SunucuHANE'Den Haberler - Web Sitemiz Yenileniyor ( Yorumlarınızı Bekliyoruz )

• Kullanıcı SH-Destek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

SH-Destek

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sunucuhane.com
Merhabalar;

Değerli YTPara ve SunucuHANE Kullanıcıları, Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve gelişen teknoloji hayatının devam etmesi ve Türkiye piyasasındaki bütün bilişim firmalarının arayüzlerinin neredeyse %90'nı nın aynı olması sebebi ile arayüzümüzü değiştirmeye karar verdik.

Yenilenen arayümüüzden bir kaç görüntü aşağıda yer almaktadır şuanda çalışmalarımız tüm hızı ile devam etmektedir. Hazırlanan yeni arayümüzü bu gece 24:00 gibi yayına alacağız.

WEB SİTEMİZ YAYINA ALINMIŞTIR. BURAYA TIKLAYARAK CANI DEMOYU GÖREBİLİRSİNİZ.

Son düzenleme:
hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim

Hocam beni kesinlikle yanlış anlamınızı istemem. Tasarımı keşke bir tasarımcıya yaptırsaydınız:( Sonuçta siz bir hosting firmasısınız ve tasarımınız sıradan sitelere göre daha kaliteli olmak zorundadır. Hosting teması olarak Aktifbilişime ait olan aktiftema yı tek geçerim. Adamlar gerçekten çok kaliteli temalar yapıyorlar. Bildiğim kadarı ile özel tema siparişi de alıyorlar. Başarılar dilerim. Sürç-i lisan ettiysem kusuruma bakmayın.

Hocam beni kesinlikle yanlış anlamınızı istemem. Tasarımı keşke bir tasarımcıya yaptırsaydınız:( Sonuçta siz bir hosting firmasısınız ve tasarımınız sıradan sitelere göre daha kaliteli olmak zorundadır. Hosting teması olarak Aktifbilişime ait olan aktiftema yı tek geçerim. Adamlar gerçekten çok kaliteli temalar yapıyorlar. Bildiğim kadarı ile özel tema siparişi de alıyorlar. Başarılar dilerim. Sürç-i lisan ettiysem kusuruma bakmayın.

Merhabalar;

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, Fakat temayı biz çizmedik sizinde söylemiş olduğunuz gibi bir tasarımcıya çizdirdik.

Temanın çizimindede alışılmış temaların dışına çıkmak istedik.

Merhabalar;

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, Fakat temayı biz çizmedik sizinde söylemiş olduğunuz gibi bir tasarımcıya çizdirdik.

Temanın çizimindede alışılmış temaların dışına çıkmak istedik.

Hocam yanliş anlamayiniz , bir firmanin kendisini gelistirmesi ve tutumunun degismemesi güzldir fakat bu aşırı dışına çıkılmış bir çalişma, size tavsiyem https://themeforest.net/tags/whmcs tarzi bir siteden ufak bir ucret karsiligi bir tema almaniz.

hocam kesinlikle yanlış anlamayın ama,
tasarımı paintle çiziyor galiba yıl 2016? bu yıla göre kötü bi tasarım çizmiş. bence bi kere daha değerlendirmenizde fayda var

Hocam yanliş anlamayiniz , bir firmanin kendisini gelistirmesi ve tutumunun degismemesi güzldir fakat bu aşırı dışına çıkılmış bir çalişma, size tavsiyem https://themeforest.net/tags/whmcs tarzi bir siteden ufak bir ucret karsiligi bir tema almaniz.

hocam kesinlikle yanlış anlamayın ama,
tasarımı paintle çiziyor galiba yıl 2016? bu yıla göre kötü bi tasarım çizmiş. bence bi kere daha değerlendirmenizde fayda var

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim, Ana sayfanın ekran görüntülerini kendimiz alıp yükledik bu yüzden size pek iyi gelmemiş olabilir fakat bu gece yayına aldığımızda canlı demo ile daha iyi bir analiz yapabilirsiniz.

renk tonları cok iyi hocam ... şuan cok yorugunum ve resimlere bakınca sanki dinlendim bence cok iyi olmuş gercekten alışılmış dışına cıkmışsınız gercekten hocam . bu arada sizinle çalışmak bir nasip olmadı eğer çalıştığım firmayla sorun yaşarsam ilk çalışcağım kişilerdensiniz hocam ... bol kazançlar dilerim.

renk tonları cok iyi hocam ... şuan cok yorugunum ve resimlere bakınca sanki dinlendim bence cok iyi olmuş gercekten alışılmış dışına cıkmışsınız gercekten hocam . bu arada sizinle çalışmak bir nasip olmadı eğer çalıştığım firmayla sorun yaşarsam ilk çalışcağım kişilerdensiniz hocam ... bol kazançlar dilerim.

gayet güzel olmus bence hoş hayırlı olsun

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Amacımız bu görünümle bilişim firmalarının kullanmış oldukları arayüzlerin tamamen dışına çıkıp kendi arayüzümüzü yaratmak oldu.

tema hoş göze güzel geliyor ama ne satacaksınız ? host mu bal mı ? bence icerikle alakalı temada arkada pc ler makinalar serverlar vs olan bi tema secseniz daha güzel olurdu

Ben temayı beğendim. Klasik sunucu satan sitelerden daha iyi duruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri