Şu genç kardeşinize bi akıl verin :)

samet142

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Bugünlerde geleceğimle ilgili bir iki şey düşündüm ne yapmalıyım etmeliyim anlamında şu an 11.sınıftayım seneye sınavım var :)
Matematik dersim biraz kötü ve bilgisayarda video izleyerek yaptığım zamanlarda harika bir yükselişim oluyor lütfen bu konuda "Bilgisayarda çalışılmaz ya kitap alcan ehehe" diyen kişiler fikir vermesin çünkü ben bu ince çizgiyi ayıracak kadar olgun olduğuma inanıyorum ve kanıtladım bunu.Yani herkesin bir stili vardır benim de bu stilim var.
Öncelikle youtube işiyle uğraşıyorum zaten bir kazancım var şükür.
Ancak sizden iki öneri almak istiyorum.
1-11.SINIF ÇALIŞABİLECEĞİM İYİ BİR KONU ANLATIMLI VİDEOLU SİTE.
2-Youtube işi dışında kendime geliştireceğim ekmeğini yiyebileceğim zevk aldığım bana +katan işler yapmak istiyorum programlama kodlama vb bunun için bana önerileriniz nelerdir siz değerli abilerimden yardım almak isterim :)
Forumda bir çok kod yazan grafik tasarımı yapan seoyla uğraşan abim var önerilerinizi bekliyorum :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Bugünlerde geleceğimle ilgili bir iki şey düşündüm ne yapmalıyım etmeliyim anlamında şu an 11.sınıftayım seneye sınavım var :)
Matematik dersim biraz kötü ve bilgisayarda video izleyerek yaptığım zamanlarda harika bir yükselişim oluyor lütfen bu konuda "Bilgisayarda çalışılmaz ya kitap alcan ehehe" diyen kişiler fikir vermesin çünkü ben bu ince çizgiyi ayıracak kadar olgun olduğuma inanıyorum ve kanıtladım bunu.Yani herkesin bir stili vardır benim de bu stilim var.
Öncelikle youtube işiyle uğraşıyorum zaten bir kazancım var şükür.
Ancak sizden iki öneri almak istiyorum.
1-11.SINIF ÇALIŞABİLECEĞİM İYİ BİR KONU ANLATIMLI VİDEOLU SİTE.
2-Youtube işi dışında kendime geliştireceğim ekmeğini yiyebileceğim zevk aldığım bana +katan işler yapmak istiyorum programlama kodlama vb bunun için bana önerileriniz nelerdir siz değerli abilerimden yardım almak isterim :)

1 - nejdet kirpi hoca vardi ücretli olarak bende tüm videoları vardi.belki netden tekrar bulabilirsin güzel ve bol sayıda örnekler çözüyor.
2 - programlama felan düşünüyorsan bi microsoft acık akademi ye üye olup kurcalayabilirsin ayrıca android icin yanılmıyorsam turkcell gelecegi yazanlar vardi oraya üye olup kurcalayabilirsin.

11.Sınıf Matematik Konuları | Matematik Konu Anlatımı Video,Ekol hoca,Soru çözümleri
Konu Anlatımı

siteler işine yarayabilir güzel anlatımları var biraz inceledim, youtube hariç bir zanaat sahibi olayım istiyorsan, ne yapmak istediğine öğrenmek istediğine göre değişir, ben senin yerinde olsaydım After Effect, Sony Vegas Photoshop ve bu gibi programları kullanabilen bir grafikerin reklam ajansına ofis boy olarak girerdim, zamanla destekleriyle çözersin işi diye düşünüyorum bunları bilen, aç kalmaz hobi yönlü düşün hem eğlen hemde geleceğe yatırım olsun senin için, kolay gelsin. :)

11.Sınıf Matematik Konuları | Matematik Konu Anlatımı Video,Ekol hoca,Soru çözümleri
Konu Anlatımı

siteler işine yarayabilir güzel anlatımları var biraz inceledim, youtube hariç bir zanaat sahibi olayım istiyorsan, ne yapmak istediğine öğrenmek istediğine göre değişir, ben senin yerinde olsaydım After Effect, Sony Vegas Photoshop ve bu gibi programları kullanabilen bir grafikerin reklam ajansına ofis boy olarak girerdim, zamanla destekleriyle çözersin işi diye düşünüyorum bunları bilen, aç kalmaz hobi yönlü düşün hem eğlen hemde geleceğe yatırım olsun senin için, kolay gelsin. :)

Teşekkür ederim aradığım yorum yani bu işlere erken girip ileride meslek sürecimde ek gelir olarak ve hobi olarak birşeyler kazanmak isterim ancak şu anda ajanslara gitme imkanım zor spor ve müziklede uğraşıyorum :)
Yani bilgisayarda videolarla kendimi geliştirmek için çok yönlü bir site varmıdır bildiğiniz şimdiden teşekkürler :)

Parayla Vatan Computerde V.b - C+ Kitapları Satılıyor Onlardan Alabilirsin Gerçekten İşe Yarıyorlar Ama YouTubeden Şaşma Derim Şimdilik En İyi Gelir Kaynağı Yt

Teşekkür ederim aradığım yorum yani bu işlere erken girip ileride meslek sürecimde ek gelir olarak ve hobi olarak birşeyler kazanmak isterim ancak şu anda ajanslara gitme imkanım zor spor ve müziklede uğraşıyorum :)
Yani bilgisayarda videolarla kendimi geliştirmek için çok yönlü bir site varmıdır bildiğiniz şimdiden teşekkürler :)
O zaman youtube den kazandıklarını kendine yatırım yap ve Vidobu | online. video. eğitim. sitesinde eğitim videoları var uygulamalı bu dediğim alanlarda ve daha fazla alanda sana yardımcı olur eminim, prosefyonel eğitmenler tarafından hazırlanmış ve daima güncelleniyor, cuzi bir rakam aboneliği, kendini geliştirmek için değer, ayrıca ucretsiz olarak eğitimini almak istediğin bölümleredeki ilk videolarada göz gezdirebilirsin kolay gelsin, başarılar genç. :)

Diğerleri faso fiso hic bir sey anlamazsin
Tavsiyem teknofem korfeztv uğurtv

Teşekkürler arkadaşlar :))

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

Varmı başka önerisi olan

baboş işi büyütüyosun bende öneri yok ama başarılar dilemek istedim ..

kızlara karşı dikkat edersen gerisi önemli değil hayat senindir.

Android için gecen sene ben kodlama çalışmıştim.Gerekli düzgün ders bulamamistim.Yinede arastirmani tavsiye ederim. Basarilar kardeşim :)

Varmı başka önerisi olan

Günah benden gitti bunu sordunya; :D

- bu saatlere kadar forumda vakit geçirme erkenden uyu.
- universite sınavına bir universite kazanmak için değil, iyi bir üniversite kazanmak için düzenli çalış.
- kendi eksik yönlerini boş bir kagıt üzerine yaz ve eksik hissettiğin derslerin hakkında arkadaşlarınla yada hocalarınla birebir diyalogda ol gerekirse, öğretmenler odasını bas.
- son olarak buralardan youtube den uzak kal biraz, geleceğine odaklan zaman geçip eksiklerin üst üste binmeden.. :)

-sosyal hayatı olabildiğince bitir.
-bilgisayarı kapat.

while(1){
-kendine güven.
-konu çalış. "kitaptan"
-test çöz
arada kafa dağıt
}
...
..
.

youtube dediğin gelir gecer paşa kardesim yarın gecirdiğin zamana keşke dememek istiosan otur evinde sorunu çöz . ne yapacan sen bu saattte forum vs . ha sen bilin senin hayatın istersen sabaha kadar otur kanal cek ama boş gezenin boş kalfası olma. youtube gelip gecici forumda sen bence git ders calıs.

Günah benden gitti bunu sordunya; :D

- bu saatlere kadar forumda vakit geçirme erkenden uyu.
- universite sınavına bir universite kazanmak için değil, iyi bir üniversite kazanmak için düzenli çalış.
- kendi eksik yönlerini boş bir kagıt üzerine yaz ve eksik hissettiğin derslerin hakkında arkadaşlarınla yada hocalarınla birebir diyalogda ol gerekirse, öğretmenler odasını bas.
- son olarak buralardan youtube den uzak kal biraz, geleceğine odaklan zaman geçip eksiklerin üst üste binmeden.. :)

Harika Bir cevap. Herkes gibi para hırsına yenik düşme, sonun kötü olabilir öncelikle hedefin liseyi bitirip iyi bir üniversiteye gitmek olsun ve mutlaka yaşının kıymeti bil çünkü o yaşa bir daha geri gelemeyeceksin. Hayatı dolu dolu yaşamaya bak paran olmayabilir ama paradan daha önemli dostluklar var. Real hayatında ezilmeyi ve yükselmeyi öğren,(tavsiyem emir verirmiş gibi anlaşılmasın ) ve en önemlisi şimdi den ingilizceni geliştirmeye bak yazılımmış uygulama yazmakmış youtubedan para kazanmakmış bunlar boş iş en önemlisi dil oku oku oku açıkçası.

Aile de maddi olarak sıkıntı yoksa bu işi mayıs a kadar devam ettir kazancağını kazan ve bu sürede YGS konularını bitir genel olarak mat 1 in temel noktalarını çok iyi hale getir. Mayısdan - Ekim sonuna kadar sürekli soru çözümü yap eksik konularını tamamla zaten inan bunları yapmassan seneye pişman olacaksın çünkü istedin başarıyı o zaman başkaları çoktan yakalamış olacak ya da zaten derslerin değilde ygs denemelerinde iyiyse lys de yaparım ben seneye. 300 - 350 alırım özele yollar diyorsan kasmana gerek yok ama 400 üstü için kesinlikle şimdiden başlamalısın hele ki matematik temelin yoksa

Ya da bu işten aylık 10 k kazanıyorum diyorsan hiç düşünme devam et ve 7tepe bilkent gibi bi özel okula git tabi oraların baba bölümleride zaten bi azim çalışma istiyor paralısı bile o yüzden dediğim gibi disiplin ve çalışmak şart.

Bir de okuldaki başarının hiç bi önem ve katkısı yok sınav senesi ve havası çok farklı sadece 30-40-50 puan okul puanı önemli işte diğer iş ve planların için fikir veremiyeceğim malesef.

Bilge adam kurslarina katıl.Hep isterdim nasip olmadi.

GT540 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Korfezin yayınlarına ıyı calıs kardesım adamlar cok fena

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri