Superonline AKK Kopma Sorunu

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim uzun zamandır internet bağlantımda kopma ve yavaşlama sorunları oluyor.Kaç kere Superonline teknik ekip geldi 2-3 kere modemi değiştirdik.Bina içindeki hattı ek yapmadan bakır kablo çektik.Hat değerleri iyi olmasına ve Wifininde iyi çekmesine rağmen sürekli yavaşlama ve kopma sorunu yaşıyordum.Her ay 2-3 kere Türk Telekom altyapı ekipleri gelir sorun yok der giderdi.Bir türlü çözüm bulamadım.Bugün birşey farkettim.Sabahtan beri 1 kere bile kopma ve yavaşlama sorunu yaşamadım.WİFİ de full çekiyor.Aklıma birşey geldi ben bu sorunu her ayın 2. haftasından sonra yaşadığımı farkettim.Sonra online işlemlerden kota Kullanımını kontrol edince kotamın 2.haftadan itibaren bittiğini gördüm.Sonra anladımki AKK kotası bitince hız otomatik 3 MBPS düşüyor ve ne oluyorsa bitmeyen kopma ve yavaşlamalar başlıyor.Kota paketi alınsın diye bilerekmi böyle birşey yapılıyor sizce?Benim gibi böyle bir sorun yaşayan oldumu?

Muhtemelen yapıyorlardır,Benimde superonline taahhüt bitiyor,müşteri hizmetleri yenileme için aradı.vodafone fibere geçeceğimi fiyatının daha uygun olduğunu sizin altyapınız kullanıyor zaten dedim.Vodafone geçerseniz sorun yaşarsınız vs.sizce superonline vodafone sorunsuz internet verirmi dedi.Tehditmi ediyorsunuz geçmeyim diye söyledikleriniz vodafona iletmemi istermisiniz dedim biraz mırın kırın etti..senin anlayacağın bunlar hertürlü pisliği yapar..

Arkadaşlar benim uzun zamandır internet bağlantımda kopma ve yavaşlama sorunları oluyor.Kaç kere Superonline teknik ekip geldi 2-3 kere modemi değiştirdik.Bina içindeki hattı ek yapmadan bakır kablo çektik.Hat değerleri iyi olmasına ve Wifininde iyi çekmesine rağmen sürekli yavaşlama ve kopma sorunu yaşıyordum.Her ay 2-3 kere Türk Telekom altyapı ekipleri gelir sorun yok der giderdi.Bir türlü çözüm bulamadım.Bugün birşey farkettim.Sabahtan beri 1 kere bile kopma ve yavaşlama sorunu yaşamadım.WİFİ de full çekiyor.Aklıma birşey geldi ben bu sorunu her ayın 2. haftasından sonra yaşadığımı farkettim.Sonra online işlemlerden kota Kullanımını kontrol edince kotamın 2.haftadan itibaren bittiğini gördüm.Sonra anladımki AKK kotası bitince hız otomatik 3 MBPS düşüyor ve ne oluyorsa bitmeyen kopma ve yavaşlamalar başlıyor.Kota paketi alınsın diye bilerekmi böyle birşey yapılıyor sizce?Benim gibi böyle bir sorun yaşayan oldumu?

%100 katılıyorum. Bişeyler çok ters. Aşağı yukarı 10 senedir superonline kullanırım hayatımda hiç ping lag kopma vs vs bi sorun yaşamadım.

100mbps internet kullanıyorum. AKK dolardı 3 e düşerdi yine evde 10 cihaz full internet kullanır bi sorun olmazdı.

Ne zaman şu uygulama geldi yok hızlar az düştü vs vs. Abi 1997 oyunu oynuyorum deli gibi donuyor.

Mahvettiler 100 kere aradım modem değiştiler port taşıdılar nafile.

Bitirdiler gül gibi superonline ı

%100 katılıyorum. Bişeyler çok ters. Aşağı yukarı 10 senedir superonline kullanırım hayatımda hiç ping lag kopma vs vs bi sorun yaşamadım.

100mbps internet kullanıyorum. AKK dolardı 3 e düşerdi yine evde 10 cihaz full internet kullanır bi sorun olmazdı.

Ne zaman şu uygulama geldi yok hızlar az düştü vs vs. Abi 1997 oyunu oynuyorum deli gibi donuyor.

Mahvettiler 100 kere aradım modem değiştiler port taşıdılar nafile.

Bitirdiler gül gibi superonline ı

Aynen hocam.Birde şunu farkettim.AKK geçen yıl hiç dolmuyordu.Geçen ay farkettim mesela hesabıma göre 35 GB kota kullanmışsam sitede 50 GB geçtiğim görülüyor.AKK dolmadan önce internet jet gibi şuan mesela öyle.Ne kopma,ne yavaşlık,ne ping sorunu var.AKK dolunca ping 150den aşağısını görmüyor.AKK doluyor diğer gün hız 3 MBPS.Günde 35 defa kopma yaşıyorum.Ayrıca Türk Telekomdan geliyorlar kaç kere altyapı ekibiyle konuştuk.Elindeki cihazla ölçüm yaptılar.Hat değerlerin çok iyi 16 MBPS bile destekliyor.Bakır kablo çekmişsin.Hiç kopma yavaşlama yaşamaman lazım demişti.Bence birşekilde AKK Kota aldırmak için böyle şeyler yapıyor olabilirler.Yıl sonu BTK AKK kaldıracağız dedi.İnşallah kalkarda bir daha böyle sorunlar yaşanmaz.

Çok doğru bir kanıya varmışsınız.
Bende aynı şeyi gözlemledim ve sene sonunu iple çekiyorum.
Turknete geçeceğim taahhüt bitince.
Bu insanlar bu pislikleri yapmaya devam ettiği sürece bir yere varamayız.
Herkes iptal etse akılları başlarına gelirdi.
Cs oynayayım dedim 1 2 kere sürekli kopmalar oldu.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Adanada 24 mbt kullanıyorum 100 gb. Kopmalar ve hız düşmeleri yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum bir sorun yok diyorlar. Modemi kapat aç yapıyorum düzeliyor gibi sonra yine oluyor. Gelecek ay takip edeyim bakalım dediğin gibi AKK olunca mı oluyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri