Şubat 2016 Adsense Ödeme Anketi

Ödemeniz Kesinleşti mi?

• Yabancı Adsense | Adsense Spama Girdi | Sorunsuz Kesinleşti

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    130

YoutubeSEO

Kayıtlı Üye
Kanallarınızın durumuna göre ilgili seçeneği tıklarsanız durumu kavramamızda yardımcı olabilir.

hocam bu ne ya? anket dedin mi en fazla 5 şık olmalı.

Yahu kardeşim adamlar kapanan açık spam özgün ödemiyor artık daha ne anketidir. İçimiz dışımız anket oldu. Anlayalım diye gözümüze sokuyorlar. Partner bulunup 3-5 bişey alabilirsek aldık yoksa adsense den kimse bu saatten sonra para falan beklemesin.

iyide hocam, neden bukadar acele ediyorsunuz, daha tüm adsenseler kesinleşmedi, bi bekleseydiniz gece 00a kadar ondan sonra anket açsaydık daha iyi olmazmıydı,

Fikir alış verişinin neyi kötü hocam. Yeni parti kesinleşmeler olursa ve kapananlar ödenirse zaten anket iptal olmuş olur biter gider. Niye rahatsız olduğunuzu anlamadım anketten.

Şu anki vaziyeti daha iyi anlayabilmemiz için açtım.

Bakın mesela [MENTION=12377]kaan48[/MENTION] adlı arkadaş "TR Adsense | Kanallar Açık | Kesinleşmedi" seçeneğini işaretlemiş. Eğer doğru işaretleme yaptıysa ikinci partinin gelmesi gerektiği anlamı çıkıyor.

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

hocam bu ne ya? anket dedin mi en fazla 5 şık olmalı.

5 şık da durum izah edilemiyor. İzah edilse bile tam kanı sağlamıyor. Üşengeçliği bırakıp durumu tam kavrayabilmek için okuyup kendinize uygun olanları işaretlemek gerekli.

TR Adsense | Kanalların Tamamı Kapalı | Kesinleşmedi

Evet artık kapanan kanala kimse ödeme beklemesin, ben 3 aydır yazıyorum.
Hayal görmeye gerek yok.

Bakın mesela @kaan48 adlı arkadaş "TR Adsense | Kanallar Açık | Kesinleşmedi" seçeneğini işaretlemiş. Eğer doğru işaretleme yaptıysa ikinci partinin gelmesi gerektiği anlamı çıkıyor.

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

5 şık da durum izah edilemiyor. İzah edilse bile tam kanı sağlamıyor. Üşengeçliği bırakıp durumu tam kavrayabilmek için okuyup kendinize uygun olanları işaretlemek gerekli.
hocam Üşengeçlikle alakası yok. 1 kişi çoklu adsense çalışıyor. sizin yazdığınız şıklardan en az 5 tanesine 1 kişi evet diyebilir yada hayır diyebilir. bu anket mevcut durumu karşılamıyor. şıkları azaltıp daha özenli bir anket yapılmalı. onun için de 1-2 gün beklemek gerekir.

yeni adsense açmam gerek çok kararsız kaldım her kafadan bir ses çıkıyor trmi açayım yabancı mı payoonerle falan uğraşmak istemiyorum pek

farklı farklı alman adsensesine baglı kanalllar ocak ayının 29 unda tr adsenselerine baglandı.Normalde alman adsenseinde epeydır acıktı kanallar fakat tr adsenselerine tasıdıktan sonra 2 subatta kapandı kanallar.Bu durumda 3 kanal vardı farklı farklı almanyaa ve tr adsenselerinde denedim.Suanda kesinleşme olmusmu diye baktım.Kanallar ne alman adsenselerinde kesinleşmiş ne de tr adsenselerinde.Arada kaynadı.Belki dedim subatta kapandıgı için ya tr de yada almanyada birinde kesinleşir hiçbirinde kesinleşmedi.

Kanalı ocakta açık olup şubatta kapanan ve kazancı kesinleşmeyen varmı?

Kapanan kanal kesinleşmiyor artık burası kesin de.Yaw arkadaş 2 şubatta kapanmış.Ocak ayını atlatmışım bu bile kesinleşmemiş.Artık yapılmaz bu iş çok ciddiyim.Düşünün o kadar uğraşcaksınız onlarca yüzlerce kanal.Günlük 500 750 2000 her neyse kazandırıyo.Hoop bi bakıyosunuz kanalınız ay sonunda kapandı.Veya şubatın 1-2-3-4 ü gibi.O zaman avucumuz yalıyoruz.Herşey boşa gitmiş oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri