Sultanbeyli'de karakolda canlı bomba patladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozzy

Kayıtlı Üye
Sultanbeyli Gölet Karakolu'nda polislerimize canlı bombalı saldırı yapılmış. Kesin olmayan bilgiye göre 6 polisimiz yaralı umarım şehitimiz yoktur ama görüntüler hiç iç açıcı değil Allah Türk polisinin ve askerinin yardımcısı olsun bu ara iyice azdılar :(

Bu ülkeyi yönetenler adam akıllı kara operasyanu yapıp içerde ve dışardaki itleri temizlemezse daha çok bu tarz haberler duyarız.. Allahım yar ve yardımcımız olsun

Doğru haber.Şerefsizler iş başında devlet kurma hayaliyle eylemlere devam ediyorlar.Bu milletin sabrını taşırmasınlar...

Allah Mazlumdan Rahmetini Kötüdende Gazabını Esirgemesin.

Allah yardımcımız olsun.Bence tek çözüm bu olay çıkartanların, eylem yapanların, polise askere molotof atanların anında orada mermi sıkılarak öldürülmesi.Böyle yapmadıkça devam edicekler.Bu olayı ab ülkeleri abd, rusya vs. yapıyor zaten olay çıkaranı anında vuruyolar.Fakat biz yapsak insan hakları demeye başlıyorlar.O yüzden bunlarıda dinlemeden basıcaksın mermiyi.Yeter artık.

Sultanbeyli doğup büyüdüğüm yer. Çok pis ve iğrenç bir yer. Herkesi kestirmek mümkün değil heleki böyle zamanlarda. Umarım şehit yoktur

İnşallah ölen olmaz.İstanbulda sıkıntılı yerlerden biri zaten keşke temizlenebilse hepsi

Sultanbeyli Gölet Karakolu'nda polislerimize canlı bombalı saldırı yapılmış. Kesin olmayan bilgiye göre 6 polisimiz yaralı umarım şehitimiz yoktur ama görüntüler hiç iç açıcı değil Allah Türk polisinin ve askerinin yardımcısı olsun bu ara iyice azdılar :(

Sultanbeyli'ne yakınım.Sağlam bir patlama sesi duydum ama umursamadım.Demek ki bu olay (hala emin değilim).Kaç can,Kaç ana baba kardeş yandı şimdi kim bilir... Allah kahretsin canlıyı öldüreni veya öldürmeye çalışanı ..

Haber düşmüş : Sultanbeyli’de Polis Merkezine Saldırı

Sultanbeyli'ne yakınım.Sağlam bir patlama sesi duydum ama umursamadım.Demek ki bu olay (hala emin değilim).Kaç can,Kaç ana baba kardeş yandı şimdi kim bilir... Allah kahretsin canlıyı öldüreni veya öldürmeye çalışanı ..

Haber düşmüş : Sultanbeyli’de Polis Merkezine Saldırı

Pendik'te bile duyulduysa patlamadan gelen sestir hocam :( Haber kanalları uyuyor bu arada, ilaç niyetine bir tane son dakika yayını yapan yok.

13 kişi hastaneye kaldrılmış şuana kadar şehit yok galiba kardeşim 5 dk önce geldi karakolun olduğu yerden
edit :yakın olanlar araçları varsa kan ihtiyacı varmış galiba imkanı olanlar giderse iyi olur

Son düzenleme:
Ben şimdiden ölen polislerimize Rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.
Böyle bir canlı bombada muhakkak şehit verilmiştir.

Ne ilk nede son olacaktır malesef.

sultanbeylı daha once bunlara cevabını cok ıyı verdı
yıne vermesını bılır

Bu ülkeyi yönetenler adam akıllı kara operasyanu yapıp içerde ve dışardaki itleri temizlemezse daha çok bu tarz haberler duyarız.. Allahım yar ve yardımcımız olsun

kara operasyonunda zahiyatımız daha çok olur.Hava operasyonları yapılmalı fakat bunların gizli olması gerek.Uçakların kalktığını görüntülüyor televizyonlar çok saçma bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri