Şu saçmalığa bakın!

Evet arkadaşlar ben de gerekli şeyleri yazdım buraya tekrar hatırlatayım sizde yazmayı unutmayın. :D :D

Benim düşüncem, bu kişinin youtube işinde fazla bir geçmişi yok, kısa bir sürede kendine biraz kazanç yapmış, bu kazancı nasıl büyütür ve devamlılık sağlamamnın peşine düşmektense, eğitim adı altında milletten kazanma yoluna gitmiş.
Türkiye fırsatlar ülkesi, basit yoldan nasıl kazanırım derdine düşmüş vatandaş; ama pek uzun soluklu bir iş olmaz kanaattindeyim.
''Klavuzu karga olanın, burnu b_ktan çıkmazmış''
Ata sözümüzden esinlenerek, bu arkadaşdan bu işi ögrenip birşeyler kazanarım diye medet umanların ya aklı yok yada parası çok.
Ne diyelim, Allah akıl-fikir versin...

Bence adama kizmamak gerek sen nasil burayi arayip bulduysan, o satin alanlarda arayip bulsun bi zahmet bi ton konuyu incelesin yada arkadasa para verip daha hizli bi sekilde ogrensin eksik yada fazla. Yani bu arkadas bi sekilde hizmet veriyor. Simdi google hizmetini ucretli yapsa genede kullanan milyonlarca insan olur. İste o zaman kimse diyebilir mi ki yav kardesim bu bilgilerin hepsi internette var sen nasil bu hizmeti parayla satarsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beni neden etikelediniz anlamadım ?
her kullanıcı adı aynı olan kişi benmiyim daha öncede bu tür davranışlar bana geldi ama açıklamayı ben yaptım o kişilere kullanıcı adı denk gelmiş o kadar :)
ben kendi halinde bir kullanıcıyım

K.bakmayın hocam, nick aynı olunca dikkatimi çekti :)

Benim e-bookla falan işin olmaz, kişiyide tanımıyorum o siteyide bilmiyorum fakat, sizi niye rahatsız ettiki anlamadım? Satan memnun alan memnun. Bu forumda da satılmadımı zamanında vaat edilip te içeriği bambaşka olan kitaplar. Herkes memnundu. :)

@slayfer davetlisiniz hocam o konuya sizde birşeyler yazmıssınız dogrumu acaba

kendisini iyi tanırım, sevdiğim bi abimdir. Orada yazanları bu forumda bulabilirsin ama uğraşmim hemen öğretsin diyorsan öğrenirsin..

şimdi uzun uzun yazmıcam, arkadaşlar adamın konusunu falan baltamalaya çalışmışlar, hiç anlam veremedim..

Bu adamda en az bu forumdaki adminler kadar iyi kazanan biri, adamın oraya koyduğu kazanca takılıp laf atmış arkadaşlar, öğrettikleriyle anca o kadar kazanabileceği için o görseli koyduğu için olabilirmi?

bakın.. buradan kimseyle polemiğe veya tartışmaya girmek istemem, gerekte yok.. Ama adam bilgisini satıyor diye adamı sahtekar yaptınız bu çok ayıp birşey.. Bende nivuda takılırken, ne onun nede benım buradan haberı vardı, ha şimdi giriyormudur bilmem.. Ben buraya ilk girdiğimde ebooklar falan satılıyordu, aldım.. aldıktan sonra baktım forumdaki bilgilerin aynısını kitap yapmış, ee ?

neyse fazla uzatmıcam, hiç gerek yok böyle konulara, adamı tanımadan yapılan yorumlarada çok üzüldüm.. dediğim gibi isteyen alır, istemeyen almaz.. başka forumdaki olayı bu kadar büyütmeyin..

son olarak kimseyide savunmuyorum, verdiği eğitimi bu forumda bulamazsınız demiyorum, araştırın herşeyi bulursunuz.. ama kendisini severim ve çok yardımı oldu.. düştüğümde kaldırdı.. Bu forumdada çok şey öğrendim Allah sizden de razı olsun.. ama dediğim gibi gereksiz bir durum var ortada.. yazacak bişeyim kalmadı alıntılayanlara cevap verilmeyecektir.. teşekkürler

insanlar buradan karşılıksız öğrendiklerini karşılıklı olarak paylaşıyorlar, yazık gerçekten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri