Şu vpslerden hangisini alsam yeterli olur

heisenberg

Kayıtlı Üye
Şu vpslerden hangisini alsam yeterli olur aylık 5 dolarlık olan genel kullanım için yeterli olur mu yoksa ötekini mi alsam

50 den fazla sitem var onları barındırmak için vps arıyorum ayrıca youtube upload olayına da başlayacağım vps ile gerekirse 2 vps alacağım ama karar veremedim hangisini alsam diye

USjQu1d.png

Son düzenleme:
uzak masaustu olarak kullanacaksanız 1 gb ram almanız daha mantıklı. Yalnız 2 tb aylık trafik de sorun olabilir. 22,5 liraya geliyor sanırım forumda 15-20 liraya sağlayan arkadaşlar mevcut trafik limitsiz üstelik . örnek olarak [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] konusuna bakabilirsin.

50 den fazla sitem var onları barındırmak için vps arıyorum ayrıca youtube upload olayına da başlayacağım vps ile gerekirse 2 vps alacağım ama karar veremedim hangisini alsam diye

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] etiketledğin için çok teşekkür ederim baskan ama 50 site suan benim için gerçekten çok zor makinalr nerdeyse full çalışıyor, bu işin çözse çözse [MENTION=18434]fiberserver[/MENTION] çözer :)

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] etiketledğin için çok teşekkür ederim baskan ama 50 site suan benim için gerçekten çok zor makinalr nerdeyse full çalışıyor, bu işin çözse çözse [MENTION=18434]fiberserver[/MENTION] çözer :)

Başta site olayını yazmamıştı youtube için etiketledim seni umut.

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:51 ----------

50 'den fazla siten olabilir önemli olan hit ve kullandığı cpu miktarı. toplam 40 K günlük hit için 6 ghz işlemci 6 gb ram anca yetiyor kendi sitelerime. Eğer hitin çoksa bu paketler zaten işini görmez

hitleriniz nedir hocam? iyi bir optimizasyon ile digitalocean fazlasıyla yeter size.
ama size gerçekten bu işin uzmanı olan birine yönlendirmek isterim, r10 da nicki "Yorumcu" şirketi ise netsunucu.net'dir, skype adresini eklerseniz yardımcı olur, skype: sunucudestek

Son düzenleme:

Hocam sizi bulmuşken birşey sormak istiyorum.
Neden domain alıp blogger wordpress gibi site alt yapılarını kullanmıyorsunuz ?

günlük ortalama 200 K civarı hit oluyor 20 civarı sınırsız hostta tutuyorum bu siteleri hepsini bir vpsye taşımak istiyorum gerekirse 2 tane vps alabilirim

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

Hocam sizi bulmuşken birşey sormak istiyorum.
Neden domain alıp blogger wordpress gibi site alt yapılarını kullanmıyorsunuz ?

Merhaba hocam sitelerimin bir çoğu blog tarzı değil özel scriptler ve şirket websiteleri falan blogger gibi sistemler olmaz o yüzden

Ne Olur Ne Olmaz 4 GB Ram'li Olanı Alın, Lokasyon Hollanda Olsun Yakınlık Bakımından, Digitalocean Alsanız Bile SSH Üzerinden Cpanel Yada Directadmin Kurmanız Gerekmekte. Belirttiğim 2 Program İçinde Aylık Lisans Parası Ödemeniz Gerekiyor. Ücretsizlerde : Kloxo veya Palinux Kurmanızı Öneririm.

Duygulandım gerçekten mükemmel bir ticaret ahlakı var özlediğimiz manzara, konu dışı oldu ama k.bakmayın :)

bi Cpanel lisansı almak istiyorum tüm siteler için kullanılabildiğini duydum

bi Cpanel lisansı almak istiyorum tüm siteler için kullanılabildiğini duydum

Tek cpanel lisansı alarak tüm sitelerinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca kaç adet sitenin olduğundan ziyade ne kadar kaynak tükettikleri önemli. 1 gb ram 1 cpu ile 50 değil 100 html sorgusuz siteyi yorulmadan çalıştırabilirsiniz. Kaynak tüketimlerini yazarsanız en uygun paketi ben veya diğer arkadaşlar önerebilir. Ayrıca up amaçlıda kullanacakmışsın o zaman "cPanel" kullanamazsın. Plesk kullanmanı öneririm hem web sitelerin sağlıklı çalışır hemde up yapabilirsin. Yanlız sen up yaparken ciddi oranda yavaşlık olacak web sitelerinde hattı tümüyle up kullanacağı için. Benim önerim 2 cpu 4 gb ram ile sitelerini aktif edip kaynak tüketimine göre yükseltebilirsin paketi. Up içinde ufak 1 gb ram 1 cpu vds yeterli olur. Render yapmayacaksan tabikide.

Bu arada etiketleyen değerli arkadaşlara teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri