superheroes izletme yöntemini bilen varmı ?

Hiç egom yok , neden nispet edeyim.Ben yanlış olduğunu belirttim.Burda yazdığımız şeyleri insanlar uyguladığında maddi manevi zarara uğrayabilirler.O sebeple bunu belirtmek gerekiyor.
peki benim mesajı yazmamdan hemen sonra mesjaımı alıntılayıp bana nispet edercesine egonu tatmin etmen doğrumu hocam

umarım rahatlamışsındır

Hiç egom yok , neden nispet edeyim.Ben yanlış olduğunu belirttim.Burda yazdığımız şeyleri insanlar uyguladığında maddi manevi zarara uğrayabilirler.O sebeple bunu belirtmek gerekiyor.

peki neden benim mesajımı alıntılıyorsun, normal olarak yazsaydınya

sanki ben öyle şeyler söyledimde insanlar uyguladıda zarara uğradı

ister kız ister darıl benim bu forumda gördüğüm egosu tavan yapmış olanlardan biride sensin, açtığın 3 5 konudan sonra kendini google mühendisi sanıyorsun

neyse benle muhattap olma

Son düzenleme:
oo çekirdeği aldım elime büyük bir heycanla okuyorum yazılanları :D

1 video inceledim standart etiket yazmış açıklama da da bir şey yok. 1 haftada 10M izlenmis. Abonesi 200k

Yanlış şeyler yazdınız o sebepten olabilir mi.Mesajımı siliyorum.Siz kafanıza göre takıln.
peki neden benim mesajımı alıntılıyorsun, normal olarak yazsaydınya

sanki ben öyle şeyler söyledimde insanlar uyguladıda zarara uğradı

ister kız ister darıl benim bu forumda gördüğüm egosu tavan yapmış olanlardan biride sensin, açtığın 3 5 konudan sonra kendini google mühendisi sanıyorsun

neyse benle muhattap olma

konuyu bi moderatör arkadaşlar kilitlerse sevinirim

boş muhabbetler boş laflar forumda dikkat etmekte fayda var bundan sonra

konu çok incedir geçmişte listı dışı yöntemini bilmeyen yoktur. bu yolla spamdan ilk sıralara çıkarak vurgun yapanlar oldu ben ise özgünden yana kullanarak sayı veremeyeceğim kanallar yaptım şuan hala video atıyoruz ve hatta forumda bir ara benim kanallardan birini bir posta bile gördüm gözlerim inanamıştım :) yöntem sonradan genele alıp yapıldı. şuan yt işleri sıklaştırdı [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamı yakından uzaktan pek tanıyorum ama yazdıklarından yola çıkarak kesinlikle bu konularda bilgili olduğu kanısına vardım şuan kendiside büyük ihtimalle özgünde kullanıyordur yeni yöntemi biliyorsa. bu yöntemle kanal yapanlar varsa özgün tarzı Partner ararlarsa yardımcı olurum bu konuda :)

konu çok incedir geçmişte listı dışı yöntemini bilmeyen yoktur. bu yolla spamdan ilk sıralara çıkarak vurgun yapanlar oldu ben ise özgünden yana kullanarak sayı veremeyeceğim kanallar yaptım şuan hala video atıyoruz ve hatta forumda bir ara benim kanallardan birini bir posta bile gördüm gözlerim inanamıştım :) yöntem sonradan genele alıp yapıldı. şuan yt işleri sıklaştırdı [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamı yakından uzaktan pek tanıyorum ama yazdıklarından yola çıkarak kesinlikle bu konularda bilgili olduğu kanısına vardım şuan kendiside büyük ihtimalle özgünde kullanıyordur yeni yöntemi biliyorsa. bu yöntemle kanal yapanlar varsa özgün tarzı Partner ararlarsa yardımcı olurum bu konuda :)
ben yapıyorum izletme konusunda yardımcı olursanız düşünebilirim

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bazi maddeler yazmış inceledim 1 video üzerinde

adam basit etiket yazmis spider man vs

Aciklamada da aynısı.
Baska nelere bakmak lazim ki? püf noktası var galiba

drop arkadaş sadece fikir yürütüyor şöyle yapıyordur böyle yapıyordur vs birazda bilmişlik yapıyor teorilerden öteye geçemez düşünceleri, yap böyle bir kanalda görelim .
yani bırakın bu herşeyi biliyorum ayagını.benimde çok fikrim var ,şunları yapsam olur diyorum ama üşeniyorum,üşenmesem olacakmı orası da meçhul. yani buda ne demek oluyor bilmiyorum taktigi varsa tabi ,ama bilmişlik te yapmıyorum.

Öyle bir yöntem ki videonun ilk paylaşıldığı 10 gün içinde full izleniyor , daha sonraları listeden çıkıp sıfır a yaklaşıyor. Galiba yöntem videoyu youtube un oynatma listelerine ekliyor. Önerilen oynatma listelerine yani. Bu yöntemi detaylı açıklayacak varmı :)

Superheroes u geçtim , herhangibir video izletebilen varsa fiyatıyla birlikte beklerim (özgün)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri