Şubat Ayının Önlenemez TBM Düşüşü

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
allahtan kork be , o tbm bende olsa daha ne isterim ben ... :D

şaka bi yana haklısın bende de tbm 0,5 lere geriledi , üstüne de 7 civarı olan T.O 2 lere kadar düştü

an itibariyle tbm 0,01 :D. 100 tık alırsam 1tl kazanabilirim.

To 3.50 falan olunca seviniyorum tbm dersen 0.05$ olsun sukur ediyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tbm ne kadar düşük olsada sonuçta 0 dan büyük, taş atıp kolumuz yorulmuyor, indir bindir youtubeye , bağla kanalları adsenseye, paracıklar düşsün keseye,
tbm ortalaması 0,10 ve üzeri ise bence iyidir to %7 den aşağı değilse 10k da 700 tık oda 70 tl gelir yapar kabaca hesapla ayda 2100 brütten %20 kesse bile 1600 net kalırki nerdeyse 2 asgari ücret eder,
bence bulupta bunamayalım arkadaşlar şükredelim yeter.
ha Tbm yüksek olmasınmı elbette olsun, to yüksek olmasınmı elbette olsun, olsunda sonuçta adsensede youtubede google amcanın davulda onlarda tokmakta. çaldıkları havaya göre oynıcaz.
saygılar...

1 ocaktan itibaren TO yu eskisi gibi göremedim hiç. TO 2ile 5 arasında değişirdi ortalama 3.5-4 dü. 1 ocaktan itibaren TO 1 in üstüne zor çıkıyo . günlük izlenim sayısının en az 3 de 1 i kadar video reklam çıkardı artık en iyi ihtimali 10 da bir video reklamı çıkıyo.
2013 1500 izlenim 50-60 tık iken
2014 1500 izlenim 10-15 tık alıyo.
video reklamları hala yeterrli değil bekliyorum mart sonunu o zamana kadar düzelir diyolardı sene başlarında :(

yatıp kalkıp dua edin arkadaşlar 0,2yle açiyorum ben günü 0,6 ,0,7 ye şükür diyorum

son 3 günde tbmlerim tam yarı yarıya düştü, keza kazancım da öyle.genel bir sorun bence

Ben dün gece güya kendim niche kelimeler buldum girdim, girmez olaydım. 0.16 idi. Sonra bir baktım 0.9 lara düşmüş. (:

Bende ise durum tam tersi tbm artıyor to azalıyor bunların ikisinin aynı anda arttgnı ben görmeyecegim heralde.
videolar uzun video ortasıda acık videolar hergün aynı ama birgün %4 to oluyor bir gün 1,5 ben cıkamadım işin iiçinden

Tbm 12-11-10 giderek düşüyor etiketler vs. aynı olmasına rağmen neden olabilir ki herşey aynı sonuçta.

ingilizce çalışıyorum 0,06.-tl tbm var
40 yılda bir video tutturduk 30-40k izlenim aldık tbm ye bak..

Şükretmek lazım. Benim 0.04 genelde. Çok nadiren 0.05 oluyor.

tbm 0.05den 0.04 de düştü. şoktayım....

şükretmesini bilin arkadaslar . coğumuz webmaster işlerinden yazılımdan site işlerinden anlamıyoruz. yt işi olmasa hepimiz şimdi sağda solda ya garsonluk ya da insaatlarda calısıyorduk..

Tek geçimin kaynağı olarak yt i görmeyin arkadaşlar. Bir mesleğiniz, bir amacınız olsun. Yoksa bir gün yt hesapları kapanırsa ya da bir başka düzenleme gelirse o zaman ipsiz sapsız kalabilirsiniz dostlar.

Sizin ki gene iyimiş benim ki 0,02 oldu :D

---------- Mesaj saat 16:45:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:53 civarında gönderildi. ----------

Tek geçimin kaynağı olarak yt i görmeyin arkadaşlar. Bir mesleğiniz, bir amacınız olsun. Yoksa bir gün yt hesapları kapanırsa ya da bir başka düzenleme gelirse o zaman ipsiz sapsız kalabilirsiniz dostlar.

Kardeşime katılıyorum :) kendinizi kaptırmayın hoby'niz olsun bu iş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri