Superonline Fatura Sorunu Acil...

Valla hocam hertürlü soyuyorlar milleti . Babam zaten elektrikçi lafını duyar duymaz evde 0.75 lik elektrik kablosu var onu telefon kablosuna bağlayarak modeme kadar çekti şuan bir sıkıntı yok galiba :D

Vallaha allaha şükür bende şuana kadar hiç sorun olmadı 16 MBPS diyor 14MBPS kadar alıyorum bir geçen gün gitti işte o zamanda türkiye geneli sorun varmış.TTNET daha beter burda Superonline harika burda :D.Ama işte şu fatura sorunu düzelse daha iyi olucak çok bilgisiz müşteri hizmetleri var :)

Arkadşalar sizce benim sorun neyden kaynaklı :D 1 haftada 1 aylıktan daha fazla faturamı gelir ? 3 ay 5 tl dediler 1 haftada 21 tl fatura gelmiş

Arkadşalar sizce benim sorun neyden kaynaklı :D 1 haftada 1 aylıktan daha fazla faturamı gelir ? 3 ay 5 tl dediler 1 haftada 21 tl fatura gelmiş

Kurulim + modem derler kesin :D

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

ABONELİK VE SERVİSLERİM bölümünüde foto atabilirmisin rica etsem paketine bakayımda normalde banada böyle gelmesi lazımdı?

Hocam ustte adsl yaziyordu birde numara vardi guvenlik adina kapadim

Kurulim + modem derler kesin :D

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

Hocam ustte adsl yaziyordu birde numara vardi guvenlik adina kapadim

Ok sağol sorun belli oldu tahminim doğruymuş gerizekalı adam bana farklı tarife yapmış.

L4EOa0.png

Müşteriyi dikicek yer arıyorlar serefsizler

Geri dönüş bekliyorum şeref sizler düzeltmesinler yıkarım orayı :) işi gücü bıraktım tel elimde bekliyorum yapacakları işe sokayım ne diyimki adam gibi işlemleri bir yapamıyorlar insanların zamanını çalıyorlar.

Son düzenleme:
Geri dönüş bekliyorum şeref sizler düzeltmesinler yıkarım orayı :) işi gücü bıraktım tel elimde bekliyorum yapacakları işe sokayım ne diyimki adam gibi işlemleri bir yapamıyorlar insanların zamanını çalıyorlar.

Evet hocam maalesef öyle bu arada akk sini 75 yapacağım sizede öneririm 3 mbit çok kötü olacaktır

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] hocam bunlar hayvan gibi şiy yapıyolar :D bende arayınca yukarıda hocamın dediği gibi kurulum dicekler biz bağlatırken özellikle dedikki fatura fazla gelirmi dedik ttnette geliyodu bundada fazla gelirmi dedik yok dedilerdi bizede :D kurulum ayağına parayı götürüyolar ortalıkta adam akıllı internet firması yok

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] hocam bunlar hayvan gibi şiy yapıyolar :D bende arayınca yukarıda hocamın dediği gibi kurulum dicekler biz bağlatırken özellikle dedikki fatura fazla gelirmi dedik ttnette geliyodu bundada fazla gelirmi dedik yok dedilerdi bizede :D kurulum ayağına parayı götürüyolar ortalıkta adam akıllı internet firması yok

Hayvan gibi siy yapiyorlar hahsha :D

Öyle bir adilik yapsınlar direk dava açarım vallaha sinirim zıpladı sabahtan beri ne hale geldim.Ses kaydı var hiçbirşeyi inkar edemezler kayıtları tutuyorlardır müşteri hizmetlerindeki çalışanın hatası bana olan.Ne hale geldim arkadaş sabahtan beridir elim ayağım titriyor sinirden :mad:

Öyle bir adilik yapsınlar direk dava açarım vallaha sinirim zıpladı sabahtan beri ne hale geldim.Ses kaydı var hiçbirşeyi inkar edemezler kayıtları tutuyorlardır müşteri hizmetlerindeki çalışanın hatası bana olan.Ne hale geldim arkadaş sabahtan beridir elim ayağım titriyor sinirden :mad:

Hocam sakin olun benimde kurulumu yaptılar bir gün sonra birisi mesaj attı ben kurulumu arkadas kimliginizin fotosunu çekin atın bana diye :D oda cok garibime gitmisti
Su konu geldi aklima
https://eksisozluk.com/ttnetin-gece-2de-whatsapptan-geri-donus-yapmasi--4868827

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri