Superonline IP sorunu

SwoRd

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wipkadin.com
Merhaba arkadaşlar superonline kullanıyorum modemden hızlıca ip resetlediğimde 212.253.113.xxx şeklinde veriyor her seferinde.Her resetleyişte sondaki rakamlar değişiyor.Google salak değil kanal açarken telefon onayına düşüyorum bunun çözümünü bilen var mı?

bnde superonline fiber kullanıyorum en fazla 2 veya 3 kere yapıyo onu sonra değiştiriyor bloğu

ttnet te forumdan birisi müşteri hizmetlerini arayıp ip bloğunu değiştirmelerini istediğini söylemişti ve değiştirmişlerdi sizde arayıp deneyebilirsiniz

internet benim üstüme değil ama arayüzden istediğim zaman resetleyebiliyorum.Ben ararsam sen kimsin derler :)) en az 10 kez resetledim hep aynı tür veriyor

Superonline aynı ipleri rastgele veriyor. Farkeden yok mu ?

bnde superonline fiber kullanıyorum en fazla 2 veya 3 kere yapıyo onu sonra değiştiriyor bloğu

Superonline fiber olan bir yere taşınmayı düşünüyorum bende ip'den yana bir sıkıntı yok yani değilmi ttnetteki gibi sorunsuz mu?

bilmiyorum ttnet hiç kullanmadım ama bnde mail açarken değil ama 3 kanalda bi genel temizlk ve ip değişimi yapıyorm nadir yapıyor sadece son rakamlarını değiştirme olayını

Birkaç hafta önce denemesini yaptım.Mesela aşağıdaki ipler olsun.
95.102.10.11
95.102.10.12
95.102.10.13
95.102.10.14
95.102.10.15

Bu gibi ip adresleriyle ip başına 2 kanal(yani 10 kanal) açıp kanallara video yüklemeleri yapıp birdahada kanallara girmedim.Toplam kapanma oranı 1 adetti.Kısaca 9 kanal hala ayakta ve kazandırmaya devam ediyor.Kısaca özet geçersem google ip bloklarına bakmıyor.Bloğa göre kapanmalar olsaydı bu kanalların hepside şuan ayakta olmazdı.

Pardon hocam ben yanlış anlamışım.Bloklar sanırım Günden güne değişiyor yada müşteri hizmetlerini arayıp.Başka türlü bir çözümünü bilmiyorum.

EDİT :

TTnet tarafında her cihazın (outdoor-indoor) baplı olduğu SSG`ler vardır. Her SSG bir LNS SSG`ye bağlıdır, bu LNS SSG`lere IP blokları tanımlanır ve her IP isteği, havuzdaki bu IP bloklarından random olarak cevaplanır. Dolayısıyla bu blokların haricinde IP alabilmeniz şuan için mümkün değildir.

78.xx.xx.xx - 95.xx.xx.xx - 178.xxx.xxx.xxx arasında kullanım açısından hiç bir fark yoktur. ALINTIDIR.

Son düzenleme:
ilginç ben de superonline kullanıyorum daha hemen hemen hiç denk gelmedim. bütün blok değişiyor bende. tabi bazen hiç değişmediği de oluyor. 5-6 sefer yeniden denemem gerekebiliyor

Bazen dönüp dolaşıp aynı ipyi veriyor ve bazen 4-5 kere üst üste reset atmama rağmen aynı ipyi veriyor.

Bende 3-4 gündür ip adresi sabit gibi birşey. 212.253.113.xxx sadece sondaki 3 rakam değişiyor. 254 ip adresi kullanabiliyorum maksimum.Dönüp dolaşıp aynı ip adresleri denk geliyor.Bölgedende kaynaklı olabilir ist anadolu yakasındayım şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri