Banlanan arkadaslar kanallarınızın para kazanması ne durumda adsenseye girmek istemiyorum.
kanallarda bir sıkıntı yok hocam şuanda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Banlanan arkadaslar kanallarınızın para kazanması ne durumda adsenseye girmek istemiyorum.
Arkadaşlar kanallarınızda spamdan gidiyormu adsense gidince?
02:47 an itibariyle ABD adsense ki 3 defa sorunsuz ödeme alınan ve bu konudada belirttiğim üzere vergi bilgileride onaylanan adsense banlandı http://www.ytpara.com/adsense-soru-...ak-ve-vergi-olayi-hakkinda-bilgilendirme.html
anket konulsa artık konuya [MENTION=24394]kastiro[/MENTION]
yok anket için erken hocam, daha banlar 2 3 gün sürer, şimdi anket konulsa banlanmadı adsensem seçeneğini seçen kişilerin sonradan hesapları banlayabilir
bu yüzden anketi ayın 25 26 sında açmak mantıklı
2- 3 gün sürmez hocam maximum ödemeler işleme girinceye kadar sürer
tamam işte ödemeler ayın 23 ünde oluyor genelde şuanda ayın 21 indeyiz
21 22 23 yine 3 gün oluyor
Hocam 21'inden sonra banlanma olduğuna hiç şahit olmadım
banada hayırlı işler oldu bende ban yedım bıraz once![]()
saat kaç gibi hocam
banada hayırlı işler oldu bende ban yedım bıraz once![]()
Olabilir ama dediğim gibi yeni ayın 21ine girdik yarın geceye kadar daha çok banlanmalar olucak, şimdiden anket açmak anlamsız bana göre acelesi yok zaten 1 2 gün sonra açılsa daha sağlıklı sonuç alınabilir diye düşünüyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.