Superonline İnternet Bağlantı Sorunum :(

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 gün oldu bu bağlantı sorunum halen devam ediyor.Aşağıda gördüğünüz fotodaki gibi resim bölümleri yüklenmiyor ve kanala girip sağ yukardaki çarka tıklayınca gelmiyor.Bir çözümü olan varmı?Superonline kullanıyorum arıyorum sorun yok diyorlar :(.Çıkamadım işin içinden yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler...

pojrEJ.png

sorunu çözersen benide konuya etiketler misin hocam :D

bugün bu sorun yüzünden süperonline müşteri temsilcisi hakan bey ile birbirimize girdik sanki biz bu konuları bilmiyoruz adam diyor girmek istediğiniz sitelerin sunucuları yavş çalışıyordur veya saldırı yiyordur iyice ayar ettiler beni :D

sorunu çözersen benide konuya etiketler misin hocam :D

bugün bu sorun yüzünden süperonline müşteri temsilcisi hakan bey ile birbirimize girdik sanki biz bu konuları bilmiyoruz adam diyor girmek istediğiniz sitelerin sunucuları yavş çalışıyordur veya saldırı yiyordur iyice ayar ettiler beni :D

Hocam sizde kaç gündür var ben arıyacağım şimdi?

geçtiğimiz yıl youtup engellendiğin de dns değiştirip giriyorduk ttnet stabil halde sağlıklı giriliyordu ama superonline saçmalıyordu. küçük resim yükleyemiyordum böyle saçma bir durum vardı. bölgesel bir hata olabilir delikanlı, eğer fiber değilsen ttnet'e geç fibersen çözüm ara çünkü superonline fiberinternet vazgeçilmez. burada çözüm bulamazsan donanımhabere konu aç.

bende superonlineım aşırı bi yavaşlık var

geçtiğimiz yıl youtup engellendiğin de dns değiştirip giriyorduk ttnet stabil halde sağlıklı giriliyordu ama superonline saçmalıyordu. küçük resim yükleyemiyordum böyle saçma bir durum vardı. bölgesel bir hata olabilir delikanlı, eğer fiber değilsen ttnet'e geç fibersen çözüm ara çünkü superonline fiberinternet vazgeçilmez. burada çözüm bulamazsan donanımhabere konu aç.

hocam ülkede dün tüm internet servis sağlayıcılarda problem oldu ttnet superonline öteki beriki ama ttnet te şuan sorun yok ama bizde superonline da var ping aşırı derece fazla ondan durum böyle :( müşteri temsilcisini arıyoruz bilmiş bilmiş konuşuyorlar :D

hocam ülkede dün tüm internet servis sağlayıcılarda problem oldu ttnet superonline öteki beriki ama ttnet te şuan sorun yok ama bizde superonline da var ping aşırı derece fazla ondan durum böyle :( müşteri temsilcisini arıyoruz bilmiş bilmiş konuşuyorlar :D

konuşuyorum şimdi bakalım ne dicek mal :)

aradım akkye girmişsiniz ondandır diyo dedim hiç böyle yavaşlık olmuyordu haber siteleri soysal ağlar hepsi çok yavaş dedim hakkınıza birkaç ayarlama yapıcam biraz daha iyi olucak dedi kapadı

Adam diyor beyefendi hız limitini aştınız ondan oldu gerizekalı deli etti beni.Ne biçim eleman çalıştırıyorlar dedim kapadım 15dkdır konuşuyoruz ne mal adamlar :D.Kapadım tekrar arıyorum bağlanıyorum :D

8888
8844
Dns lerini eklersen düzelir

8888
8844
Dns lerini eklersen düzelir

google dns,yandex dns, open dns hiçbiri fayda etmiyor malesef :(

---------- Spam Engelliyici 23:16 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

Adam diyor beyefendi hız limitini aştınız ondan oldu gerizekalı deli etti beni.Ne biçim eleman çalıştırıyorlar dedim kapadım 15dkdır konuşuyoruz ne mal adamlar :D.Kapadım tekrar arıyorum bağlanıyorum :D

bana dediklerinin aynısını sana da demişler :D

iki gündür sıkıntı var superonline'da. dün de aynısını twitter'da yaşadım. yurtdışı çıkışlarında sorun sanıyorum.

superonline fiber de sıkıntı var. Benim sorunumda ukraynadan bağlanıyormuşum gibi gösteriyor. Google a vs girince direk ukrayna versiyonuna yöneltiyor önce laptobumla alakalı bir sorun olarak düşündüm ama ağa bağlanan tüm cihazlar bu şekilde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri