Şu vidayı nasıl çıkartırım ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Beyler hepinize teşekkür ettim fakat bu böyle olacak gibi değil sarjlı matkapla vidanın üst kısmını aşındıra aşındıra kopartcam orayı kıracam

Vur kır parçala

Dean on fire! :D

heated-man-drill-16935179.jpg

m134bR.jpg

Beyler laptopu söküp fan temizliği ve termal macun süreyim dedim fakat resimdeki vidayı daha önceki denemelerimde yalama etmişim. Tam da anakarta bağlı o olmadan sökemiyprum nasıl sökecem bunu. Tornavidalar boşa dönüyor

Ucunu çok yıpratmışsınız yalama olmuş.

Tornavidanın ucuna çok ince bir bez parçası ile açmayı deneyin . (Bez o yalama yapan yüzeyi tutması için bir nevi kar lastiksiz zincir ile gitmek gibi)

Merhaba Hocam;

Alttan Yuva Gözüküyorsa Yuvayı Havya İle Isıtarak Erit Çıkacaktır. Kolay Gelsin. :)

m134bR.jpg

Beyler laptopu söküp fan temizliği ve termal macun süreyim dedim fakat resimdeki vidayı daha önceki denemelerimde yalama etmişim. Tam da anakarta bağlı o olmadan sökemiyprum nasıl sökecem bunu. Tornavidalar boşa dönüyor

hocam anakarttaki 3 vida laşkalaşmıştı 2 hafta önceydi bu olay matkapla vidanın üzerinden deldim öyle çıkartabildim 3 4 saat arası uğraşmıştım 3 vida için :D dikkatli ol ama anakarta zarar gelmesin :)

o vidayı buraya almadan gelme!! bu klibi izle/dinle ilham verebilir :D

https://www.youtube.com/watch?v=a0fkNdPiIL4

bu müziği 12 13 yaşındamı ne dinlerdik çocukluğumuzun şarkısı vay beeeeeeeee :D

Kafasını parçalamaya çalışıyom hala başaramadım uykumm da geldi :D

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

Hala Başarabilmiş değilim sanki hiç çıkmayacak gibi geliyor bu vida valla

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

Ahahahaha sonundaaa başardımmmm video çektim azmin başarısını izleyeceskiniz iş bitince :D

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Arkadaşlar video izleyerek söküyorum pc yi fakat adam ekranı sökerken rahatlıkla çıkarıyor ama bnde resimdeki gibi bişey var siyah bişey monitörün içine doğru gidiyo bu nedirrr sizce anlauan varmı
gZqbzR.jpg

Kafasını parçalamaya çalışıyom hala başaramadım uykumm da geldi :D

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

Hala Başarabilmiş değilim sanki hiç çıkmayacak gibi geliyor bu vida valla

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

Ahahahaha sonundaaa başardımmmm video çektim azmin başarısını izleyeceskiniz iş bitince :D

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Arkadaşlar video izleyerek söküyorum pc yi fakat adam ekranı sökerken rahatlıkla çıkarıyor ama bnde resimdeki gibi bişey var siyah bişey monitörün içine doğru gidiyo bu nedirrr sizce anlauan varmı
gZqbzR.jpg

karşim onu geri cekıp cıkartman lazım bıldıgım kadarıyla .

Monitörün içine doğru gidiyo sankş sökünce takılmax gibi ya

karşım onlar takmalı çıkmalı bıldıgım kadarıyla dun bende komple laptopu soktum cıkardım aynı ona benzer vardı gerıye dogru sag sol yaparak oynat hafıfce cıkıyor olması lazım benimki oyleydi .

karşım onlar takmalı çıkmalı bıldıgım kadarıyla dun bende komple laptopu soktum cıkardım aynı ona benzer vardı gerıye dogru sag sol yaparak oynat hafıfce cıkıyor olması lazım benimki oyleydi .

Hadi yaa bi bakayın da sankii geri takılmaz gibi sökğnce ya

şarjlı ile tekrar yol aç yada ustasına götür açar sen bildğin dondurma gibi yapmışsın yalayan yalayana :D

geçenlerde sony vio markalı laptopumun fanını temizliyecem diye kökten temizlemiştim tornavidayla ana kartı delmiştim aynı hataya düşme :D

Böyleee bişey yokya bu vidalar niye hepp yalamaaa anakartın üzerindeki bi vida açılmıyoo yalama olmuşşş sinirlerimm gerildiiii ya

yalamavidaacici.com

şaka şaka kolay gelsin hocam :)

Oraya tutunabilecek bir tornavide bulup ucunu çakmakla ısıtıp çevirmeyi deneyin. Dönmeyen bir kaç vidayı bu şekilde halletmiştim.

Beyler tekrar topladım pc yi olmadı. Fakat limdi klavye çalışmıyor :(((
Plugged into keyboard port diyo bu ne ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri