Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya arkadaşlar şunu anlayamıyorum.Bu gibi olaylarda milletin orada toplanıp ışidciler gibi allahu akber nidaları atmak nedir.Ben şahsen terörden korkduğum kadar bunlardan da korkuyorum bu ülkede bu tür sloganlar atılarak milleti galyane getirerek sivasta otelleri aydınlarımızı yakanlar da allahu akber diye bağırıyordu.Konuyu başka yere çekmek istemiyorum ama ülkedeki sorunları bu şekilde çözemeyiz.
Ya arkadaşlar şunu anlayamıyorum.Bu gibi olaylarda milletin orada toplanıp ışidciler gibi allahu akber nidaları atmak nedir.Ben şahsen terörden korkduğum kadar bunlardan da korkuyorum bu ülkede bu tür sloganlar atılarak milleti galyane getirerek sivasta otelleri aydınlarımızı yakanlar da allahu akber diye bağırıyordu.Konuyu başka yere çekmek istemiyorum ama ülkedeki sorunları bu şekilde çözemeyiz.
hocam Allah-u Ekber demenin neresi İşidcilik . O zaman Türkiye de 50 -60 milyon İşidci var. Bazen yazdıklarınızı biraz düşünüpte yazın. sanki Papua yeni gine de yaşıyoruz.
Hocam konu tartışma konusu değil olsunda istemiyorum.Bakın bu ülkede olsun ortada doğuda olsun hep görüyoruz allahu ekber diyerek insanların canına kıyanlar o kadar çok ki insanları dinlerinden soğutuyorlar.Ayrıca ülkemizde de sivasta aydınlarımızda yakanlar da bu şekilde toplanıp allahu ekber diye bağırıyordu.Ülkemizde terörü bitirmek için bunun gibi şeylere ihtayaçı yok diyorum ayrıca orada öyle toplanmakda çok tehlikeli olası 2.patlamada insanlar ölecek..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.