Süleyman Soylu PKK'nın üst düzey yöneticilerinden biri elimizde

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazilanlari Okudum da, Ülkemin neden bu halde olusunu anladim.

Düsmanlarimizin planlarini ne kadar iyi uyguladiklarinin bir ispati olmus.

Yillardir sagci-solcu , kürt-türk , alevi-sünni , akp-chp atatürkcü-anti atatürkcü vs vs. diye diye bizi bölmeyi basardilar.

15 yildir Almanya da yasiyorum. Burada da partiler,muhalefet,vs var. Bu adamlar da her konuda tartisiyor ama bir konu Almanyanin bekasi olunca bütün partiler ve halk bir oluyor ve kenetleniyor.Iste bu yüzden de dünyaya yön veriyorlar. Almanya da 10 milyon yabanci yasiyor ama ülke yönetiminde hic söz sahibi degiller.

Bu anlattigim olay Ingiltere de,Fransa da da aynen gecerli....

Yazik coook yazik.Birlik olmak yerine yiyin birbirinizi. Ayrilin,ayrisin yem olun düsmanlarimiza, Bravo size...

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] Konu haber konusundan döndü dolaştı siyasete baglandı rica etsem konuyu kapatabılırmısınız ..

Eğer kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin benim hakkım helal olsun . Üstte ki arkadşaın dediği gibi Tek derdimiz vatan milletimiz ülkemiz ne olursa olsun sağ sağlim ayakda olsun gelişsin gelişmeye devam etsin piyon olmakdan çıkıp oyun kurucu olsun lafı sözü geçsin mazlumun yanında olsun düşmana korku versin kısaca TÜRK MİLLETİ VAR OLSUN ...

Haber mi paylaşıyoruz...
buyur Hakkari'de terör saldırısı: 3 şehit, 5 yaralı

Abim orada hala, iki saattir arıyorum, abimin sesini duymak için. Yeni aradı, iyiyim dedi, ağlar bir sesle. Arkadaşları şehit olmuş, şimdi abimin hayatta kaldığına mı sevineyim, yoksa o şehit olan komandoların arkada bıraktıklarına mı üzüleyim...
Hayat çok kolay geliyor değil mi size?

Haber mi paylaşıyoruz...
buyur Hakkari'de terör saldırısı: 3 şehit, 5 yaralı

Abim orada hala, iki saattir arıyorum, abimin sesini duymak için. Yeni aradı, iyiyim dedi, ağlar bir sesle. Arkadaşları şehit olmuş, şimdi abimin hayatta kaldığına mı sevineyim, yoksa o şehit olan komandoların arkada bıraktıklarına mı üzüleyim...
Hayat çok kolay geliyor değil mi size?

geçmiş olsun hocam.Yazacak çok şey var ama 20 sene sonra hala yol yaptık hastane yaptık diyen kişiler için yazmaya değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri