Şu videodaki nasıl yapılıyor?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Arkadaşlar bu videodaki gibi kendini göstermeyi hangi programla yapıyorlar? 2 tane ayrı video çekip after effect tarzı programla yapmıyorlardır herhalde? Camtasia ile yapılabiliyormu bu? Camtasia normal kare içinde kayıt alıyor.. Bu şekilde yapmak için + program mı kullanıyorlar?

https://www.youtube.com/watch?v=cqUmOQMfSdc

Ayrıca mikrofonla çekim yaparken pc nin yani atıyorum oyunun sesini nasıl kaydediyorlar? Bunun ayarlamasını bir türlü yapamadım..

Yanlış anlıyorsam uyar webcam kaydını videoda göstermekten bahsediyorsun sanırım ?

Webcam kaydı ile frapsi aynı anda açıp kaydı alıyorlar.Sonra webcamden aldıkları kaydı videonun üstüne yapıştırıyorlar ve renderladıktan sonra bu video çıkıyor ortaya.Camtasia programındada yapabilirsin sanırım.

Oyun sesini frapste bir tik var pc seslerinide kaydet diye.Onu tıklarsan kaydeder.Youtube da çok fazla sayıda rehber mevcut ayrıca.Takıldığın yerde hemen bakabilirsin.

Yanlış anlıyorsam uyar webcam kaydını videoda göstermekten bahsediyorsun sanırım ?
Webcam kaydı ile frapsi aynı anda açıp kaydı alıyorlar.Sonra webcamden aldıkları kaydı videonun üstüne yapıştırıyorlar ve renderladıktan sonra bu video çıkıyor ortaya.Camtasia programındada yapabilirsin sanırım.

Camtasia da ve diğerlerinde kare şeklinde çıkıyor yani şu şekilde..
https://www.youtube.com/watch?v=XEoTG6C0lBs

Ben böyle çıkmasını istemiyorum aşağıdaki gibi olacak. Sanırım şimdi daha iyi anlattım. :)

https://www.youtube.com/watch?v=cqUmOQMfSdc

Beyaz perde olmazmı benim evde yeşil perde yok ya. :D

Yaşil perde neymiş ya yeni duydum biraz araştırıyım.. Hallederim sanırım. Çalışma odam genelde derli toplu olmadığı için kendim dışında hiç bir şeyin gözükmesini istemiyorum. :)

Beyaz perde olmazmı benim evde yeşil perde yok ya. :D

Yaşil perde neymiş ya yeni duydum biraz araştırıyım.. Hallederim sanırım. Çalışma odam genelde derli toplu olmadığı için kendim dışında hiç bir şeyin gözükmesini istemiyorum. :)

arka plan tek renk olduğu zaman silmek daha kolay oluyor renk karışıklığı olduğu için bu şekilde arka planı transparan yapıyor ve videonun üstüne koyduğunda bu hali alıyor.

Camtasiada renk seçme işlemi var. Seçtiğin rengi silebiliyorsun. Yeşil perde olayına gelirsek herhangi bir kumaşçıdan pamuklu perde alabilirsin yeşil renkte.

Greenbox.

1 metre karelik uygun yeşilde kumaş al veya direk kağıtları var ondan al. Düzgün de bir ışık olsun, yani bi tarafı gölge bi tarafı ışıklı olmasın. Sonra after effects ile "keylight" yapmayı öğren

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri