Şuan alım yapan partner var mı?

az evvel quize kanal soktum hocam ben, siz nasıl sokamıyorsunuz ne diyor?

Kriterleri sağlayamadın diyor, 1k+ izlenim 10+ abone, 14 günü geçmiş olmasına rağmen. Siz nasıl bir kanal soktunuz?

---------- Spam Engelliyici 19:04 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Şimdi siz deyince tekrar denedim. 6k izlenim 20 abone, 1 aylık kanal gene kabul etmedi.

Kriterleri sağlayamadın diyor, 1k+ izlenim 10+ abone, 14 günü geçmiş olmasına rağmen. Siz nasıl bir kanal soktunuz?

---------- Spam Engelliyici 19:04 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Şimdi siz deyince tekrar denedim. 6k izlenim 20 abone, 1 aylık kanal gene kabul etmedi.

1300 izlenim 10 abone 1 aylik kanali soktum ben tek dashboardim vardi bazi arkadaslar referansla baglanan dashboarda falan sokulmuyor demis sizinki oyle mi?

ya adam gibi bir partner bulmak şart çünkü bu ünlem işi çok bayıyor
en kral engeli geçip ünleme takılmak çok salakça birşey

Partnerlerin yeni google politikası ile işleri çok zorlaştı arkadaşlar. Olayı özetlemem gerekirse;

Google: Bundan sonra özgün tabanlı çalışacaksınız, yalnızca özgün kanalları partnerinize almaya özen göstereceksiniz. Telif yiyen patlayan kanalları affetmem, seni cezalandırırım.

Partner: Tamam abi.

Şimdi merakla bekliyorum yeni partnerler türer mi? Tüm partnerler çekilir mi? Mevcut partnerler eski usül kanal almaya devam eder mi? Herşey allak bullak. Bilgi edinen bir şeyler yakalayan arkadaşlar buradan paylaşırsa belki büyük bir fayda sağlar bizlere.

3 yıl önce partner yoktu adsense çalışırdık. google bunlara yol verdi, taşarön sistemine geçti. ama partner, geçen 3 yılda her türlü kuralsızlığın ve pisliğin yuvası oldu. google'da herkesi kontrol etmek adına milletin adsense de toplanması istedi. her devrin bir sonu vardır. partnerlerin eski şaşalı dönemi yarım saat sonra tamamen bitecel. artık content id'e li kanallarla cigara parasına çalışırlar.

Partnerlerin yeni google politikası ile işleri çok zorlaştı arkadaşlar. Olayı özetlemem gerekirse;

Google: Bundan sonra özgün tabanlı çalışacaksınız, yalnızca özgün kanalları partnerinize almaya özen göstereceksiniz. Telif yiyen patlayan kanalları affetmem, seni cezalandırırım.

Partner: Tamam abi.

Şimdi merakla bekliyorum yeni partnerler türer mi? Tüm partnerler çekilir mi? Mevcut partnerler eski usül kanal almaya devam eder mi? Herşey allak bullak. Bilgi edinen bir şeyler yakalayan arkadaşlar buradan paylaşırsa belki büyük bir fayda sağlar bizlere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri