SuperOnline Kullananlar İçeri :)

cecenistan

Yasaklanmış
Arkadaslar az once web sıtelerınden kampanyalarına baktım, TTNET sıkayetlerım uzerıne bır cok konuda acmıstım zaten burada. Az once superonlıne musterı hızmetlerını aradım detaylı bır sekılde konustum hersey makul gorunuyor fıber alt yapım olmadıgı ıcın ADLS 16 Mbits 75 AKK onerdı bana modem vergıydı ıvır zıvır parası eklenmıyormus sonradan faturaya sadece ılk ay damga vergısı varmıs onun dısında 64 lıra odeyeceksın dedı 24 ay taahhutlu bana makul geldı bılmıyorum hızı fılan ındırmesı nasıl kopmalar oluyormu kadından taahhutsuz deneme kampanyanız varsa denıyım eger begenırsem devam ederım dedım oyle bısey yokmus ADLS de sımdılık ama benım merak ettıgım TTNET'in altında kalırmı bu superonlıne yoksa daha mı ıyı sımdı 2 yıl sozlesme yapıcam cayma yapamıcam halıyle zorakı kullanmıs olmayım benı yonlendırırsenız sıze zahmet sımdı TTNET ı arayıp ıptal ettırıcem sozlesmemı cayma hakkındakı bana cıkarılacak borcumuda TURKCELL odeyecekmıs bu dahada cok hosuma gıttı zaten :)

Son düzenleme:
Yapıştır gitsin süperonline kullanıyorum 100mgbit canavar gibi ne kesildi derdi var ne sorunu var yardır gitsin

вαттυѕαу;778898' Alıntı:
Ver onayı gelsin

Yapıştır gitsin süperonline kullanıyorum 100mgbit canavar gibi ne kesildi derdi var ne sorunu var yardır gitsin

ozaman sımdı arayıp ıptalı baslatıyorum hayırlısıyla ıcımde kıpır kıpır mutluluk hazzı var ufaktanda tebessum edıyorum TTNET den kurtulduguma ustunede cayma borcumu TURKCELL odeyecek daha ne olsun :)

Arkadaslar az once web sıtelerınden kampanyalarına baktım, TTNET sıkayetlerım uzerıne bır cok konuda acmıstım zaten burada. Az once superonlıne musterı hızmetlerını aradım detaylı bır sekılde konustum hersey makul gorunuyor fıber alt yapım olmadıgı ıcın ADLS 16 Mbits 75 AKK onerdı bana modem vergıydı ıvır zıvır parası eklenmıyormu sonradan faturaya sadece ılk ay damga vergısı varmıs onun dısında 64 lıra odeyeceksın dedı 24 ay taahhutlu bana makul geldı bılmıyorum hızı fılan ındırmesı nasıl kopmalar oluyormu kadından taahhutsuz deneme kampanyanız varsa denıyım eger begenırsem devam ederım dedım oyle bısey yokmus ADLS de sımdılık ama benım merak ettıgım TTNET'in altında kalırmı bu superonlıne yoksa daha mı ıyı sımdı 2 yıl sozlesme yapıcam cayma yapamıcam halıyle zorakı kullanmıs olmayım benı yonlendırırsenız sıze zahmet sımdı TTNET ı arayıp ıptal ettırıcem sozlesmemı cayma hakkındakı bana cıkarılacak borcumuda TURKCELL odeyecekmıs bu dahada cok hosuma gıttı zaten :)

o adi heriflerin(süperonline ve Türkcell) Benden uzak olsun. Bu internet konusunda yapmadıkları kalmadı adi herifler. bence bidaha düşün derim. Tamam interneti iyi olabilir ama. Benim zorunlu olarak taşınmam gerekti ne zorluklar çıkardılar bana bi ton borç halada 160 tl borcum var kullanmadığım internetin parasını istiyorlar.Nakil yapamadılar parayı benden kesiyorlar varmı böyle bir saçmalık. BENCE Tekrar Düşün. Onlar öyle yapınca ben tel hattımı bile vodofone yaptım hesap et ne kadar tiksindim onlardan

Arkadaslar az once web sıtelerınden kampanyalarına baktım, TTNET sıkayetlerım uzerıne bır cok konuda acmıstım zaten burada. Az once superonlıne musterı hızmetlerını aradım detaylı bır sekılde konustum hersey makul gorunuyor fıber alt yapım olmadıgı ıcın ADLS 16 Mbits 75 AKK onerdı bana modem vergıydı ıvır zıvır parası eklenmıyormu sonradan faturaya sadece ılk ay damga vergısı varmıs onun dısında 64 lıra odeyeceksın dedı 24 ay taahhutlu bana makul geldı bılmıyorum hızı fılan ındırmesı nasıl kopmalar oluyormu kadından taahhutsuz deneme kampanyanız varsa denıyım eger begenırsem devam ederım dedım oyle bısey yokmus ADLS de sımdılık ama benım merak ettıgım TTNET'in altında kalırmı bu superonlıne yoksa daha mı ıyı sımdı 2 yıl sozlesme yapıcam cayma yapamıcam halıyle zorakı kullanmıs olmayım benı yonlendırırsenız sıze zahmet sımdı TTNET ı arayıp ıptal ettırıcem sozlesmemı cayma hakkındakı bana cıkarılacak borcumuda TURKCELL odeyecekmıs bu dahada cok hosuma gıttı zaten :)
Fibernet için birşey diyememde adsl hiç tavsiye etmem Superonline'ı. Bir sıkıntınız olduğunda ttnette neyse bunlarda da aynı şekilde çile çekiyorsunuz. Ben hız sorunumu bir haftada hallettim. Yine de etrafınızda kullananlar varsa bir de onlara sorun sıkıntı yaşıyorlarmı diye.. Bana yeni çekilmiş hattımda sıkıntı olduğunu söyleyip sorununuzu elektirikçi tutup halledeceksiniz deyip kandırmaya çalışmışlardı.. Sonuç sorun onlarda çıktı.. Hızımı bilinçli düşürmüşler 1mbs ye sonradan itiraf edip yükselttiler

Fibernet için birşey diyememde adsl hiç tavsiye etmem Superonline'ı. Bir sıkıntınız olduğunda ttnette neyse bunlarda da aynı şekilde çile çekiyorsunuz. Ben hız sorunumu bir haftada hallettim. Yine de etrafınızda kullananlar varsa bir de onlara sorun sıkıntı yaşıyorlarmı diye.. Bana yeni çekilmiş hattımda sıkıntı olduğunu söyleyip sorununuzu elektirikçi tutup halledeceksiniz deyip kandırmaya çalışmışlardı.. Sonuç sorun onlarda çıktı.. Hızımı bilinçli düşürmüşler 1mbs ye sonradan itiraf edip yükselttiler

o adi heriflerin(süperonline ve Türkcell) Benden uzak olsun. Bu internet konusunda yapmadıkları kalmadı adi herifler. bence bidaha düşün derim. Tamam interneti iyi olabilir ama. Benim zorunlu olarak taşınmam gerekti ne zorluklar çıkardılar bana bi ton borç halada 160 tl borcum var kullanmadığım internetin parasını istiyorlar.Nakil yapamadılar parayı benden kesiyorlar varmı böyle bir saçmalık. BENCE Tekrar Düşün. Onlar öyle yapınca ben tel hattımı bile vodofone yaptım hesap et ne kadar tiksindim onlardan

valla ben az once konustum dedım baglantıya onay verdıgımde bu kullanmadıgım zamanlar ne olacak dıye sız ınternetı kullanmaya basladıgınızdan ıtıbaren odeyeceksınız dedı bızden gecıkmelı sorunlarda bır ayda 64 lıra ıse mısal kullanmadıgınız gun kadarın tutarı dusurulup 20 30 lıra odeyeceksınız dedı mısal olarak cazıp geldı bana dogrusu

valla ben az once konustum dedım baglantıya onay verdıgımde bu kullanmadıgım zamanlar ne olacak dıye sız ınternetı kullanmaya basladıgınızdan ıtıbaren odeyeceksınız dedı bızden gecıkmelı sorunlarda bır ayda 64 lıra ıse mısal kullanmadıgınız gun kadarın tutarı dusurulup 20 30 lıra odeyeceksınız dedı mısal olarak cazıp geldı bana dogrusu
Ben bir hafta kullanamadım parasını aldılar bakma sen o yalanlara taahhütü imzala görürsün

valla ben uyarayım. benim başıma gelenler nette bir sürü şikayet var. aynı konuda. tamam ttnet ten bin kat iyi ama ilgilenemiyorlar. bi sorun olsa beyfendi türk telekoma bildirdik onlar ilgilenicek diyo. türk telekomda napıyo sallıyo süperonline diye önce kendi işlerini yapıyorlar.ben istemem geçmeni yol yakınken dön bana sorarsan. tabi kendi kararın ben karışamam. ben yandım olurda senin başınada gelir. adiler ilgilenmiyorlar.

Benimkide superonline fiber 22 megabitle giriyorum aylık 55 tl ödüyorum şubattan bu yana kullanıcısıyım bir kere bile kopma olmadı

Superonline kullanıyorum fiber 20megabit+dsmart birlikte 56 tl ödüyorum ve çok memnunum öneririm. Fiber hatta herhangi bir sorun yaşamazsın hız konusunda en iyisi yıllarca TTNET kullandım ve hiç bir zaman söylenilen hızı alamadım. Superonline fiberde ise saniyede 3 MB (20megabit olmasına rağmen) ile torrent çektiğimi bilirim.

Son düzenleme:
Arkadaslar konumdada belırttıgım gıbı fıber almıcam alt yapım yok ADSL kullananlar ne dıyor pekı bu ıse alayımmı 16 Mbits 75 AKK

ben superonline kullanıyorum genel olarak memnunum ama şuna dikkat et,

lokasyonun 16 mbit'i kaldırıyormu, önce onu kontrol ettir. bende aynı paketten almıştım, kurulum yapıldı ama sonra burası 16 mbit'i kaldırmıyormuş, iptal edip tekrar 8 mbit aldım. 10 falan boşu boşuna bekledim.

ttnet in cayma bedelini ilk önce sen ödüyosun daha sonra onlar taksit taksit (24 ay sözleşme yaptın varsayalım) 24e bölüp senin faturandan düşüyorlar bunu sor bana böyle yaptı namussuzlar, ha internetinden vs memnun musun dersen gayet memnunum sonuna kadar superonline FİBER!

Hocam Superonline kullanıyorum, hizmet güzel, hız güzel, bağlantı temiz. Lakin;

Sözleşmeyi iptal ya da sözleşmenin süresi bittikten sonra superonline aboneliğinizi iptal ettireceğim derseniz, işte o zaman süründürüyorlar. Çevremdekilerden duyduklarım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri