Sunucu Ip Hk.

• Kullanıcı RespectMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

RespectMe

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar sunucumu 10 a bolsem ipleri su sekilde olsa acaba birinde kanal kapanma yasarsam obur vds lerdede kapanma yasarmiyim tesekkurler

152.176.21.141
152.176.21.142
152.176.21.143
152.176.21.144
152.176.21.145
152.176.21.146
152.176.21.147
152.176.21.148
152.176.21.149

Şöyleki bence yaşamazsın gibi ama ıpler sıralı riskde var :S

Bu olayın bire bir mağduru olarak (sırf bu yüzden 12 adsensi patladı) konuya davet ediyorum :)
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

sirali ip miydi karisik ip mi ?

Dostum ben sana biraz detayına gireyim...

İplerin sıralıda olsa, sırasızda olsa 1 deditace ye aldığın ip ler genellikle aynı gtw üzerinden çıkar...

Yani sen 10 ip istedin adamdan, o sana verdi,

x.x.x.4
x.x.x.45
x.x.x.152
vs.vs.

Sıralı olmasada aynı class...

Hatta aynı class olmasada aynı gtw üzerinden çıkıyor internete....

VARSAYILAN AĞ GEÇİDİ gtw dediğim şey...

Dikkat et derim!

Dostum ben sana biraz detayına gireyim...

İplerin sıralıda olsa, sırasızda olsa 1 deditace ye aldığın ip ler genellikle aynı gtw üzerinden çıkar...

Yani sen 10 ip istedin adamdan, o sana verdi,

x.x.x.4
x.x.x.45
x.x.x.152
vs.vs.

Sıralı olmasada aynı class...

Hatta aynı class olmasada aynı gtw üzerinden çıkıyor internete....

VARSAYILAN AĞ GEÇİDİ gtw dediğim şey...

Dikkat et derim!

hocam kesinlikle çok haklısın. bir dedike aldm 6 ya böldürdüm. ve 2 aydır ne yüklersem kanallar kapanıyodu. en son.. dedikeyi komple sildirip tek halde dedike olarak kullanmaya basladm. ve son 10 kanalım 1-2 haftadır hala ayakta.. ve gayetde güzel gidiyor.

Bende böyle bir konuyu merak ediyordum sunucu alsak'da bölüm iplere bölsek sıralı ip'lerden olması buna aynı ip class üzerine alıp kapanmaya sebepmi olur?
Peki ne yapmak buna önlem olarak arkadaşlar sunucu alınca bölünce?

Triqalx in soyledigi gibi google ilk.once ibrahim faruk gibi serveri parcalara bolup calisanlarin kellesini aldi. adsense icin server olayina girmek su asama da intihar etmek gibi ama ttnet ve superonline gibi cakal kan emici internet saglayicilarini dusundugum de cozum bulamiyom. Keske iss den tespit edilemeyen serverler olsa

yani buradan şöyle bir sonuç çıkıyor
a kişisi dedicateyi diyelim 10'a böldü
forumdaki kişiler bu dedicate parçalarından satın aldı ve adsenselerini bu parçalarda kullanmaya başladı.
parçalardan birinde google hata saptadı adsenseyi banladı sonrasında diğer 9 parçadaki alakız kişilerin hatasız adsenselerini de aynı kefeye koyup toptan ezdi geçti.

sıralı ip kullanan biri olarak soyluyorum sıkıntı olmaz.

belki daha karışık bir durum ama server kullanan amatör olmayan spamcıların bütün adsenseler kapandı. bir değerlendirme krateri var ama tam olarak nedir bilmiyoruz. bildiğimiz tek şey sebeblerden bir tanesinin server çalışma yöntemi olduğu.

yani buradan şöyle bir sonuç çıkıyor
a kişisi dedicateyi diyelim 10'a böldü
forumdaki kişiler bu dedicate parçalarından satın aldı ve adsenselerini bu parçalarda kullanmaya başladı.
parçalardan birinde google hata saptadı adsenseyi banladı sonrasında diğer 9 parçadaki alakız kişilerin hatasız adsenselerini de aynı kefeye koyup toptan ezdi geçti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri