Süper Teşekkür sorunu

• Kullanıcı Zedd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Zedd

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar herkese süper teşekkür özelliğinde iki tane sorun var
1-Mobil cihazda süper teşekkür en fazla 500 tl gönderilebilir ancak masaüstünde 5 bin tl'ye kadar çıkıyor mobilde gönderimin az olmasının sebebi
2-Süper teşekkür satın alınırsa Youtube söz konusu miktardan %30 kesinti yapıyor Adsense bile bu kadar kesinti yapmamıştı oran neden yüksek
çözüm nedir?

Çözümü nasıl olsun hocam, kesinti yapıyor işte, gidip bana %90 ver diyemeyiz, desen de cevap verme zahmetinde bile bulunmazlar.
Mobilde düşük olma sebebi, mobilde ödeme yapmak bir kaç tık ile mümkün olduğu için hatalı ödemelere sebebiyet vermesi olabilir, bunun da bir çözümü olacağını pek sanmam

500TL'den fazla gönderilebiliyor. Şöyle olabilir, rast gelmiştim. Hesaba göre "daha fazla" seçeneği çıkmayabiliyor

Soldaki iOS sağdaki Android

75cogtg.jpg

Ayrıca %30 kesinti yine iyi bence. Twitch gibi platformlar daha fazla alıyor, yayıncıya birşey kalmıyor

Son düzenleme:
500TL'den fazla gönderilebiliyor. Şöyle olabilir, rast gelmiştim. Hesaba göre "daha fazla" seçeneği çıkmayabiliyor

75cogtg.jpg

Ayrıca %30 kesinti yine iyi bence. Twitch gibi platformlar daha fazla alıyor, yayıncıya birşey kalmıyor

o2jq3su.jpg

Fotoğraf gönderdiğiniz için teşekkürler. Daha fazla ifadesi ve o yükseltme çubuğu yok hocam böyle gözüküyor.

Son düzenleme:
Konudan bagımsız olarak süper teşekkür işe yarıyormu arkadaşlar ? Ben aktif etmemiştim şimdiye kadar..

o2jq3su.jpg

Fotoğraf gönderdiğiniz için teşekkürler. Daha fazla ifadesi ve o yükseltme çubuğu yok hocam böyle gözüküyor.

sizinki büyük ihtimal eski sürüm kaynaklı. butonlar yuvarlak değil. Sanırım android güncellemesi almıyor ve youtube kullandığınız android'in güncel sürüm desteğini kesti yada siz bilerek güncellemiyorsunuz

Konudan bagımsız olarak süper teşekkür işe yarıyormu arkadaşlar ? Ben aktif etmemiştim şimdiye kadar..

çok nadir olsada yarıyor

Çözümü nasıl olsun hocam, kesinti yapıyor işte, gidip bana %90 ver diyemeyiz, desen de cevap verme zahmetinde bile bulunmazlar.
Mobilde düşük olma sebebi, mobilde ödeme yapmak bir kaç tık ile mümkün olduğu için hatalı ödemelere sebebiyet vermesi olabilir, bunun da bir çözümü olacağını pek sanmam
Sağ olun hocam TeamYouTube'ye de yazdım alakasız cevap verdiler yanlış anladınız diye tekrar sorunca da yanıt vermiyorlar botlar yönetiyor gibi.

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

sizinki büyük ihtimal eski sürüm kaynaklı. butonlar yuvarlak değil. Sanırım android güncellemesi almıyor ve youtube kullandığınız android'in güncel sürüm desteğini kesti yada siz bilerek güncellemiyorsunuz
Öyleyse Android sürümünden dolayı teşekkür ederim hocam.

Sağ olun hocam TeamYouTube'ye de yazdım alakasız cevap verdiler yanlış anladınız diye tekrar sorunca da yanıt vermiyorlar botlar yönetiyor gibi.

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

Öyleyse Android sürümünden dolayı teşekkür ederim hocam.

Geçen gün adsense hesabımdaki ödeme profilini değiştirmeyi sordum, "adsense hesabı kapatmak için ulaştığınızı anlıyorum" diye cevap verdi, dediğin gibi büyük ihtimal yapay zeka cevap veriyo

75cogtg.jpg

Mobilde superthanks butonu kalkmış hocam kanallarda gözükmüyor sebebi ne olabilir?

Mobilde superthanks butonu kalkmış hocam kanallarda gözükmüyor sebebi ne olabilir?

Duruyor, 3 ihtimal olabilir

1- Android, iOS sürümü desteği kalktığından gözükmüyor
2- İçerik üretici özelliği kapatmış olabilir
kudu6w9.jpg

3- Para kazanma özelliği kapanmış olabilir

3. sebep 2. sebeple aynı gibi gözükebilir ama 2.cisi kendi isteği, 3.cüsü youtube tarafından dolayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri