Süleyman Soylu PKK'nın üst düzey yöneticilerinden biri elimizde

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JiTeM

Kayıtlı Üye
Valla Süleyman Soylu harbi mert yiğit adam valla adam iç işleri başkanı olduğundan beri baya işler yaptı korkusuz mert gözü pek adam Allahın izniyle daha iyi isler de yapicak insALLAH.

Burada belki de Türkiye'nin ilk kez duyacağı bir gerçeği ifade etmek istiyorum. Elimizde pkk'nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisi var. Ve bir şey söylüyor.
1 AY EYLEM YAPMAMA TALİMATI VERİLDİ

14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen mesajla yaklaşık 1 ay hiçbir eylem yapmayacaklarının kendilerine talimat verildiğini söylüyor. Ta ki 15 Temmuz'dan 3 gün sonra yeni bir talimat gelene kadar. Türkiye'nin nasıl bir süreçle karşı karşıla kaldığının ve Türkiye'nin hangi maşalarla, hangi oyunlarla karşı karşıya kaldığını aslında hepimiz biliyoruz. 79 milyon insanımız biliyor. Aslında bizi bir şekilde farklı anlatmaya çalışanlar da meseleyi çok daha iyi biliyorlar.

Bu millet 15 Temmuz gecesi öyle şeytani bir planla karşı karşıya kalmıştır ki, eğer tutsaydı 27 Mayıss'da, 12 Eylül'de de rahmet okutacaktı. Sadece Türkiye değil, Filistin, Musul, Kerkük de ağlayacaktı. Zulüm altındaki bütün Müslüman ülkeler ağlayacaktı. İdam edilseniz bile eğer millet vicdanında mahkum edilmişseniz artık işiniz bitmiş demektir ifadelerini kullandı.

Kaynaklar

Cumhuriyet Gazetesi

Hürriyet Gazetesi

Ensonhaber

Son düzenleme:
milletin gazını alıyorlar. daha dün 6 şehit olmadı mı? boş laflar bunlar. ayrıca konun youtube ile alakası yok. Siyaset yasak değil mi hocam?

milletin gazını alıyorlar. daha dün 6 şehit olmadı mı? boş laflar bunlar. ayrıca konun youtube ile alakası yok. Siyaset yasak değil mi hocam?

Birincisi konunun siyaset ile baglantısı nedir onu acıklarmısın lütfen ? ikincisi şehit verdik diye olmayacak diye bir kuralmı var ? tamam siz inanmayın size göre sizin düşüncenizde olmayan herşey zaten boş laf :)

Malum kitleyi uyutacak şeylerdir bunlar.

hahahahahh :D sen şu yaşasın türk milleti diyen arkadaşa ne yani diğer milletler ölsün mü diye tepki veren arkadaş degilmisin :D rica etsem siyasete girme burda haber paylaşıyoruz siyaset yapmıyoruz .

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

bu kısım siyasete girmiş sanırım :)

hocam adam içişleri bakanı oldu ben orda siyaset olarak parti adı veya başka birşeymi dedim ? adam içişleri bakanı oldu güzel işler çıkartıyor diyorum :)

hahahahahh :D sen şu yaşasın türk milleti diyen arkadaşa ne yani diğer milletler ölsün mü diye tepki veren arkadaş degilmisin :D rica etsem siyasete girme burda haber paylaşıyoruz siyaset yapmıyoruz .

haber paylaşınca siyaset olmuyor yani ? o zaman herkes tuttuğu partinin haberlerini paylaşsın ama siyaset yapmasın

haber paylaşınca siyaset olmuyor yani ? o zaman herkes tuttuğu partinin haberlerini paylaşsın ama siyaset yapmasın

bak derdin mi var ? konu siyasetmi ? şikayet etme beleş buyur adminleri etiketle şikayet et ..

NOT : Ben bunu parti vs diye de paylaşmadım siz niye bu kafadasınız onu da anlamıyorum burda haber olarak terör örgütü lideri yakalanmış diyor İç İşleri Bakanı bende bunu paylaşıyorum terör örgütü lideri yakalandı diye konuya odaklanın partiye degil ...

Son düzenleme:
Allah bu Devlete bu Millete zeval vermesin. Süleyman SOYLU'da hakiki bir Devlet adamı, Vatan evladıdır. Yolu açık olsun, Allah tüm kötülüklerden, hain, kalleş, gözlerden korusun.

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

hocam adam içişleri bakanı oldu ben orda siyaset olarak parti adı veya başka birşeymi dedim ? adam içişleri bakanı oldu güzel işler çıkartıyor diyorum :)

evet, siyasi söylemler kişiden kişiye değişir, başkaları siyasi olaralak algılayabilir

tüm forumdaki arkadaşlara tavsiyem, forumda siyasi düşüncelerinizi yansıtmazsanız sizin için daha hayırlı, keza bir siyasi düşünceyi belirttiğinizde banlanırsınız boş yere, isterseniz saatlerca yazın gene karşı tarafın düşüncelerinin değişmesinde en ufak bir etkisi olmaz

Bu ülkenin gelişmemesinin en büyük sebeplerinden biri ucu bana dokunmasında ne olursa olsundur. Tv kanallarının işine gelen haberi yapması milletin hoşuna giden kaynaktan gündemi takip etmesi. Ve haberleri takip eden kesimde yüzde yirmiyi geçmez diye düşünüyorum. Gel görki siyasetten anlamayan adam da yok ülkede.

Derdim felan yok hayırdır nedir bu sinir :) sadece yorumumu belirttim sana ne oluyor hayırdır ?

Hocam estağfurullah aslan sinirlenmem herkes aynı düşüncede olucak diye bir kaide yok :) ben sadece size eger konu yanlış ise konu hakkında bir derdiniz varsa siyaset diyorsanız buyrun adminlere şikayet edin diyorum konuyu incelesinler siyaset varsa banlaya bilirler beni sıkıntı yok :)

evet, siyasi söylemler kişiden kişiye değişir, başkaları siyasi olaralak algılayabilir

tüm forumdaki arkadaşlara tavsiyem, forumda siyasi düşüncelerinizi yansıtmazsanız sizin için daha hayırlı, keza bir siyasi düşünceyi belirttiğinizde banlanırsınız boş yere, isterseniz saatlerca yazın gene karşı tarafın düşüncelerinin değişmesinde en ufak bir etkisi olmaz

hocam haklısın tabi kişiden kişiye degısr ben konuyu facede gordum sonra google a baktım son 1 saatte tüm haber siteleri bu konuyu yazmış bende güzel bir haber diye paylaştım hemen siyasete bagladırlar :D

Yazmak da istemiyorum ama, fındık kadar beyinli kişiler gelip laf yapıyor. Malum dediğin kitle nasıl bir acı yaşatıyorsa sana artık.

Ötekileştirecek bir durum da yok ortada.

qVyrWRVaFoP7O.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri