Şu Profesyonel Dizi Kanal Kurulumu Hakkında

Kitabı satın alıp inceledikten bir süre sonra çıkan adsense/youtube analytics sonuçları biri paylaşabilir mi ?

Kitabı satın alıp inceledikten bir süre sonra çıkan adsense/youtube analytics sonuçları biri paylaşabilir mi ?

Örnek 1 haftalık kanal.

attachment.php

bu kitab 20 kişiye özel ve sınırlı dediginiz kitab mı ?????? hani 20 kişiye özel calısma 50 tl + özel ebook diye satıgınız o kitabmı ?????

bu kitab 20 kişiye özel ve sınırlı dediginiz kitab mı ?????? hani 20 kişiye özel calısma 50 tl + özel ebook diye satıgınız o kitabmı ?????

evet sadece 20 kişi olan kitab hayla 9 tane kaldı .

35 tl ye indi ve özel çalışma yok artık sadece kitap isterlerse teamviewerden VDS alıyorum ücretsiz.

sadece kitabı okuyup kendimiz mi yapacaz artık ? telif vermeyen dizileri fln bulmak bize düşmüyo demi

yok kitabda var zaaten...
zaaten kolay bi kitabı alsanız 2ncisinde kendiniz yaparsanınız.

yani telif yemeden etmeden ss de gösterildiği gibi kazanç sağlayabiliriz ? siz de almışsınız durum nedir bilgilendirriseniz sevnirim kaç gün oldu başlayalı ne kadar kazanç oldu şuana kadar ?

yani telif yemeden etmeden ss de gösterildiği gibi kazanç sağlayabiliriz ? siz de almışsınız durum nedir bilgilendirriseniz sevnirim kaç gün oldu başlayalı ne kadar kazanç oldu şuana kadar ?

vallah ilk gün güzeldi faydalı bilgiler var . şöyle izah etmeye calışım ..hic bisiklete binmemişsen zor gelir ama ögrenirsen kolay gelir ..yani dizi konusunda hic bi fikrin yoksa mutlaka bişeyler ögrenmiş olacaksın.

arkadaş saadece türk dizilerini veriyor. bunu siz yabanci dizilerede yayabilrisiniz.
gecende bi arkadaş faydalı bi konu actı yabancı dizi linkleri verdi forumda araştırın.

ben şuan yogunlukdan dolayı devam etmiyorum dizi işine. yabancı kanallarla boguşuyorum.

ilk aldıgımdan bu yana kadar rekabet artı diyim.

hizmeti alan diğer arkadaşlar ne durumda onuda bi araştırabilirsiniz...

Bu isin sonunu cok merak ediyorum.
Arkadasim isine tas koymak gibi olmasin ama bir haftalik diye gozterdiginiz resmi ben 5 film videosu ile senin analizinden daha yuksek tutuyorum ustelik ozel bir calismada yok olmasida gerekmiyor zaten, dizi yada film yukluyorsan her turlu bu sonucu alirsin ihtar olayina gelince sanki ihtar yenilen dizi yada filmler gercek yapimcimi ?? %80 sahte demek istedigim su ozel bir calisma yapmadan benim haftalik kazancim 27 euro - dolar degil bilen bilir oyle kazanc saglayim diye gece gunduz ugrasan biri degilim bu bahsettigim kanalda 2 tane ihtar var zaten test amacli acilmis bir kanal nediye ozel bir calisma yapiyim ama verdigin analiz sonucuna bakinca kendimce bunu yazmak istedim oyle bir anlatmissin ki imkaniz gibi, ben sevmiyorum iste kazancim ilk haftam son hafta seklinde seyler yoksa resim eklerdim ama merak eden olursa team viewer ile kapim hep acik ayrica iki mesajin var birinde %30 digerinde %20 indirim demissin ama ikisininde fiyati 35 TL indirim dusmus ama fiyat yukselmemis yada indirim yukselmis fiyat dusmemis ??? 20 kitap dan 9 tane kaldi diyorsun kayde deger bir referans yok yorumlarda bu isin sonunu gercekten merak ediyorum iyi calismalar

1 haftalik calisma diyorsun ama rapor son 30 gune ait calisman 1 hafta olabilir neden 30 gunluk rapor aldin ? 1 haftalik veriyor youtube ama sen son 30 gunluk rapor sunmussun

1 kişiye daha satılmıştır.

Alan kişiler gayet mumnun ve kazanıyor.

1 kişi daha satın almıştır

-mirzaben

misli.com dan satın almıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri