Superonline benimle kafa buluyor galiba

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

yenerk

Kayıtlı Üye
Eve 31 aralıkta 7 mbps ile gelen net 5 mbps oldu 1 ocakta speedtestte 5 mbps diyor yani. Superonline'ın kendi servisinden test edeyim dedim 70 mbps hızın var diyor güleyim mi ağlayayım mı bilemedim

12N4N5.png

Bunları yazarken speedtesti birdaha deneyeyim dedim 0.32 mbps ye merhaba dedim

4026291077.png

Son düzenleme:
Hangi hızda ne yapılır? bölümünü merak ettim :D

Eve 31 aralıkta 7 mbps ile gelen net 5 mbps oldu 1 ocakta speedtestte 5 mbps diyor yani. Superonline'ın kendi servisinden test edeyim dedim 70 mbps hızın var diyor güleyim mi ağlayayım mı bilemedim

12N4N5.png

Bunları yazarken speedtesti birdaha deneyeyim dedim 0.32 mbps ye merhaba dedim

4026291077.png

Oha :D Resmen Dalga Geçiyor Bende Öyle Bi Sorun Çıkacak Öylebi Çakallık Yapacaklar Vallahi Ararım Ağzıma Ne Gelirse Söylerim

Benim de süperonline. 25 mbit internet var. Bir kere bile AKK dışında böyle yavaşlık görmedim.

ahahahah :D:D
bence dalga geçiyor :D
bak şimdi napıyosun, ara superonline'ı, sizin sitenizde yaptığım testte 70 mbps netim gözüküyor de ancak indirme hızım 30kb de, biraz da sert konuş. halledecekler.

Hangi hızda ne yapılır? bölümünü merak ettim :D

oo onu hiç sorma güya 5 mbps ile 1 saat 57 dakikada 4.3 gb lık dvd inebilirmiş :D

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

hayır ne yaptılarsa bağlantıma speedtest bir anlık 60 mbps görüyor hemen düşüyor :D

paketin akk limi hocam merak ettimden soruyorum ve artı akk liyse yetiyor mu 30 gün boyunca ? vds artı bir şeye kullanıyor musun yetmediği için

paketin akk limi hocam merak ettimden soruyorum ve artı akk liyse yetiyor mu 30 gün boyunca ? vds artı bir şeye kullanıyor musun yetmediği için

50 gb akk var ilk ayımı doldurdum 120 gb ile ama akk gelmedi vds kullanmıyorum videoyaptan şaşmıyorum buradan [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama da selamlar :D

geçen hafta benimde 0.60 falan oldu bi ara, modeme gelen kabloları - splitter'ı falan kontrol ettim içi hep toz dolmuş. bi temizleyip tekrar denedim, 5 dakka sonra 7.40 mega bit oldu.

sende bi kabloları kontrol et.

Son düzenleme:
Tam düzelecek gibi oldu tekrar kaçtı :D
31ANd9.png

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------

Evet arkadaşlar son dakika haberi 8 mbps lik pakette 12 mbps görüldü :D
4026316636.png

Bendede tuhaf bi sorun var , mobilde yada pcde , sayfalara giriyor , ama youtubede bi video izleyemiyorum yada instagramda fotograflar yüklenmiyor , dizi izlicektim az önce telfondan video açılmıyor , ama net var gözüküyor :@

vovovoo bunlar ne yapıyor ya ilk ay yarım fatura ödeyeceksiniz demişlerdi birde paketin ücreti 85 tl değil ki 59 tl

VgEl5P.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri