Sultanbeyli'de karakolda canlı bomba patladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam konu tartışma konusu değil olsunda istemiyorum.Bakın bu ülkede olsun ortada doğuda olsun hep görüyoruz allahu ekber diyerek insanların canına kıyanlar o kadar çok ki insanları dinlerinden soğutuyorlar.Ayrıca ülkemizde de sivasta aydınlarımızda yakanlar da bu şekilde toplanıp allahu ekber diye bağırıyordu.Ülkemizde terörü bitirmek için bunun gibi şeylere ihtayaçı yok diyorum ayrıca orada öyle toplanmakda çok tehlikeli olası 2.patlamada insanlar ölecek..

hocam toplanma konusunda size katılıyorum fakat Allah-u Ekber demenin sakıncası nedir onu anlmadım.

ortadoğuda Allah-u Ekber diyerek kafa kesenlerin İslamı kullanan teröristler olduğunu biliyoruz. bunlar Müslüman falan değiller. Bunları Müslümanlarla bağdaştırılması yanlış.

İslam Barış Dinidir! Gerektiğinde küffara cezasını vermesini de bilir.

Ayrıca madımak olayında sırf halkı tahrik etmek için olaydan bir kaç gün önce o aydınların(!) İslam hakkındaki hakaretlerini bi dinleyin. Tartışma çıksın istemiyorum söylediklerinize dikkat edin biraz.

yorumlar yine saçmalamaya başladı...
bu yorumları okudukça,ülkede terörün bitmeyeceğini daha iyi anlıyorum.
terörden beslenmek böyle bir şey olsa gerek.

hocam toplanma konusunda size katılıyorum fakat Allah-u Ekber demenin sakıncası nedir onu anlmadım.

ortadoğuda Allah-u Ekber diyerek kafa kesenlerin İslamı kullanan teröristler olduğunu biliyoruz. bunlar Müslüman falan değiller. Bunları Müslümanlarla bağdaştırılması yanlış.

İslam Barış Dinidir! Gerektiğinde küffara cezasını vermesini de bilir.

Ayrıca madımak olayında sırf halkı tahrik etmek için olaydan bir kaç gün önce o aydınların(!) İslam hakkındaki hakaretlerini bi dinleyin. Tartışma çıksın istemiyorum söylediklerinize dikkat edin biraz.

evet dinledim aydınlarımız ülkemizi daha aydın bir yer olmasını.Karanlıkdan çıkmasını ve şuan ki kana bulanmış ortadoğu gibi bir yer olmasını istemedikleri için bazı gerçekleri yazdılar ve söylediler malesef ki bizler özgür düşünceye tahammülümüz yok hemen orada öldürüp işini bitirmek istiyoruz.Bunu yapıncada kusura bakmayın inandğınız şey sizi cani ve ölümcül yapıyor.Ayrıca son olarak dediklerine dikkat edin demişsiniz hayırdır benide mi öldüreceksiniz sırf fikirlerimden dolayı?

İŞİD ile karıştırıyorsunuz siz sanırım. Arkadaşım bu topraklar nasıl kazanıldı sanıyorsun yabancı pop müzikleri ile mi ? Zamanında mehter marşı ve Allah'ü Ekber nârâları vardı ve bu insanlara güç veriyordu manevi olarak. Tartışmaya girmek istemiyorum siz gerçek MÜSLÜMAN İLE DEVLETİ YIKMAK İSTEYEN(İŞİD VB..) GİBİ İNSANLARI AYIRAMIYORSANIZ DİYECEK BİR ŞEYİM YOK. Amacım tartışma da değil

Hocam doğrudur o zamanlar insanlar güçü allahu ekber nidalarıyla savaşlar kazanılıyordu lakin artık bu zamanda insanları bunu kötü niyetli olarak kullanıyor.Şuan ki devlet bunun gibi şeylere ihtiyaçı yok diyorum.Ayrıca benim verdiğim örneğe yakın bir örnek verseydiniz keşke(sivastaki otelin yakılması allahu ekber diyerek) büyük güçe sahip ülkelere bakın ve öyle düşünün.Dinleri alet etmeden nasılda kendilerine karşı gelen düşmanları yok ediyorsa bizim devlette öyle yapsın istiyorum anlatabildim mi hocam..

Edit:Görünüşe bakılırsa olay siyasi ve dini olaylara dönecek.Lütfen Yazdıklarımı alıntılamayınız.

Son düzenleme:
Ülkemizin yüzde 62si lise mezunu değil, ülkede bilim adamı yok sokaklar apaçi kaynıyor. askerden gelen vasıfsız işçi. Alllahtan son 10 yılda ülkeye yabancı sermeye çekebiliyorlar onlarda gidince işsizlik zirve yapacak. Bu sebepten terörün önümüzdeki 10 yılda artacağını tahmin ediyorum. Mevcut siyasi partilerin hiçbiriyle bu sorunun çözüleceğine inanmıyorum Allah sonumuzu hayır etsin.

Öğretmenlik okuyorum ben ileride sizin gibi bireylerin çocuklarına İngilizce Öğretmenlği yapıcam, orta düzey Java, Python biliyorum ek olarak yazılım ile içli dışlıyım. Acaba sen ne yapıyorsun merak ettim

Öğretmenlik okuyorsun demek..Okulda eline kılıç verip idman da yaptırıyorlar mı?

bu sığ düşünce yüzünden bu haleyiz zaten karşımızda teröristler var neyin barışı neyin çözüm süreci kardeşim ? bu ülkücü zihniyet keşke ülkede hükümet olsaydı.O çok medeni dediğiniz abd bile hergün adam idam ediyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.Böyle hergün ölmektense çıkar adam gibi savaşırız bu ülkede klavye delikanlısı 1 se vatan için canını verecek kişi 1 milyondur.Emin ol burada asıp kesenler o gün geldiğinde en önde olurlar.

Siz önce benim soruma cevap verin. Siz neysiniz ? Aselsan'da senior mühendis falan mı ?

Sana daha fazla cevap vermeyeceğim.Her zeka lazım diyene atom mu parçalıyorsun diyenlerle uğraşmaya değmez.Zekanın bir sürü farklı yönleri var.Umarım bir gün bunu anlarsın.

evet dinledim aydınlarımız ülkemizi daha aydın bir yer olmasını.Karanlıkdan çıkmasını ve şuan ki kana bulanmış ortadoğu gibi bir yer olmasını istemedikleri için bazı gerçekleri yazdılar ve söylediler malesef ki bizler özgür düşünceye tahammülümüz yok hemen orada öldürüp işini bitirmek istiyoruz.Bunu yapıncada kusura bakmayın inandğınız şey sizi cani ve ölümcül yapıyor.Ayrıca son olarak dediklerine dikkat edin demişsiniz hayırdır benide mi öldüreceksiniz sırf fikirlerimden dolayı?
istediğin kadar özgün düşünce de benim değerlerime hakaret ediyorsan orda özgür düşünce falan olmaz. ben senin ailene küfür etsem hakaret etsem o ne güzel düşünce özgürlüğü mü var diyeceksin.

özgürlük başkasının hakkına tecavüz etmediğin sürece geçerlidir. ayrıca ben sadece uyardım kulandığın kelimelere dikkat diye. nasıl bi paranoyak olmuşsan artık ben seni niye öldüreyim sen sokağa çıkma yine de tövbe tövbe

Son düzenleme:
Sana daha fazla cevap vermeyeceğim.Her zeka lazım diyene atom mu parçalıyorsun diyenlerle uğraşmaya değmez.Zekanın bir sürü farklı yönleri var.Umarım bir gün bunu anlarsın.

Söyleyin bilelim farklı yönlerini biz de ona göre bir zeka ediniriz kendimize. Ne bildiğinizi, ne yaptığnızı sorduğumda cevap vermemeniz ayrı bir trajikomik

Söyleyin bilelim farklı yönlerini biz de ona göre bir zeka ediniriz kendimize. Ne bildiğinizi, ne yaptığnızı sorduğumda cevap vermemeniz ayrı bir trajikomik

Ne ile uğraştığım seni ilgilendirmez.En azından burada milleti gaza getirip mantık karşıtı fikirleri desteklemiyorum.

Ne ile uğraştığım seni ilgilendirmez.En azından burada milleti gaza getirip mantık karşıtı fikirleri desteklemiyorum.

Haklısınız hepimiz oturup klavyeden sallayalım terörü bitirelim dimi zaten acı gerçek hepimizin yaptığı şey o klavyeden vatan kesip biçiyoruz. Herkes evinde otursun terörün bitmesini dilesin tabii olur canım hatta 600 yıllık osmanlı devleti kalksın dünyanın yarısını yine bize versin sonra tekrar mezarlarına dönsün :D Tövbe ya

Haklısınız hepimiz oturup klavyeden sallayalım terörü bitirelim dimi zaten acı gerçek hepimizin yaptığı şey o klavyeden vatan kesip biçiyoruz. Herkes evinde otursun terörün bitmesini dilesin tabii olur canım hatta 600 yıllık osmanlı devleti kalksın dünyanın yarısını yine bize versin sonra tekrar mezarlarına dönsün :D Tövbe ya

Terörü bitirmek istiyorsan elinde bir güç olacak.Teknolojin olacak.Yerli malı diye üretilen helikopterlerinin yazılımı başka ülkelere ait olmayacak.Büyük ülkelerin sağ kolu olmayacaksın.Ta ki o güne kadar ne isterlerse o olacak.

Terörü bitirmek istiyorsan elinde bir güç olacak.Teknolojin olacak.Yerli malı diye üretilen helikopterlerinin yazılımı başka ülkelere ait olmayacak.Büyük ülkelerin sağ kolu olmayacaksın.Ta ki o güne kadar ne isterlerse o olacak.

İşte o ülkemizde yok maalesef. Aldığımız yazılımlar bile başka ülkeye ait her hangi bir savaşta adamlar istediği gibi kontrol eder. Gerçi o uzun süre gelişmez benim bir umudum yok günün 18 yaş altı interneti sadece sosyal medyada kendilerince oluşturdukları "popi,fame" saçmalığını uğraşarak geçiriyor zamanlarını. İşte önce bu tip insanları köşeye ayırmak lazım

İşte o ülkemizde yok maalesef. Aldığımız yazılımlar bile başka ülkeye ait her hangi bir savaşta adamlar istediği gibi kontrol eder. Gerçi o uzun süre gelişmez benim bir umudum yok günün 18 yaş altı interneti sadece sosyal medyada kendilerince oluşturdukları "popi,fame" saçmalığını uğraşarak geçiriyor zamanlarını. İşte önce bu tip insanları köşeye ayırmak lazım

Gençlerimizi suçlamak saçma olur çünkü bu kadar kötü bir eğitim sistemi görmedim.Herkes yeteneğine ve istediği mesleğine göre eğitilse çok zeki bir ülkeyiz aslında.

Gençlerimizi suçlamak saçma olur çünkü bu kadar kötü bir eğitim sistemi görmedim.Herkes yeteneğine ve istediği mesleğine göre eğitilse çok zeki bir ülkeyiz aslında.

Ben de o sistemin kurbanıyım ülkenin düzelmesi için önce eğitimin değişmesi kesinlikle şart. PC Mühendisliği isterken ne hallere geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri