Superonline kullanmak isteyen

sercanbri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Adres değiştirdiğimden superonline internetimi devretmek istiyorum. Malum İptal etmek istediğimizde Bir sürü cayma bedeli çıkartıyorlar. Şuan 12 Ay taahütü var aylık 59 TL ödüyorum İhtiyacı olan ve superonline kullanmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsın.

Devir Alacak Arkadaşa 100 TL ödeme yapılacak ya da Her ay 10 TL ödeme yapılacak hangisini isterlerse (Aylık 49 TL gelir size)

Neden iptal ettirmek istiyorsunuz hocam internette sorun cıkarıyorlarmı ? bendede dsmart var tiksiniyorum şuan bu firmadan taahhüt olmassa direk super onlıneye geçerdim

Ev değiştirdim diğer tarafta fiber kullanıyordum şimdi yeni geçtiğim binada türk telekom fiberi var o yüzden her hangi bir sorun yaşadığımdan değil tek sebebi fiber kullanmak istiyorum. :)

Hocam merhaba şu an binamıza tt Fiber çekiyo.
Ben superonline Fiber alamazmıyım

Ev değiştirdim diğer tarafta fiber kullanıyordum şimdi yeni geçtiğim binada türk telekom fiberi var o yüzden her hangi bir sorun yaşadığımdan değil tek sebebi fiber kullanmak istiyorum. :)

Türk Telekom fiberden memnunmusun hocam. nedir şu anki kullandığın paket bilgi verebilirmisin.

Türk Telekom fiberden memnunmusun hocam. nedir şu anki kullandığın paket bilgi verebilirmisin.
Suan ttnet kullanamiyorum once devredicem daha sonra alicam ikisini birden odemek istemiyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 18:06 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

Hocam merhaba şu an binamıza tt Fiber çekiyo.
Ben superonline Fiber alamazmıyım
Adsl olarak kullanabiliyorsunuz yeterli kisiyi toplarsaniz anca ozamn fiber cekiyorlar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri