Şu videoyu hangi program ile yapmış olabilirler?

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar işimi garantiye almaya karar verdim artık telif yemekten ciğerim soldu en iyi kanallarım kapanmanın eşiğinde bende artık kendi videolarımı yapmak istiyorum ama hangi programları kullanmalıyım bu konuda fikrim yok örneğin şu video hangi programla yapılmış olabilir

Video: iPhone 6 - YouTube

Örneğin bu adam galiba sıfırdan yaratmış bu videoyu bunun yapılabileceği programı bilen veya benzer programlar önerebilecek arkadaşlar varsa hem bana hem de benim gibi düşünen arkadaşlara çok yardımcı olur

Merhaba arkadaşlar işimi garantiye almaya karar verdim artık telif yemekten ciğerim soldu en iyi kanallarım kapanmanın eşiğinde bende artık kendi videolarımı yapmak istiyorum ama hangi programları kullanmalıyım bu konuda fikrim yok örneğin şu video hangi programla yapılmış olabilir

Video: iPhone 6 - YouTube

Örneğin bu adam galiba sıfırdan yaratmış bu videoyu bunun yapılabileceği programı bilen veya benzer programlar önerebilecek arkadaşlar varsa hem bana hem de benim gibi düşünen arkadaşlara çok yardımcı olur

öğrenme süreci uzun sürer biraz

motion graphics için after effects
3d için 3dmax yada cinema 4d öğrenmen yeterli

öğrenme süreci uzun sürer biraz

motion graphics için after effects
3d için 3dmax yada cinema 4d öğrenmen yeterli

Hocam çok sağolun hemen indirip derslerini izlemeye başlıcam varsın uzun sürsün en azından işim garanti olur çok çok sağolun

Hocam böyle video yapan adamı 10.000$ maaşla işe alırlar zaten.

Hocam bunları öğrenmek için okulunu okuman lazım.Yani 1 haftada 1 ayda yapılacak iş değil.Minumum 1-2 yıl gece gündüz bu tür programlara kafanı vereceksin ki başarılı videolar ortaya koyabilesin.

daha azını da kazanan var daha fazlasını da bazen 10 000$ bir işten alınır işine göre değişir

cinema 4d + after effects tavsiye ederim sağlam çalışırsanız 2-3 ayda bile sonuç alabilirsiniz

evet çok zor bu programlar 1-2 yıl sürer kendimden biliyorum sabredip birde kursa gidersen

2 yılda çok iyi yerlere gelirsin

Doğrudur hocam çok başarılı yapmış adam farklı bi kategoride çalıştırmayı düşünüyorum bakalım programları indirmeye başladım belki öğrenirim

Hocam bunları öğrenmek için okulunu okuman lazım.Yani 1 haftada 1 ayda yapılacak iş değil.Minumum 1 yıl gece gündüz bu tür programlara kafanı vereceksin ki başarılı videolar ortaya koyabilesin.

Önce bi bakıyımda hocam belki içinde hazır grafikler vardır düşündüğüm karakterlere yakın şeyler varsa direk video hazırlama bölümüne geçicem en iyi 2 kanalım 2'şer telifte son günlerde telif nedeniyle adsensesi kapatılan kişi sayısıda fazlalaştı banlandım mı acaba diye korka korka bakıyorum adsense sayfasına geç olsunda garanti olsun

Hocam bunları öğrenmek için okulunu okuman lazım.Yani 1 haftada 1 ayda yapılacak iş değil.Minumum 1-2 yıl gece gündüz bu tür programlara kafanı vereceksin ki başarılı videolar ortaya koyabilesin.

öle bir zorunluluk yok evde çalışarak çok rahat yapılabilir sistemli ve sürekli çalışılırsa başarı sağlanır kısa sürede gözünüzde büyütmeyin

daha azını da kazanan var daha fazlasını da bazen 10 000$ bir işten alınır işine göre değişir

cinema 4d + after effects tavsiye ederim sağlam çalışırsanız 2-3 ayda bile sonuç alabilirsiniz

İkisini indirmeye başladım hocam önce cinema 4D ile videoyu tamamlayıp After Effects ile son haline getiriyoruz sanırım

evet çok zor bu programlar 1-2 yıl sürer kendimden biliyorum sabredip birde kursa gidersen

2 yılda çok iyi yerlere gelirsin

Sağolun hocam nerdeyse bu işi komple bırakma noktasına geldim bu program hiç olmazsa yeniden bi heves kazandırıcak bana geç olsun güç olmasın

İkisini indirmeye başladım hocam önce cinema 4D ile videoyu tamamlayıp After Effects ile son haline getiriyoruz sanırım

önce after ı öğrenmeye başla basitten zora doğru cinema sonraki aşama

bu site yardımcı olur
VIDEO COPILOT | After Effects Tutorials, Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals

emre şan after effects dersleri diye arat google dan türkçe arayüz anlatımları var gayet güzel anlatıyor onu izle

öle bir zorunluluk yok evde çalışarak çok rahat yapılabilir sistemli ve sürekli çalışılırsa başarı sağlanır kısa sürede gözünüzde büyütmeyin

O kadar da küçültmeyelim, şu örnekteki videonun 2-3 aylık bir emeği vardır. Bu videonun tutmasının bir nedeni de iphona ilham verecek fikirler var. onca emeğin karşılığını alamamakta var. zaman önemli.

O kadar da küçültmeyelim, şu örnekteki videonun 2-3 aylık bir emeği vardır. Bu videonun tutmasının bir nedeni de iphona ilham verecek fikirler var. onca emeğin karşılığını alamamakta var. zaman önemli.

o kadar sürmez 15-20 gün en fazla

bu arada bu tarz videolar yapacaksın ama sonuçta garantisi de yok tutacak diye bu tarz işlerde çok sabırlı olman gerekli yoksa öğrenemezsin sürekli ders izlemekte bayıyor bir süre sonra birşeyler izleyip pratiğe dökmek gerekli yoksa sıkılırsın bi yerden sonra..

önce after ı öğrenmeye başla basitten zora doğru cinema sonraki aşama

bu site yardımcı olur
VIDEO COPILOT | After Effects Tutorials, Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals

emre şan after effects dersleri diye arat google dan türkçe arayüz anlatımları var gayet güzel anlatıyor onu izle

eyvallah hocam çok işime yarayacak bu şimdiden Cinema 4D ile intro yapmayı öğrendim izler izler uzman olmasamda en azından iyi bi bilgi sahibi olurum

3d max dediğiniz program için en az 3000 liralik sağlam bir pc ve yıllarınızı vermeniz gerekir. Kolay değil bu işler.

Ömrü billah bu işi yapacaksın ki (gfx,3d,4d) okulunu da okuyup diplomalı olacaksın :) Aksi halde aylarca çalışsan da üstesinden gelemiyorsunuz. Şu yapılan hareketleri stop motion olarak kayıt edebilir ve üstüne biraz ae serpiştirip tıpkı 3d gibi yutturabilirsiniz. Bu video için de aynı şeyi düşünüyorum.

eyvallah hocam çok işime yarayacak bu şimdiden Cinema 4D ile intro yapmayı öğrendim izler izler uzman olmasamda en azından iyi bi bilgi sahibi olurum

Haci abi bilmem kaç sene oldu benim evde pc'm yok ben bile yarı profum bu programlarda , zor bişiyi yok adamlar herseyi yapip anlatiyo yt de kafan rahat olsun Rabbi'm emek verince karşılığını veriyo :) para icin degilde gercekten istedigin icin yap.

Bir 3D modelleme yazılımı kullandıkları kesin Cinema 4D olabilir yüksek olasılıkla fakat 3D Max yada Maya da olabilir.. Artı After Effect kaçınılmaz.. Fakat bu videoyu yapacak kadar o programları öğrenmek ... ister :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri