Şuan çalışan en iyi Youtube Botu Sizce Hangisi?

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar

Şuan çalışan en iyi Youtube Botu Sizce Hangisi?

• Yükleyicim

Oy: 5 31,3%
  • YTKazan

Oy: 1 6,3%
  • Videoyap

Oy: 3 18,8%
  • Uploadextra

Oy: 7 43,8%

• Kullanılan toplam oy
    16

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Şuan çalışan en iyi Youtube Botu Sizce Hangisi? Oy kullandıktan sonra, konuya cevap yazarsanız sebeplerini, güzel olur.
şuan çalışmayan varsa anketten kaldıralım, ben forumdaki ana başlıkları görüp ona göre bu anketi açtım,
bildiğiniz başka çalışan bot varsa ankete ekleyebiliriz.

Son düzenleme:
Yukleyicim'i uzun zamandır kullanıyorum videoyap'tan sonra ilaç gibi geldi kanal eklemek için otomatik yazılım da var satışı yapılıyor.

Hala botla kanal yapıyormusunuz ya kapanmıyor mu para kazanma açınca ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yukleyicim'i uzun zamandır kullanıyorum videoyap'tan sonra ilaç gibi geldi kanal eklemek için otomatik yazılım da var satışı yapılıyor.

videoyap kapandımı? yoksa kullanmayımı bıraktın? bi ara alıp denemiştim kullanmayı fena değildi ama yutubuma alıştığım için devam ettirmemiştim.

Hala botla kanal yapıyormusunuz ya kapanmıyor mu para kazanma açınca ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son 2 aydır yükleyicim kullanıyorum 2 ay önce yaptığım kanalların %1 i bile kapanmadı. yutubuma benziyor özellik olarak, bi tık daha iyi.

Psi hocam botla yaptıgın kanalla onay alabildin mi?

Videoyap çok kullanmadım.2018 nisan aylarında denemek amaçlı bir kanal yaptım. Videolar index 10-15 günde anca almıştı. 3 gün önce video yükledim pc'den video halen index almadı. Videoyap çok kullanan biri değilim fakat index problemi yaşanıyor. kanalda 50-60 video var ve son 48 saat 2-5 k arası izleniyor.

Para kazanma onay alsa mutlaka çok sürmez kapanır tahminimce. Onay almadığından aylardır ayakta.

Psi hocam botla yaptıgın kanalla onay alabildin mi?

Videoyap çok kullanmadım.2018 nisan aylarında denemek amaçlı bir kanal yaptım. Videolar index 10-15 günde anca almıştı. 3 gün önce video yükledim pc'den video halen index almadı. Videoyap çok kullanan biri değilim fakat index problemi yaşanıyor. kanalda 50-60 video var ve son 48 saat 2-5 k arası izleniyor.

Para kazanma onay alsa mutlaka çok sürmez kapanır tahminimce. Onay almadığından aylardır ayakta.

Evet onay aldığım 1 kanal var ancak onay almak için pek çalışma yapmadım genelde şimdilik elde kanal olsun kartla vs yönlendirme yaparız diye yapıyorum, onay almak için ayrıca denemeler yapacağım.

ben pc'dende vds'dende botlanda yapsam videoyu yükle geç şeklinde yapmıyorum, kanala etiket, videolara uygun başlık açıklama etiket playlist şeklinde yükleme yaptığım için genellikle izleniyorlar, birazda şans ve kategoriye bağlı tabii ki bildiğiniz gibi.
şuan videoyap hala açık yani, index problemi var değilmi? hızlı yüklüyordu bildiğim kadarıyla ama kimisi çok kanal kapanıyor diyordu kimisi bende sorun yok diyordu. ben Yükleyicim'den memnunum şimdilikte bakalım başka alternatif var mı? karşılaştırma yapalım diye açtım konuyu.

videoyap kapali efe hoca kayip.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

şu otomatık yazılım nerede hocam bı alalım dedım de bulamadım
+ botu satın almak ıstıyorum satın ala basınca ödeme sayfasına yönlenmıyor nasıl hallettınız ısı

uploadextra kullanıyorum 2 aydır gayet memnunum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri