Şu Kişilerden Sahte Telif Yiyen Var mı ?(Diziciler Baksın)

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar lütfen aşağıda vereceğim isimlerden telif yiyen arkadaşlar bana pm veya konu altından ulaşsın bu kişilerin maillerini bulmam gerek.

Sinem Kobal
Ufuk Özkan
Tolga Çevik

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için xxx adlı YouTube hesabını feshettik:
Sinem Kobal
Ufuk Özkan

Eğer bulamazsam yarın 1-2 kere hortlatırım konuyu artık kanalı açmam da ki son çare. Olmazsa artık unuturuz.
Telifler 5 dakika içerisinde hızlı hızlı geldiği için maillere bakamadan kanal göçtü. Zaten ben uyurken gelmiş sabah şoku oldu

tolga çevik haric digerleri kesin sahte. tolga cevik kendi youtube kanalı var onu biliyorum ancak gelen telif ondanmı geldi orası muamma. muhtemelen resim olarak yollanmış telifler. karşı bildirim şansı cok cok az.

tolga çevik haric digerleri kesin sahte. tolga cevik kendi youtube kanalı var onu biliyorum ancak gelen telif ondanmı geldi orası muamma. muhtemelen resim olarak yollanmış telifler. karşı bildirim şansı cok cok az.
Tolga Çevik'in gerçek olduğunu düşünmüyorum. 3 telif de aynı kişi tarafından gönderildi çünkü. 5 dakika arayla telifler geldi. 6-7 aylık kanaldı. Yani gerçek kanalının attığını düşünmüyorum.

Hocam ne tarz videoydu?
Dizi ise hangi dizi bilgimiz olsun?
Oyuncu ismi hocam bunlar fark ettiyseniz. Sinem kobal selena. Ufuk Özkan Geniş aile dizisi. Başrol oyuncuları

Telifi yapımcılar atar diye biliyorum. Oyuncularda kanal açıp kendi dizisinin videosunu atamaz bence.

bende yabancı telifcilerle başım belada bi rahat bıraksalar üni. hayatım kebap gibi geçecek ya.

basabaya sahte hocam, sinem kobal telif atmayı nerden bilsin :) Kendini uyanık sanan bir eleman göndermiş. Böylelerini toplayıp toplayıp birbirine vurucan

Arkadaşlar Sahte telif konusunda sıkıntımız yok zaten kesin sahte telif. 3 farklı diziye aynı anda telif gelir mi :) Neyse asıl sorun aynı türden telif alan arkadaşlar var mı. Mail adresini bulabilirsek belki düzeltebiliriz kanalı.

gelen telif benim bir videomu kopyaladı diye gelirse o sahte olabilir fakat diğerleri gerçektir çünkü kanıt istiyor onun için atarken yani mutlaka bi bağlantısı vardır

Tolga Çevik'in gerçek olduğunu düşünmüyorum. 3 telif de aynı kişi tarafından gönderildi çünkü. 5 dakika arayla telifler geldi. 6-7 aylık kanaldı. Yani gerçek kanalının attığını düşünmüyorum.

Oyuncu ismi hocam bunlar fark ettiyseniz. Sinem kobal selena. Ufuk Özkan Geniş aile dizisi. Başrol oyuncuları

Hocam sahtedir o zaman.Geri bildirim yaparken filmlerin yapımcı şirketini ve mailini belirtip telif gönderen kişinin telif hakkı sahibi olmadığını belirtin.Mailleri yazıyor muydu bu arada?

Hocam sahtedir o zaman.Geri bildirim yaparken filmlerin yapımcı şirketini ve mailini belirtip telif gönderen kişinin telif hakkı sahibi olmadığını belirtin.Mailleri yazıyor muydu bu arada?

Geri bildirimler otomatik cevaplanıyor yani kimsenin okuduğu ettiği yok o yüzden gerek yok geri bildirime falan. Mailler de yazmıyordu çünkü kanal 5 dakika içinde ben uyurken kapandı bakamadım teliflere

Anlıyorum hocam.Otomatik dediğiniz gibi.Bende bu sahte telifçiler yüzünden kaç kanalımı kaybettim.

Bizim ülkemizde böyle alçakça insanlar var işte. Sürekli en yüksek benim olsun hep ben kazanayım diyen namert adi insanlar var. Şu sahte telifler bir türlü bitmek bilmeyecek,
bir çok kişi bunu zevkine yapıyor telif atayım da kapansın kanalı. Açıkçası akıl mantık erdiremiyorum sürekli takip ediyorum sahte telif olaylarını ve cidden bunu yapanlar şerefsizdir. başkada bir şey değiller.

Tolgadan bir parça vardı bir kanalımda dün ünlem geldi sildim. Iyide izlenim almıştı

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri