Şuanki adsense durumum

Darkvenom

Kayıtlı Üye
vc0cm.bmp

Pek anlıyamadım iyimi kötümü ama :D

alttakileri sorarsanız programlama sınavım var yarın ona çalışıyorum.

raporlar/ürünlere bas sağdan.sonra tablonun altında içerik barındırıcıları yazar.oraya tıkla..

edit:sol yerine sağ yazmışım :)

bana kendin izliyor kendin tıklıyormuşsun gibi geldi.

hocam aza kanaat çogu bulamaz 1 ay önce filan ben fazla ugraşmıyorumgünde anca 1 saat işimden dolayı bunun kat ve kat altında tıklanma vardı bir ayda 30 tıklanma olmazdı bak şu anda gine bazılarına göre cok olmaz hatta bir günde kazanan var ama bir günde 26 tıklanma gelmiş baya sevindim bu aralık ayında 140 tıklanma oldu aralık ayında baya olucak bu ayda az daha ugraş emeginin karşılıgını alırsın umarım ama sabır etmesine azda olsa bileceksin iyi forumlar bol kazançlar

benim niye 0.01$ lerde sürünüyor hala acaba :(

hocam sen bu yaştan başladığın için hepimizden 1olarca adım öndesin forumu iyi okur ve iyi takip edersen senden kralı olmaz Allah yolunu açık etsin :)

Toplamlar
sayfa görüntüleme : 613
tıklamalar : 12
sayffa to : 1,96%
tbmm : 0,51 TL
sayfa bbg : 10,02 TL
tahmini kazan. : 0,00 TL

zhw9.png

Buda benimki. TBM yerlerde. Tıklamalar çok az. Geçen hafta 300tıklamadan aşağı olmazdı.

hocam benım 4.000 izlenmeye 16 tıklama neden böyle
Hocam türkçe videolarda çok sıkıntı var. Ben ingilizce çalışıyorum. İngilizce olduğu halde tıklamalar çok düşük. Birde yılbaşına kadar reklamverenler kampanyalara yoğunlaştığı için bizim kazançlar tavan yaptı. Ben buna bağlıyorum. Ama umarım birkaç güne düzelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri