Şu ''özgün'' kelimesi hakkında bi Açıklık getirelim :))

valla hocam konuyu sen acmasan ben acıcaktım geçenlerde biri açmış konu ozgun kanalıma telıf geldı yok eşkesen geldi bırısı sordu ozgunden kastın ne cevap youtube'da olmayan videolar bulup yukluyorum :D youtube'da olmayan videomu kaldı ısmı farklıdır ama kesın vardır Ozgun Video dedıgın Kısaca Kendi Fikrini Oluşturup Kendi Çektigin Video'dur bana gore slayt yapan arkadaşlar var başka yerden resım felan bulup bırlestırıp youtube atıyor bence buda ozgun degıl bıldıgım kadarıyla youtube'da video içinde sahısa ait her hangibir resim şarkı gorsellık var ise telif atabiliyor yani slayt'da ozgun videoya gırmıyor bana gore .

Hacı pewdiepie gibi kanalım var oyun videosu çekiyorum özgün çalışmıyoruz mu şimdi :D bence kişinin ne kadar emek ettiğine bağlı öznel bişey özgünlük. yarı özgün gibi sıfatlar çıkarabiliriz bu durumlarda ^_^

bırakalım bu boş tartışmaları. özgünün kelime anlamı üzerinden gidersek youtube'da bir tane bile özgün kanal bulamassın. sen milletten izafiyet teorisini bulup, onu kamera karşısına geçip anlatmasını bekliyorsun. hadi buldun diyelim böyle bir teori, ama bu teoriyi bulurken önceki bilimsel araştırmalardan yararlandın; yani sıfırdan hiçbir şey bulmadın. o zaman buna da özgün diyemeyiz senin mantığınla bakarsak olaya. buradaki çoğu arkadaşın ''özgün'' kelimesinden kastı: sıfırdan bir şey yaratmak değil, var olan bilgilerle yeni bir şeyler yaratmak. doğanın kanunu da budur. hiçbir şey sıfırdan olmamıştır, olamazda.

Kardeş yaratmak Rabbi'me mahsus :) sen konudan baya uzak kalmışsın, bizim bahsettiğimiz olay farklı :)

---------- Mesaj saat 20:08:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:05:59 civarında gönderildi. ----------

valla hocam konuyu sen acmasan ben acıcaktım geçenlerde biri açmış konu ozgun kanalıma telıf geldı yok eşkesen geldi bırısı sordu ozgunden kastın ne cevap youtube'da olmayan videolar bulup yukluyorum :D youtube'da olmayan videomu kaldı ısmı farklıdır ama kesın vardır Ozgun Video dedıgın Kısaca Kendi Fikrini Oluşturup Kendi Çektigin Video'dur bana gore slayt yapan arkadaşlar var başka yerden resım felan bulup bırlestırıp youtube atıyor bence buda ozgun degıl bıldıgım kadarıyla youtube'da video içinde sahısa ait her hangibir resim şarkı gorsellık var ise telif atabiliyor yani slayt'da ozgun videoya gırmıyor bana gore .

Aynen kardeşim :D

Kardeş yaratmak Rabbi'me mahsus :) sen konudan baya uzak kalmışsın, bizim bahsettiğimiz olay farklı :)

---------- Mesaj saat 20:08:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:05:59 civarında gönderildi. ----------

Aynen kardeşim :D

olay aynı, farklı açıdan yaklaşmıştım. yazımı 1 kere daha okumanı tavsiye ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri