superonline sahtekarları!

Bay Torlak

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar artık sinir falan hiçbişi kalmadı sınırı aştılar hemen konuya giriyorum.

superonline gecekuşu tarifesi var. Alırken adamlara binbir kere soru sordum ve gecen aylarda "AKK aşsam bile 100gb akksi var geceleri hızın düşmemesi lazım.

1hafta önce akk aştım 100gbyi bi baktım gece hız düşmüş. neyse 1hafta bişi demedim bekledim ama dün aradım artık dayanamadım yükselcek gibi degil. aradım bayan cıktı dırdır konuştuk anlattım en sonunda bu tarife gece aktif oluyormuş gece arayın dedi kapattı iyi eywallah gece aradım saat tam 00.00da hız yükselmiyor dedim 10dk kontrol ediyorum kontrol ediyorum dedi en sonunda sistemimde hata var 5 dk sonra arayın dedi tamam eyvallah 10 dk sonra aradım ben bu seferde size yardımcı olamıcam hata var sistemimde dedi kapattı sabah ara dedi tamam dedim sabah aradım teknik servis-hata giderme-abonelik işlemleri derken 4 tane yere aktardılar açıyor anlatıyorum sizi aktarıcam diyo aktarıyo en sonunda çıkan bayan iyice delirtti beni. beyfendi diyor video oyun falan indirince kota aşar diyor bende ulan **** diye saydırdım kapattım en sonunda yetti sanki çocuk var karşılarında ben 70lira sadece 100gb içinmi vercem nasıl bi ülkede yaşıyoz nasıl bir internet altyapımız varsa.

superonline pişmanlıktır bunu bir kez daha anladım

Hocam ben 400 500 gb indiriyom hız düşmüyor hiç 4,5 aydır böle normal 25mbps 75gb akk tarifem.

uydu net vardı o dahada beterdi sorun oluyordu teknik servis geliyordu eve sorunu düzeltiyorlardı paat abonelik 1 yıl uzatıyorlardı teknik servis geldi diye :D bi çıkamamıştım uydu netten en sonunda 300lira verdim çıktım superonlineye geçtim ilk iki ay ücretsiz dendi 1.ay para geldi 2 ay koşturdum peşlerinde paramı aldım en sonunda buda 2. oldu superonlineye bidaha geçmem

biz 10+ pc telefon ile bağlanıyoruz kota bir haftada doluyor ama 4mbit hızla giriyorum şuan ,net kesilmesinde ttnetteki gibi yeterli bana memnunum :)

varmı böyle tarife kotasız geceleri felan olan

Hangisi dürüstki bana bitane namuslu banka namuslu internet servis sağlayıcısı bitane telefon operatörü söyleyebilirmisin ? söyleyemessin hepsi ******** halkı soymaya yönelik çalışıyolar hatta bazı bankalar devletle birleşmiş

100gb kotalı net 20 30 lira ben neden 70 lira vereyim ki sözde gece kota aşımı yokmuş hadisin hepsi şe***siz bunların

Direk Btk'dan şikayet formu doldur onlar mecbur ulaşacaklar, çözünceye kadar btk'dan devam et.Şikayette ayrıntılara gir.Ne zaman aradığını ne söz verip tutmadıklarını belirt.

Sol müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildir düzeltmeleri lazım.
Eğer indirmediğini kanıtlarsan.

50 tane kanıt foto çektim superonlineye defalarca mail attım 1 hafta geçmesine ragmen cevap yok sikayetimvar.coma defalarca konu açtım hepsine biz sizi arıcaz diye bot cevap verdi geçti yetti artık arkadaşın dedigi btkya şikayet falan edicem

Bende de durum tam tersi 22 megabitle felan giriyorum akk 50 fakat aşsamda hiç hız düşümüyorlar

vay benim güzel ülkemin sahtekar firmalari,bu ne istir arkadas,niye bu ülkede hersey ückagit,hersey sahtekarlik.Döneyim ülkemde yasayim diyorum,3 gün gecmiyorki bu tarz bir konuyla karsilasmayim,nasil döneyim arkadas.Avrupanin 20 yil önce astigi su basit konularda bile hep sikinti.

"70lira sadece 100gb içinmi vercem nasıl bi ülkede yaşıyoz nasıl bir internet altyapımız varsa." demişsin de hocam bende ttnete 75gb akk için 100tlye yakın bi para ödüyorum heray.yani ne yazıkki seninde söyledigin gibi artık nasıl bi internet alt yapısı varsa ülkede... :)

duyanda sanki petrol gibi tükenebilen bişey var sanacaklar... bunların hepsi yahudi oyunu başka bişey değil kabul etmeliyim adamlar cidden parayı çalıştırıp para kazanmayı iyi biliolar

merhaba arkadaşlar artık sinir falan hiçbişi kalmadı sınırı aştılar hemen konuya giriyorum.

superonline gecekuşu tarifesi var. Alırken adamlara binbir kere soru sordum ve gecen aylarda "AKK aşsam bile 100gb akksi var geceleri hızın düşmemesi lazım.

1hafta önce akk aştım 100gbyi bi baktım gece hız düşmüş. neyse 1hafta bişi demedim bekledim ama dün aradım artık dayanamadım yükselcek gibi degil. aradım bayan cıktı dırdır konuştuk anlattım en sonunda bu tarife gece aktif oluyormuş gece arayın dedi kapattı iyi eywallah gece aradım saat tam 00.00da hız yükselmiyor dedim 10dk kontrol ediyorum kontrol ediyorum dedi en sonunda sistemimde hata var 5 dk sonra arayın dedi tamam eyvallah 10 dk sonra aradım ben bu seferde size yardımcı olamıcam hata var sistemimde dedi kapattı sabah ara dedi tamam dedim sabah aradım teknik servis-hata giderme-abonelik işlemleri derken 4 tane yere aktardılar açıyor anlatıyorum sizi aktarıcam diyo aktarıyo en sonunda çıkan bayan iyice delirtti beni. beyfendi diyor video oyun falan indirince kota aşar diyor bende ulan **** diye saydırdım kapattım en sonunda yetti sanki çocuk var karşılarında ben 70lira sadece 100gb içinmi vercem nasıl bi ülkede yaşıyoz nasıl bir internet altyapımız varsa.

superonline pişmanlıktır bunu bir kez daha anladım

skypedan ekle hocam belki yardımım dokunur ;) : mserifitak

süperonlineden daha iyisi yok şuan daha iyisini arıyorsan yurtdışına çıkıcan . gelip burda bu nasıl hizmet felan diceksende ülkenin başındakiler ve ttnet işbirliği ile altyapı ilerlemesinin kasten yavaşlatıldığını bilmen lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri