Şubat 2016 Adsense Ödeme Anketi

Ödemeniz Kesinleşti mi?

• Yabancı Adsense | Adsense Spama Girdi | Sorunsuz Kesinleşti

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    130
partner kanallar ile yola devam edilcek ama o da bana gore 3-5 surer sonra partnerdeki kanallarda adsense gibi olur. ne kadar giderse partner ile yola devam ve bu sure icinde de ozgune el atmak sart. yada bulabiliyorsanız bi is bulun en temizi

Kapanan kanal kesinleşmiyor artık burası kesin de.Yaw arkadaş 2 şubatta kapanmış.Ocak ayını atlatmışım bu bile kesinleşmemiş.Artık yapılmaz bu iş çok ciddiyim.Düşünün o kadar uğraşcaksınız onlarca yüzlerce kanal.Günlük 500 750 2000 her neyse kazandırıyo.Hoop bi bakıyosunuz kanalınız ay sonunda kapandı.Veya şubatın 1-2-3-4 ü gibi.O zaman avucumuz yalıyoruz.Herşey boşa gitmiş oluyor.

Kesinlikle yaptırım var, adamın biri (vietnamlı olabilir) adsanse çalılıyor çatır çatır 3 dk da bir reklam koyuyor günlük izlenimi en az 30K ve hergün video atıyor.Tam 2 aydır kanalları kapanmıyor.Çakallığı kanalda 15 video olunca en eskilerden sırayla video siliyor.Ay sonunda tüm videoları silip tek 1 video atıyor onada bu kanaldan taşındım yeni kanalım bu diyip yeni kanala abone çekiyor.Şimdi soruyorum bu adamın nasıl kanalı kapanmıyor ??? Google bir şekilde bizleri yakalıyor fakat işi çözenler hala çatır çatır kazanıyor...

Kesinlikle yaptırım var, adamın biri (vietnamlı olabilir) adsanse çalılıyor çatır çatır 3 dk da bir reklam koyuyor günlük izlenimi en az 30K ve hergün video atıyor.Tam 2 aydır kanalları kapanmıyor.Çakallığı kanalda 15 video olunca en eskilerden sırayla video siliyor.Ay sonunda tüm videoları silip tek 1 video atıyor onada bu kanaldan taşındım yeni kanalım bu diyip yeni kanala abone çekiyor.Şimdi soruyorum bu adamın nasıl kanalı kapanmıyor ??? Google bir şekilde bizleri yakalıyor fakat işi çözenler hala çatır çatır kazanıyor...

aynı sekilde yt de 2 kisi var biri rus digeri vietnam yada tayvanlı. senin anlattıgın sekilde calısıyorlar ve aylardır catır catır parayı goturuyorlar. gunluk kazancları en az 200tl-500tl arası. bende bu sahıslarla aynı kategorideyim. benim videoların kazancı gunluk 20tl yi asınca kanal kapanıyor

aynı sekilde yt de 2 kisi var biri rus digeri vietnam yada tayvanlı. senin anlattıgın sekilde calısıyorlar ve aylardır catır catır parayı goturuyorlar. gunluk kazancları en az 200tl-500tl arası. bende bu sahıslarla aynı kategorideyim. benim videoların kazancı gunluk 20tl yi asınca kanal kapanıyor

İşte ben bu olayı çözemedim hocam.Kanala girmeden mi yükleme yapıyor nedir çözemedim.Bİrde benim kategorideki herif öyle ******** ki videonun kaynağını ilk düştüğü yeri bende biliyorum ben ondan önce video render alıp atınca telif atıyor ve youtube efendi anında işlem yapıyor.2 kez aynısı oldu.Daha video atalı 30 dk olmuş aynı kişi aynı mail adresi ile telif atıyor bana.Madem gerçek telif hakkı sahibi peki bu arkadaşa niye telif atmıyor ?? Ben artık bıktım bu ********lerden.Bir tarafdan google bir tarafdan bunlar...

İşte ben bu olayı çözemedim hocam.Kanala girmeden mi yükleme yapıyor nedir çözemedim.Bİrde benim kategorideki herif öyle ******** ki videonun kaynağını ilk düştüğü yeri bende biliyorum ben ondan önce video render alıp atınca telif atıyor ve youtube efendi anında işlem yapıyor.2 kez aynısı oldu.Daha video atalı 30 dk olmuş aynı kişi aynı mail adresi ile telif atıyor bana.Madem gerçek telif hakkı sahibi peki bu arkadaşa niye telif atmıyor ?? Ben artık bıktım bu ********lerden.Bir tarafdan google bir tarafdan bunlar...

yasadıklarımı harfiyen yazmıssın hocam :) bende cevabını bulamadım

Canını sıkma hocam Allah büyük.Şuan canım o kadar sıkkın ki.Adsenseler kesinleşmemiş her ay bin tane problem.Şuan bu kötü durumda bile bişeyleri düzeltebileceğimizi ümit ediyorum.Örneğin kapanan kanallar ödenmiyor mu? Ya kanalları kapatmamanın yolunu bulacağız.Ya da kapanan kanalları açmak için çözüm yolları arıycaz.

anket çok fazla olmuş :D bende yazayım 3 adsensenin biri kesinleşmiş, kesinleşen adsense diğer ayda kesinleşmişti, 2 aylık bir adsenseydi. yüzde 60 kesinti var sanırım :D geçen gün fark ettim hesap için doğrulama talebi vardı onu hallettim gerçek numara ile. yani eğer kapananaları ödemiyorlarsa benimkini niye ödedilerki? tamam 30 tl rakam kesinleşti ama olsun o bile hala umut var anlamına geliyor...

Ocak odemesi yapılcak biz daha araligi alamadik odeme hesaba ulasmadi 10 gun bekleyip bildiri yaptim daha cevap verecekler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri