da (evet) niyt (hayır) bunları bilirsen gerisi gelir![]()
bir duzeltmede bulunayım niyt << yazım yanlıs doğru yazım net < olacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
da (evet) niyt (hayır) bunları bilirsen gerisi gelir![]()
bir duzeltmede bulunayım niyt << yazım yanlıs doğru yazım net < olacak![]()
Merhabalar;
Ustalar 10-17 2015 Şubat arası Moskova'ya gideceğim. Uçak bileti ve Kalacak yer hazır. Kalacak yer Kırmızı Meydan da bir pansiyon. İlk defa gidecem hiç bir kelime bile rusça bilmiyorum. Nasıl bir şey önerirsiniz? Pratik olarak nasıl yolumu bulabilirim? Neler yiyebilirim? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
hocam yaninda bol bol dolar al cunki orda bozduracagin paraya bi hayli kar ede bilirsin al bir iki kelime de benden olsu
privet kak dela ? merhaba nasilsin
pomogi ti mne pajalustayardimci olurmusun demek
izvini ti pojoalusta monjna mne odin caybitane cay ala bilirmiyim
prosti afedersin demek daha fazla lazim olursa soyle
skaji mne pajalousta a gde moi otelsoyleyin bana lutfen benim kaldigim otel nerde vs vs
Hocam o nasıl oluyor bozduracağı dolarla nasıl kar ediyor? dünya piyasalarından farklımı acaba rusya? Birde Rus parasınamı çevirsin bizi aydınlatın vala merakımı uyandırdı $ $ $
Bu arada ben bunları diyene kadar gider çayı kendim alır yada oteli kendim bulurum, bunun okunuşu bile zor (beceremedim) nasıl söylüycez![]()
Merhabalar;
Ustalar 10-17 2015 Şubat arası Moskova'ya gideceğim. Uçak bileti ve Kalacak yer hazır. Kalacak yer Kırmızı Meydan da bir pansiyon. İlk defa gidecem hiç bir kelime bile rusça bilmiyorum. Nasıl bir şey önerirsiniz? Pratik olarak nasıl yolumu bulabilirim? Neler yiyebilirim? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
![]()
100 dolar 5 bin rubleden fazla yapiyor orda dolar cok kalkti kalmadi uctu uctu
Шпильки - Сам Ты Наташаbu sarkiya bayiliyorum
Hocam peki euro ne alemde?
orda euro bozdurmakta karlımı acaba?
Birde şey diyorum mesela buradan dolar götürdük. Rusyada farklı bir para birimine dönüştürdük. Türkiyeye geldik bu olaydan böyle kar etme olayımız olur mu ? Olursa rusyada yaşayan arkadaşım var yapalım öyle birşeyler
Шпильки - Сам Ты Наташа şarkıyı dinliyorum hemen
nc olmazeuro yu bilmem ama burdan dolar goturucen bozdurucan araba alican
guzel bi kar yapican
nc olmazeuro yu bilmem ama burdan dolar goturucen bozdurucan araba alican
guzel bi kar yapican
[MENTION=10985]yigit0can[/MENTION] hocam sigara ucuz ha orda gelince bol bol sigara al getir 2 kartondan fazlasi yasak iyi vodkalarda var sakin orda giyim falan alma 99% cin mali
tamamda niye gidiyorsunuz onu anlamadım. gidecek olan arkadaş ingilizce biliyorsan ve android kullanıyorsan sana bir uygulama önerebilirim.
hocam yaninda bol bol dolar al cunki orda bozduracagin paraya bi hayli kar ede bilirsin al bir iki kelime de benden olsu
privet kak dela ? merhaba nasilsin
pomogi ti mne pajalustayardimci olurmusun demek
izvini ti pojoalusta monjna mne odin caybitane cay ala bilirmiyim
prosti afedersin demek daha fazla lazim olursa soyle
skaji mne pajalousta a gde moi otelsoyleyin bana lutfen benim kaldigim otel nerde vs vs
ha bide orda rus kizlari tavlayaman seni gorur gormez turk anladigini anlarlar turk erkegi gordumu onlar direk akillarina gelen sey 18+ icin ugrasan erkek gelir ama sikinti etme 2 biradan sonra hepsi senin fafeng spor onlar icin TURKIYE boyle bi sey video yu sonuna kadar izlersen anlarsin abi
https://www.youtube.com/watch?v=5crIEtYPMpA
[MENTION=10985]yigit0can[/MENTION]
Rusların Türk erkeklerine gönderme yaptığı klip
şpilki grubu
sam ti natasha (sensin nataşa)
4 güzel genç rus kızından oluşan şpilki grubu ilk albümlerinin hit
şarkısıyla ve seksi kilipleriyle rus müzik kanallarının gözdesi oldu
antalya tatillerinde kendilerine askıntı olan erkekleri hic ettikleri şarkıda
grub üyelerinden birinin adı da aynı zamanda natasha
varya katya nataşa ve alla klip boyunca peşlerine düşen zampara bir Türk erkeğiyle uğraşıyorlar. şarkının son derece seksi klibinde genç kızların peşini bırakmayan bıyıklı,kara yağız yaşı 40 aşkın esmer adam var kızların yüz vermediği adamı en sonunda karısı bardan alıp kafasına vurarak eve götürüyor
alanyada çekilen klip de (başka bir yerde kıbrıs rum kesimi okarak geçiyor) zampara türk rolünü ise bir rum oynuyor
grubun üyelerinden Varya başlarından geçen hikayeyi şöyle anlatıyor
"gerçi bizi sıcakkanlı türk erkekleri hakkında uyarmışlardı, ama o kadarını tahmin etmemiştik Bize tek bir rahat adım attırmadılar
sürekli olarak ya diskoteğe davet ettiler yada plaj gezintisine" diye konuştu
şarkının sözleri ise şöyle
Güney denizlerinde yaşarlar.
Çok sıcakkanlılar.
Kendi kızlarına hoşlanmaz bize bakarlar.
Herkesi Nataşa diye çağırırlar.
" Buraya gel'' diye bağırırlar.
Sakın kabul etme felaket olur.
Sensin Nataşa!.
Git plajında kendi kendine oyna.
Kendi masajını kendin yap.
Rus kızın yanına sokul kiss me you ı am ı am you speak english my turkish you speak english and turkish![]()
![]()
![]()
biri böbrekleri çaldırma diyor biri mafya diyor adamın gidesi kalmadı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.