Sunucu Yeniden Başlatma nerden yapılır

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar windows 2012 bunu ilk defa kullanıyorum.Aslında hayatımda 2.kez vds kullanıyorum.Bir hata aldım onu çözdüm ama sunucuyu yeniden başlat yapmam lazım nerden yapılacak biri anlatabilir mi?

Arkadaşlar windows 2012 bunu ilk defa kullanıyorum.Aslında hayatımda 2.kez vds kullanıyorum.Bir hata aldım onu çözdüm ama sunucuyu yeniden başlat yapmam lazım nerden yapılacak biri anlatabilir mi?

Merhaba

Genelde satın aldığınız firmanın web sitesinden müşteri girişi yapıp sunucu yönetim alanından bu işlemi yapabilmektesiniz.

Saygılar.

Oturum kapat yapabilirsin onun haricinde sağladığın firma yer neresi ise iletişime geç res isteyebilirsin makinaya

başlat yeniden başlat yapıyorum genelde planed felan seçili altına sallama harf giriyorum atıyor beni. 2 3 dakka sonra tekrar bağlanıyorum.

Sunucuda tum sayfaları aşağı indir .. CTRL+F4 yap .. sunucusunu satın aldığım [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] söylemişti belki sana yarar

Arkadaşlar cevap için teşekkürler o sorunu çözdüm bu kez youtube free downloader kurdum.Açarken net framework istiyor.Ancak net framework indirdim kurarken zaten yüklü diyor ne yapmam lazım :(

2008r2 de defaultta framework 3,5 2012 de ise 4,0 geliyordu sanırım yülemek istediğiniz versiyonun sistemde kurulu olandan yukarı olması gerekir.

Arkadaşlar cevap için teşekkürler o sorunu çözdüm bu kez youtube free downloader kurdum.Açarken net framework istiyor.Ancak net framework indirdim kurarken zaten yüklü diyor ne yapmam lazım :(

Sistemde yüklü olan 4.5 ama böyle bir hata alıyorum

Sunucu Yöneticisine gir
Rol ve Özellik Ekle ye tıkla ileri yap
Özellikler kısmına gel
Orada .NET Framework 3.5 i işaretle yükle de

Sunucu Yöneticisine gir
Rol ve Özellik Ekle ye tıkla ileri yap
Özellikler kısmına gel
Orada .NET Framework 3.5 i işaretle yükle de

bu kadar basit mi yav :) ben yaptigimda ingilizceydi o kadar ugrastrdi turkce yazinca yonlendirme ne guzel :) tayfun .. t4dream sana yardımcı olur

neyse yatayin artik .. iyi geceler arkadaşlar ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri