Sultan Sülüman Yeni Kaydım :)))

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Braddleyy

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknokips.com
Bazı yerler de bazen seriye bağlıyorsun ama genel itibari ile güzel ellerine sağlık .

Güzel sesin var , Böyle özgün bi kanal hemen patlamaz , Zamanla tutar gider , Gameplay kanalları gibi , aylar sonra tutar .

Sana bi kaç öneri söyliyim , ▐► video başlıkların da ki bu işareti kaldır . Sonra Video başlıgına soyismini vs yazma , Mabel Matiz - *** Bilmem ne şarkısı Yorum yaz yada başka bişi yaz . Öz bi başlık olsun genel bi başlık olsun ki aramalarda çıksın .

2. Olarak kanalının hızlı yükselişini istiyorsan yeni çıkmış bi şarkıyı 2. gün sen yorumla . At youtube'a , Orjinal video ile yakın izlenimlere sahip olursun :)

Kalın yazdıgım bölümü dikkate al

Bazı yerler de bazen seriye bağlıyorsun ama genel itibari ile güzel ellerine sağlık .

eyvallah kardeşim sağolasın :))

---------- Mesaj saat 14:59:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:57:54 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;105092' Alıntı:
Güzel sesin var , Böyle özgün bi kanal hemen patlamaz , Zamanla tutar gider , Gameplay kanalları gibi , aylar sonra tutar .

Sana bi kaç öneri söyliyim , ▐► video başlıkların da ki bu işareti kaldır . Sonra Video başlıgına soyismini vs yazma , Mabel Matiz - *** Bilmem ne şarkısı Yorum yaz yada başka bişi yaz . Öz bi başlık olsun genel bi başlık olsun ki aramalarda çıksın .

2. Olarak kanalının hızlı yükselişini istiyorsan yeni çıkmış bi şarkıyı 2. gün sen yorumla . At youtube'a , Orjinal video ile yakın izlenimlere sahip olursun :)

Kalın yazdıgım bölümü dikkate al

kardeşim gerçekten çok sağolasın uyarılarını önerilerini hemen faliyete geçireceğim :)) Aramalarda gerçekten hiç çıkmıyorum bunu nasıl çözebilirim diye düşünceelere dalmıştım bende çok sağolasın çok teşekür ederim :)))

kardeşim gerçekten çok sağolasın uyarılarını önerilerini hemen faliyete geçireceğim :)) Aramalarda gerçekten hiç çıkmıyorum bunu nasıl çözebilirim diye düşünceelere dalmıştım bende çok sağolasın çok teşekür ederim :)))

Eski şarkılar için aramalarda çıkman zaten zor . Dizi fragmanları gibi düşün , Kurtlar Vadisi Pusu dizisi toplam 200 bölüm ama , 1 hafta sonra 201. Bölüm çıkıyor Youtube hemen onu tanıyor . Yazıyosun Kurtlar Vadisi Pusu 201.Bölüm Fragmanı diye en başta çıkıyor dimi ?

Güncel şarkılara tutun . Şarkının çıktıgının 2. Gününde bi yorum videosu atarsan , hele ki güzelde olursa bitmiştir olay :) Bol şans.

10 numara olmuş kardeş.Yani youtube'u para kazanmayı felan geçtim.Müthiş bi işe başlamışsın alan geniş,sesin güzel,bence yoğunlaş bu işe.ilerde sesini farkeden biri çıkacaktır

Mabel Matiz - Zor Değil [ Akustik Cover ] - YouTube

Tıkla bak bakalım kaçıncı sırada çıkıyosun . Tamamdır şimdi kendi videonu buldun ya , İlk sıralarda çıkanlar açıklamaya , etiketlere , başlıga ne yazmış aynısını sende yaz , 5 10 dk sonra sayfayı yenile sıralaman yukarı çıkmış olsa gerek :)

[ kullanma , ( kullan . Bide böyle dene , olmadı hiç parantez kullanma . Şarkı ismini youtube'de aratarak senden üstte olanların etiketlerini alarak açıklamalarını alarak yukarı çıkar kendini :)

Alın size altın bilgiler :)

вαттυѕαу;105098' Alıntı:
Eski şarkılar için aramalarda çıkman zaten zor . Dizi fragmanları gibi düşün , Kurtlar Vadisi Pusu dizisi toplam 200 bölüm ama , 1 hafta sonra 201. Bölüm çıkıyor Youtube hemen onu tanıyor . Yazıyosun Kurtlar Vadisi Pusu 201.Bölüm Fragmanı diye en başta çıkıyor dimi ?

Güncel şarkılara tutun . Şarkının çıktıgının 2. Gününde bi yorum videosu atarsan , hele ki güzelde olursa bitmiştir olay :) Bol şans.

eyvallah kardeşim önerilerini dikkate alacağım hatta almayada başladım :)) Braz amatörce takıldıktan sonra profesyonelce işlerde yapayı planlıyorum önerilerin doğrultusunda hareket edeceğim :=))

---------- Mesaj saat 15:07:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:06:34 civarında gönderildi. ----------

10 numara olmuş kardeş.Yani youtube'u para kazanmayı felan geçtim.Müthiş bi işe başlamışsın alan geniş,sesin güzel,bence yoğunlaş bu işe.ilerde sesini farkeden biri çıkacaktır

eyvallah kardeşim beni çok mutlu ettin yorumun için çok teşekür ederim :)))

Konu başlığında bir İslam halifesinin adını dalga geçer gibi garip bir şekilde farklı ifade etmene pek anlam veremedim.

Konu başlığında bir İslam halifesinin adını dalga geçer gibi garip bir şekilde farklı ifade etmene pek anlam veremedim.

kardeşim hiç bu açıdan bakmamıştım uyarıda bulundugun için sağolasın amacım kesinlikle bir islam büyüğüyle dalga geçme anlamında falan değildi olmazda zaten yanlış anlaşılmasın ;)))

---------- Mesaj saat 17:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:47 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;105103' Alıntı:

Tıkla bak bakalım kaçıncı sırada çıkıyosun . Tamamdır şimdi kendi videonu buldun ya , İlk sıralarda çıkanlar açıklamaya , etiketlere , başlıga ne yazmış aynısını sende yaz , 5 10 dk sonra sayfayı yenile sıralaman yukarı çıkmış olsa gerek :)

[ kullanma , ( kullan . Bide böyle dene , olmadı hiç parantez kullanma . Şarkı ismini youtube'de aratarak senden üstte olanların etiketlerini alarak açıklamalarını alarak yukarı çıkar kendini :)

hocam eyvallah gerçekten bu önerilerini uygulamaya başladım inşallah sayende faydalarınıda göreceğiz çok sağolasın :))

вαттυѕαу;105103' Alıntı:

Bilgi Bilgidir diyerekten aldım kayıt ettim not defterime :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri