Superonline 100 Mbps Hakkında

Karşı binada fiber var mahallede 3 yıldır mevcut fakat bizim binaya getirmiyorlar.

AKK’sız Süper Paket Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

zaten up hepsinde 5mbps. 25 mbps de 4k izlerken bile yeterli olacaktır akk derdide yok.

Bunun birde 36 aylık olan kampanyası var onda 4.nesil Appletv ile Turkcell Tv + 5 gb telefonunuza internet hediye ediyorlar oda çok makbul.

olsa kaçırılmıyacak tek paketi bu bence

100 mbit 200 gb kotalı paketten aldım, 1 saate kuruluma gelecekler. Hayırlısı.

Teşekkürler arkadaşlar.

geçe kuşu kullanıyordum 69 tl'ye 2. yıl 79 olacaktı. bende 2. yıla geçmeden daha yeni dört dörtlüğe geçtim.
2gb mobil internet, 1000sms 1000dk + 100 mbps 75gb kota 89 TL'ye anlaştım. tüm paketlerin yükleme akk'sı 50gb idir. bu pakete ek her ay süper servislerden 10 tl ye AKK'sız Gece alıyorum. 00'dan sabah 6'ya kadar up down işlemlerini sınırsız yapıyorum. gündüzleri render alıyorum. 100 tl'ye ikisini halletmiş oluyorum.
Paket değişikliği için alt pakete 1 hak üst paket için 2 hak veriyorlar. Bunuda düşünebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri