Hocam bunlar üniversiteliKadına şiddet gösteren, taciz edenler ayrı , kadın hakkını savunanlar ayrı mal. Eğitim - öğretimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlatmışlar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bunlar üniversiteliKadına şiddet gösteren, taciz edenler ayrı , kadın hakkını savunanlar ayrı mal. Eğitim - öğretimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlatmışlar..
Hocam bunlar üniversiteliyanlış yazdın sanırım eğitim öğretim görmeyle adam olunmadığı ortada önce aile terbiyesi alması lazım iki tarafında..
1:30 da essek gibi bagirmaya basladigi anda,Hakliysada benim gözümde haksiz duruma düstü.Cünkü o tarz slogan halkevleri denilen terörist yuvalarinin sloganidir.Savcimizi sehit eden mahluklarin da onlarla iliskilidir.
ahahah hocanın yerinde olsam taciz ede ede çıkartırım onları sınıftan
dersi basmak neymiş
Sorumlulugumdan ziyade agirligimi ben istersem koyarim istersem koymam hakkimda fikrin bile olamaz. Daha yazacak cok seyim var mesajina ama bahsettigin agirligimdan yazamiyorumBüyük bir rezillik başka açıklaması yok. İzledikçe sinirleniyorum böylesine saygısızca bir eylem görmedim. Ne hakla sınıf basıpta öğretim görevlisinin ders anlattığı tahtaya afiş yapıştırabilirsin ya. Hoca sakin bile davranmış açıkçası aynısı bana olsa bilmiyorum ne yapardım. Evet tacizcilere, tecavüzcülere en ağır cezalar verilsin, kadınlar bu sebeple alanlara insin, sloganlar atsın fakat bu olmaz. Derslik basarak adeta öğretim görevlisini taciz ediyorlar.
Not: Çocuğu savunanlar falanda olmuş. Çocuk haklıdır haksızdır net bir şey diyemem fakat videodan anlaşıldığı üzere tepki vermiyor büyük bir ihtimalle kabahati var. Bu adamı savunanlarda itin en önde gidenidir.
---------- Spam Engelliyici 08:00 ---------- Önceki Mesaj 07:57 ----------
Sen ne diyosun ya. Halkevlerine nasıl bağladın konuyu bu bir. İkincisi savcıyla halkevleri arasında nasıl bir ilişki kurdun yine anlayamadım. Ayrıca sen halkevlerindeki insanlara ne hakla terörist dersin? Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Not: Halkevlerinden hazetmiyorum.
---------- Spam Engelliyici 08:05 ---------- Önceki Mesaj 08:00 ----------
Süper moderatör olucaksın bide. Yazdığın yorumları iyice tart öyle yaz senin bu forumda bir ağırlığın olmalı sorumluluğun olmalı bu mesaj nedir ya.
Sorumlulugumdan ziyade agirligimi ben istersem koyarim istersem koymam hakkimda fikrin bile olamaz. Daha yazacak cok seyim var mesajina ama bahsettigin agirligimdan yazamiyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kızlar abartıyor tiplerinden sol bölücü örgüt mensubu gibi görünüyorlar
ya Arkadaslar kendimize gelelim Paylasilan hukuk nizam var ne iftiralara uramis insanlar var dava acilir suclu oldugu anlasilir kesinlesir hükmü o zaman böyle birsey yapmalari adamı istememelerini anlarim ben size bir olay diyicem hadi kendinizi ispatlayin hocaya soru sorma bahanesi ile gitmis bir kiz kasıtlı olarak icerde hoca ve kendisinden baska biri olmayan kiz hoca beni taciz etti diye bagirsa sonrada ciksa kizlara anlatsa tamammi yani oldu bittimi bu bir örnek gercekten adam tacizde etmis olabilir önce taciz ettigi mahkemece kesinlessin yaptirimi kesinlessin öyle asar kesersiniz kaldiki bu kolektif kelimesini hic sevmem her daim altinda farkli islerin oldugu ve üniversitede kendini ispatlamaya calisan her olayda proveke etmeye calisan topluluk diyebilirim bana pek inandirici gelmedi bide moda olmus ben sana dava acinca illa sen suclumu olucan? Üniversite okuyan biri olarak yazdim ve simdi kalkip 9 da sınava gidicem 9 a sinav koyan adama tacizcimi desem afiş mi bassam
kızlar abartıyor tiplerinden sol bölücü örgüt mensubu gibi görünüyorlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.