Sultanbeyli'de karakolda canlı bomba patladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi 4 Milyondan yarısı korkudan dolayı desteklesin, rahat 2 Milyon koyu pkk destekçisi vardır hadi 1 Milyon daha atalım, rahat 1Milyon vardır pkkya maddi manevi hertürlü katılım sağlayanlar

Bence Bu sorun sadece 3 şekilde bitirilebilir

birincisi Bu 1 Milyonun hepsini imha edeceksin, kundaktaki bebeklerine 70 yaşındaki yaşlılarına kadar, hepsini yok edeceksin

ikincisi, bu 1 Milyonu Türkiyeden çıkartacaksın hepsini tek birtane dahi bırakmıyacaksın

Üçüncüsü bir şekilde kalıcı barış yapmak

yoksa başka türlü bu sorun çözülmez,

aslında idam tekrar geri getirilecek ve imralıdaki nı asmakla tehdit edeceksin. eğer bi olay yaparsanız bunu asarız diyeceksin. yapmaya devam ettiler mi hapishanedeki diğer terör suçlularına gelecek sıra. olmadı [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocamın dediği gibi beyaz toroslar geri dönecek.

Bu işin çözümü basit TSK yı bana vereceksin 1 gecede doğuda taş üstünde taş bırakmam dümdüz yaparım her yeri.

Sabah kalkınca da ortada terör falan kalmaz.

Baktın seslerini çıkaran var meydanda ellerini bağlayıp olduğu gibi halkın gözünün önünde kurşuna dizerim bak bakalım ondan sonra bir daha sesleri çıkıyor mu.

Bu işin çözümü basit TSK yı bana vereceksin 1 gecede doğuda taş üstünde taş bırakmam dümdüz yaparım her yeri.

Baktın seslerini çıkaran var meydanda ellerini bağlayıp olduğu gibi halkın gözünün önünde kurşuna dizerim bak bakalım ondan sonra bir daha sesleri çıkıyor mu.

Helal olsun...

bu işin çözümü basit tsk yı bana vereceksin 1 gecede doğuda taş üstünde taş bırakmam dümdüz yaparım her yeri.

:d:d:d:d:d:d

Hey maşallah

var_mi_bonbaniz-umut_sarikaya.jpg

Ne çok katliam meraklısı varmış vay be, demek herkesi öldürünce bitiyor bu sorun. Âlâ.

Provakatörler gelmiş yine kaç defa rapor ettik ama yönetim bu konuda hiç birşey yapmıyor

Yazmim diyorum ama böyle yobazlık olmaz arkadaş.Aziz Nesin gibi bir aydınımıza küfür etmek normalde biz burda dinle ilgili bişey söylesek hemen bizi din düşmanı ilan edip kellemizi uçurup yakacaklar sonra sende dinime saldırmasaydın diyecekler.Bide ortadoğuda din adına yapılan katliamlarıda onlar gerçek müslüman değil onlar dinimizi kötü gösteriyorlar diyorlar lakin farkında değiller ellerinde aynı fırsat olsa kendileride aynısını yapacaklar ki ülkemizde onları yakarak yaptılar zaten ve insanın aklına şu soru geliyor kim bu gerçek müslümanlar ve nerdeler?

Adam profil fotoğrafındaki kişiye bakmadan Aziz Nesin'e sallıyor işte ne laf anlatıyorsun ki :D

---------- Spam Engelliyici 20:54 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

Call of Duty 5 oynamıyorsun kardeşim.

Bu işin kesin ve net çözümü budur.

Başka bir çözüm yok çünkü kürtler ne kürdistan sevdasından vazgeçecekler ne de biz Vatan Toprağımızdan 1 metre kare vermekten vazgeçeceğiz.

Bu işin karşılıklı diyalogla kürt açılımı ile çözülecek bir tarafı yok kimse kimseyi kandırmasın.

Ya sonsuza kadar bu pkk illeti yüzünden evlatlarımızı torunlarımızı toprağa vereceğiz ya da bu işi oyalama ile değil kesin ve net çözümle halledeceğiz.

Başka alternatif kesin çözümü olan buyursun yazsın buraya...

Call of Duty 5 oynamıyorsun kardeşim.

Hiç bir zaman öyle saçma sapan oyunlar oynamadım.

Ama sen o oyunu oynarken ben gerçeği ile mücadele ediyordum.

Karşında ki kişiyi aşağılamadan önce biraz düşünmeni tavsiye ederim sonra rezil olma.

Son düzenleme:
Bu işin kesin ve net çözümü budur.

Başka bir çözüm yok çünkü kürtler ne kürdistan sevdasından vazgeçecekler ne de biz Vatan Toprağımızdan 1 metre kare vermekten vazgeçeceğiz.

Bu işin karşılıklı diyalogla kürt açılımı ile çözülecek bir tarafı yok kimse kimseyi kandırmasın.

Ya sonsuza kadar bu pkk illeti yüzünden evlatlarımızı torunlarımızı toprağa vereceğiz ya da bu işi oyalama ile değil kesin ve net çözümle halledeceğiz.

Başka alternatif kesin çözümü olan buyursun yazsın buraya...

Hiç bir zaman öyle saçma sapan oyunlar oynamadım.

Ama sen o oyunu oynarken ben gerçeği ile mücadele ediyordum.

Karşında ki kişiyi aşağılamadan önce biraz düşünmeni tavsiye ederim sonra rezil olma.

Burada rezil olunacak bir durum yok. TSK'yı verin 1 günde terörü bitireyim diyen adam ciddi anlamda hayalperesttir.

Şu konuyu din düşmanlığına, şeriata, madımak olaylarında katledilen aydınlara, Aziz Nesin gibi bir aydına hakaret edecek seviyeye getirmişsiniz...

Yobazsınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri