Şuanda Uğraştığımız Sorunlar {Yeni Madde Çıkarsa Ekleyin}

Captain Price

Kayıtlı Üye
Biraz komedi olsun diye bu konuyu açtım :)

Şuan uğraştığımız sorunları bu başlık altında toplayalım

1) izlenim index sorunu;

Kanalları açıyorsunuz 2 3 hafta sonra izlenmeye başlıyor, tamda bu noktada iki sorun karşınıza çıkıyor

2) telifler fake veya gerçek

3) manuel engeller

bu 3 sorunu atladınız, yola devam ediyorsunuz karşınıza 2 sorun daha çıkıyor

4) f*lgc lar
bundanda kurtuldunuz diyelim veya kategorinizde pek çalışan kimse yok, burdan sonra bir sorun daha çıkıyor

5) alakasız sebepsiz yere spamdan kapanmalar
kanalların spamdan kapanması bayadır vardı zaten ama biz güvenilir sağlam adamlardan kanallar alarak ve temiz düzgün çalışarak bu sorunu atlatıyorduk ama malesef Ekim ayının ortasından beridir yt kanal kapanmaları için yeni güncelleme çıkardı ve o gün bugündür kıyımlar durmak bilmedi, nekadar tutulan kanallarımız varsa sürekli kapandı ve kapanmaya devam ediyor
bunuda atladıysanız sırada 6. madde var

6) adsenselerin spama düşmeleri, banlanmalar
hem yt nin kendi kapattığı kanallardan dolayı hemde malüm sebepten dolayı kapanan kanallardan dolayıda bazen adsenselerimiz spama düşmekte ve ödeme zamanındada banlanmaktadır
spama düşmeler için yeni yöntemler geliştirdiyseniz sırada 7. madde var

7) fazla kesinti veya hiç kesinleşmeme
bu madde bu ay yani 11 ARALIK'ta yeni çıktı,

üstte saydığım 6 maddeyi geçebiliyorsanız 7. maddeye yakalanabilirsiniz,

bakalım önümüzdeki süreçte 2017 de yeni yılda yeni maddeler eklenecek mi ve yeni maddeler neler olacak

her halükarda hakkımızda hayırlısı neyse yüce Allah onu versin hepimize inşallah

Son düzenleme:
geçen sene bu zamanlar "asıl spam şimdi başlıyor" yazıyordu herkes :D ilk 6 madde neyse de 7.madde en pisi. neye göre kestikleri belli değil. haraç kestiler bizden bence.

Ufak bir hatırlatma :)

Herkes 2016 nın sonunda toplu adsense kıyımları bekliyordu, 2015in sonunda yeni ban politikası devreye girmiş ve herkesin adsenseleri banlanmıştı, burdan yola çıkarak 2016 nın sonunda toplu adsense banlanmaların olucağı söyleniyordu ama herkes yanıldı

adamlar bir lvl daha atladılar ve kesinleşmeme veya yüzde 90 kesinti sistemine geçtiler, hiçkimsenin düşünmediği aklına gelmediği, acaba sırada neler var :)

yaptıkları yıl sonu hırsızlıgından baska bırsey degıl sacma sapan sebepler sunarak mılletın parasına el koyuyorlar sonra neymıs paralar reklam verenlere ıade edılıyormus

yaptıkları yıl sonu hırsızlıgından baska bırsey degıl sacma sapan sebepler sunarak mılletın parasına el koyuyorlar sonra neymıs paralar reklam verenlere ıade edılıyormus

Önümüzdeki ay 11 Ocakta kesinleşme zamanında herşey belli olacak, eğerki yine aynı şekilde yüzde 90 kesinti olursa anlamış olacağız ki aralıkta yaptıkları yıl sonu vurgunu değil, kalıcı güncellemeymiş

dananın kuyruğu ocak ayında kopuyor Allah sonumuzu hayır eylesin

Biraz komedi olsun diye bu konuyu açtım :)

Şuan uğraştığımız sorunları bu başlık altında toplayalım

1) izlenim index sorunu;

Kanalları açıyorsunuz 2 3 hafta sonra izlenmeye başlıyor, tamda bu noktada iki sorun karşınıza çıkıyor

2) telifler fake veya gerçek

3) manuel engeller

bu 3 sorunu atladınız, yola devam ediyorsunuz karşınıza 2 sorun daha çıkıyor

4) f*lgc lar
bundanda kurtuldunuz diyelim veya kategorinizde pek çalışan kimse yok, burdan sonra bir sorun daha çıkıyor

5) alakasız sebepsiz yere spamdan kapanmalar
kanalların spamdan kapanması bayadır vardı zaten ama biz güvenilir sağlam adamlardan kanallar alarak ve temiz düzgün çalışarak bu sorunu atlatıyorduk ama malesef Ekim ayının ortasından beridir yt kanal kapanmaları için yeni güncelleme çıkardı ve o gün bugündür kıyımlar durmak bilmedi, nekadar tutulan kanallarımız varsa sürekli kapandı ve kapanmaya devam ediyor
bunuda atladıysanız sırada 6. madde var

6) adsenselerin spama düşmeleri, banlanmalar
hem yt nin kendi kapattığı kanallardan dolayı hemde malüm sebepten dolayı kapanan kanallardan dolayıda bazen adsenselerimiz spama düşmekte ve ödeme zamanındada banlanmaktadır
spama düşmeler için yeni yöntemler geliştirdiyseniz sırada 7. madde var

7) fazla kesinti veya hiç kesinleşmeme
bu madde bu ay yani 11 ARALIK'ta yeni çıktı,

üstte saydığım 6 maddeyi geçebiliyorsanız 7. maddeye yakalanabilirsiniz,

bakalım önümüzdeki süreçte 2017 de yeni yılda yeni maddeler eklenecek mi ve yeni maddeler neler olacak

her halükarda hakkımızda hayırlısı neyse yüce Allah onu versin hepimize inşallah
keşke yazmasaydın okuyunca spamı bırakasım geldi nelerler uğraşıyoruz:)

ben söyliyim bari ayıp olmasın

ASIL SPAM DAHA YENİ BAŞLIYOR BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ : d: d:d

ohbbeee nası bi rahatlama geldi bunu söyliyince:D

Önümüzdeki ay 11 Ocakta kesinleşme zamanında herşey belli olacak, eğerki yine aynı şekilde yüzde 90 kesinti olursa anlamış olacağız ki aralıkta yaptıkları yıl sonu vurgunu değil, kalıcı güncellemeymiş

Aynen bende ayın 11 ini 4 gözle bekliyorum umarım düzelir, Ama ben şunu fark ettim benim 2 kanalım var 1 adsenseye bağlı birde arkadaş için pin beklediğim arkadaşın kanalı var benim iki kanaldan tıklamalar silinmeye başladı yani sorun olduğu oradan belliydi ama arkadaşın kanalında denemek için tık yaptık silinmedi ama benim kanalın ikisinde silindi sanırım kanal spama düştü askıya alındı vb sanmıştım aralık ayına girince yeniden denedik tıklama silinmedi ben şahsen ocak 11 için sorunsuz kesinleşme bekliyorum. :)

geçen sene bu zamanlar "asıl spam şimdi başlıyor" yazıyordu herkes :D ilk 6 madde neyse de 7.madde en pisi. neye göre kestikleri belli değil. haraç kestiler bizden bence.

evet ben de diyenlerden biriydim. bilmiyorum haberin oldu mu ama o asıl spam başladı, bi süre sessiz sedasız devam etti aylarca kanal kapanmadı videolara ünlem gelmedi. foruma 'ban' yazılmadığı aylar oldu. son dönemde işin rengi biraz değişti..

evet ben de diyenlerden biriydim. bilmiyorum haberin oldu mu ama o asıl spam başladı, bi süre sessiz sedasız devam etti aylarca kanal kapanmadı videolara ünlem gelmedi. foruma 'ban' yazılmadığı aylar oldu. son dönemde işin rengi biraz değişti..

sanıırm yanlış anladın bunu diyenlerle dalga geçmek için yazmadım
aslında gerçekten içimden geleni yazdım :D ;)

Kaptan ellerine sağlık :D çokta tın ben artık uzman oldum....şaka şaka spam yüzüne 5 ay daha ertelemek zorunda kaldım. :( spam yapmak pişmanlıktır, kamu spotu gibi oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZMwFVlmAxw

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Aralık 13 de bir kanalı adsenseye bağladım , adsense günlük kazanç yansıdı. yt analytics 14 kesinleştiği halde terslik var. Bu tarz sorunla karşılaşan var mı?

ZMY1Lk.png

g2XLkZ.png

4 yıldır bu işin içindeyim, 4 yıldır aynı senaryoyu yaşıyorum..

11 ay kendime çalışıyorum, 12 inci ay google' a çalışıyorum. Aralıkta problem yaşanacağını burada işi bilen herkes biliyordu, yani beklediğimiz oldu. 2 ihtimal vardı, ya kanallar toplu kıyıma gidecekti, ya adsense toplu ban yaşanacaktı fakat 3 üncü bi madde eklediler oda adsenseler kesinleşmedi.

2011-2012 - Eşleşen, Dünya engeli
2013-2014 - video ünlem sorunu (Adsense Ban)
2014-2015 - Spam Adsense ( Adsense Ban)
2016-2017 - Adsense kesinleşme problemi.

Ben bazı konularda açık konuştuğum zaman bazı kesimler yanlış anlıyor, egoist diye düşünüyor, 2015 de dedim ki Quiz kanallar 2 Tl olmasın bu kadar aşağıya çekmeyelim, bazi kesimler dedi ki kendini düşünüyorsun, 2 Tl dan çoluk çocuk Quiz kanalı aldı %99 Quize kanal girdi patner çöp oldu gitti.

Herşeyin bi kalitesi var aslında youtube da kendi elimizle çürütüyoruz, oturup öz eleştiri yapmamız gerek, adam bi kanal yapıyor, aynı kanaldan 500 tane açıyor, keşke açtığı kanalda video olsa 3-5 yere yönlendirme var, adamlar da kendi sunucularını temizlemek için, toplu kapanma yapıyor, bunu senede 2-3 kere tekrarlıyor, yaşın yanında kuru da yanıyor, ben sistem mühendisiyim hiç bir sunucu tüm spam kanalları algılayamaz onun içindir ki birileri çıkıp özgün kanalım kapandı diyor, çünkü o bi bakıma yapmak zorunda. Youtube bilmiyor mu sizin spam yaptığınızı, biliyor, sizin sayenizde milyon izlenimler alıyor, göz yumuyor dediğim gibi kaliteli spam istiyor.

Son olarak; rizki veren hudadir kula minnet eylemem :)

Hayırlısı :) ''BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ'' :D

Messi'ye karşı defans yapmaya çalışan futbolcu gibi hissediyorum artık kendimi

valla suan para kazanan kanallar var hıc mutlu olamıyorum son kesınlesmeme sorunlarından onlarıda alamam dıye heyecan duymuyorum...
hayırlısı artık

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] üstad sizce bu kanal kapanmaları yeni yılda duracak mı,

benim şahsen ekimden önce hiç kanallarım spamdan kapanmazdı, ekimin sonlarına doğru güncelleme mi ne yaptılarsa artık, nekadar tutulan kanalım varsa kapanmaya başladı,

son 2 3 aydır siz kanal kıyımlarından etkilendiniz mi acaba, kanallarınızın kapandığı oluyor mu

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] üstad sizce bu kanal kapanmaları yeni yılda duracak mı,

benim şahsen ekimden önce hiç kanallarım spamdan kapanmazdı, ekimin sonlarına doğru güncelleme mi ne yaptılarsa artık, nekadar tutulan kanalım varsa kapanmaya başladı,

son 2 3 aydır siz kanal kıyımlarından etkilendiniz mi acaba, kanallarınızın kapandığı oluyor mu

Aşırı derece de toplu kapanmam olmadı, tek tük gitti.

Kanalları onaysız alırım, kendim onaylarım, kaliteli kanal yaparım, profil resmi, kapak resmi, gerçek bir kişilik yaratırım g+ profilini ful doldururum çalıştığı yer, ilişki durumu, bi kaç büyük sayfa takip ederim, büyük kanallara abone olur, yorum yapar, like atarım, ondan sonra yüklemeleri yaparım bi daha o kanala ayak basmam :) Çok fazla kapanmam yok, ama herkes gibi bende ay içersin de kapanma yaşadım aşırı olmamak kaydı ile.

Şubata kadar bu kargaşa devam eder diye düşünüyorum, tabi en iyisini guugle bilir :rolleyes:

Ufak bir hatırlatma :)

Herkes 2016 nın sonunda toplu adsense kıyımları bekliyordu, 2015in sonunda yeni ban politikası devreye girmiş ve herkesin adsenseleri banlanmıştı, burdan yola çıkarak 2016 nın sonunda toplu adsense banlanmaların olucağı söyleniyordu ama herkes yanıldı

adamlar bir lvl daha atladılar ve kesinleşmeme veya yüzde 90 kesinti sistemine geçtiler, hiçkimsenin düşünmediği aklına gelmediği, acaba sırada neler var :)

Şu kalın siyahla yazdığım yeri herhalde yanlış yazdın.
Daha 2016 yılı bitmedi.
Aralık ödemelerinden önce Toplu ban gelebilir.
Sonrasında da ban gelebilir.

Geçen sene banlanan adsensede şöyle bir not var.
+ + 20 ARALIK 2015 BAN YEDİ + + +

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri