 15 dakikalık nasıl yapmam gerek söyleyebilirmisiniz ? ben bir kaç defa denedim ve hiç reklam gözükmedi eski haline getirdim :rolleyes:

ayarlari yaptiktan sonra bir kac saat bekle video isleniyor hemen pat diye reklamlari goremezsin, ayrica en alttaki onayi kaldir, Bu video odemeli bir urun yerlesimi iceriyor en ustteki 2 kutu standart zaten, bence TO yada TBM ile alkasi yok oynamanada gerek yok, ortadaki 3 kutu; 1. gozterim oncesi reklamlari gozteriyor dedigim gibi onayladiginda hemen pat diye cikmaz, 2. si sure ayarliyorsun o verdigin surelerde gozteriyor bir video uzerine en az 7 dk ara ile en fazla 7 reklam ekleyebiliyorsun diye biliyorum, 3. ise video sonu reklam.... genel olarak isaretleyip ciktgiiginda pat diye reklam gozukmez biraz bekle...

bence truewiew devre dışı kalmalı. tbmyi bence çok düşürüyor. dün kaldırdım dün tbm 0,03 tü bugun ise 0,07 olmuş acaip

Sakın deneme eberbax.Ben kapattım tbm arttı ama tıklar çok düştü kazanç da düştü sayfa to nun kendine gelmesi 5 günü buldu

---------- Mesaj saat 12:54:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:51:05 civarında gönderildi. ----------

Beyler videonun ortasında reklamı şu saatte göster seçeneğinin çok işe yarayacağı kanaatindeyim.Sonuçta reklam ne kadar görünürse o kadar tıklanma ihtimali artar.

---------- Mesaj saat 13:01:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:54:43 civarında gönderildi. ----------

mustafa hocam o ayarları bulamadım varsayılanlardan vs baktım yok sen nerden girdin oraya?Bir önceki mesajı yazarken aklıma ilginç fikirler geldi :)
pmvs5.jpg

Bu yazdıklarınla tamamen kendinle çelişmişsin , hem sayfa to'nun bu ayarlarla alakası yok demişsin , hem de tık daha çok video önü reklamlarla gelir demişsin ?

Sayfa to'nun bu sayfadaki ayarlarla alakası vardır , ''Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor'' seçeneğine tik atarsanız , videoda daha az reklam çıkar buda sayfa to'yu düşürür. Trueview reklamlardaki tiki kaldırırsanız seninde dediğin gibi sayfa to düşer. Bu yüzden bu ayarlarla alakası vardır sayfa to 'nun.

Ayrıca üstteki mesajında yanlış bilgiler demişsin ama kendinde yanlış bir bilgi paylaşmışsın. Doğal yollardan da olsa sayfa to yüksek olursa banlanırsınız demişsin. Bu websiteleri için adsense kullananlarda bir nebze doğru olabilir. Çünkü bazı site sahipleri adsense kuralları dışında sitelerinin çok sayıda yerine reklam yerleştiriyor ve reklama tıklamaya teşvik ediyor ziyaretçiyi bu ban sebebidir. Fakat youtubeda böyle bir şansımız olmayacağı , reklamların yeri ve zamanını adsense belirlediği için doğal yollardan gelen tıklamaların hiçbir zararı olmaz.

---------- Mesaj saat 13:09:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:08:41 civarında gönderildi. ----------

Sakın deneme eberbax.Ben kapattım tbm arttı ama tıklar çok düştü kazanç da düştü sayfa to nun kendine gelmesi 5 günü buldu

---------- Mesaj saat 12:54:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:51:05 civarında gönderildi. ----------

Beyler videonun ortasında reklamı şu saatte göster seçeneğinin çok işe yarayacağı kanaatindeyim.Sonuçta reklam ne kadar görünürse o kadar tıklanma ihtimali artar.

---------- Mesaj saat 13:01:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:54:43 civarında gönderildi. ----------

mustafa hocam o ayarları bulamadım varsayılanlardan vs baktım yok sen nerden girdin oraya?Bir önceki mesajı yazarken aklıma ilginç fikirler geldi :)

15 dk üstü videolarda çıkar bu ayarlar hocam.

bence truewiew devre dışı kalmalı. tbmyi bence çok düşürüyor. dün kaldırdım dün tbm 0,03 tü bugun ise 0,07 olmuş acaip

TBM de rol oynadigi gercek evet, azda olsa ama tik sayisini dusurecegi icin degisen birsey olmayacak hatta kazanc bile dusecek diyebilirim soyle ki;

gunde 2 tik aldiniz 0.07 * 2 = 0.14 $ Demektir.!

Diger turlu

10 tik alirsin 0.03 * 10 = 0.30 $ Demektir yani arkadaslar TBM yuksek olsun diey takilmayin, tbm yukseltirken tik azaltma yontemlerinden kacinin bence....

Çok güzel yorumlar gelmiş teşekkürler özelliklede etc_computer hocam güzel anlatmışsın sana bir kez daha teşekkürler bu ayar sadece 15 dk ve üzeri videolarda çıkıyor arkadaşın söylediği gibi bu konuyu açtıktan sonra bu kanalı sattım artık bu ayarları yapmak kanalın yeni sahibi hemato kardeşimize kaldı hayrını görsün kanalın :) bu özelliği artık yeni kanalımdaki videolarda deniyicem bence sayfa to yu arttırıyor bakın şöyle diyelimki buradaki özellikleri kullanmadan videoyu izleyenlerin sadece truview ve yayın içi reklamlara tıklama şansı olur fakat eğer buradaki tikleri işaretlersek ve düzgün optimize edersek yayın içi ve truviewe ek olarak videonun sonunda ve videonun içinde belirlediğimiz zamanlardada çıkmasını sağlayabiliriz buda tık oranın artmasını tabikide sağlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri