SüperYT Açıldı

• Kullanıcı wbmasterforum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl

wbmasterforum

Kayıtlı Üye
Site Adı: SuperYT
Site Adresi : https://superytofficial.com
Sitenin kullandığı altyapı : SuperYT Software
Açıldığı Tarih: 20.10.2019
Site İçeriği & Amacı :

dfe6423241f0d36742b4890d801bc65a.png

İzlenme , Abone , Beğenme ve Yorum Kazandırıp Kanalınızı Süper Hızla Büyüten SuperYT Açıldı !

Kanalını daha hızlı büyümek istiyorsan SuperYT tam sana göre !

Tamamen kendisine ait yeni nesil algoritmalarıyla çalışan SuperYT , kanalını büyütmek için sana süper hızlı bir şans sağlıyor. Eğer kanalının büyüyememesinden sıkıldıysan ve keşfedilmek için verdiğin çabalar boşa gidiyorsa SuperYT bu sorununu ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışmaktadır. Exchange mantığıyla hazırlanmış olan SuperYT , kullanıcılarının içeriklerini kendi bünyesinde barındırarak yükselme garantisini veren bir yazılımdır. Yapmanız gereken sadece SuperYT'nin tamamen kendi yaratmış olduğu programıyla diğer kullanıcıların içeriklerinde etkileşim sağlamaktır.

İLK 100 KİŞİYE 1 HAFTALIK ALTIN ÜYELİK ve ONAYLI HESAP HEDİYEMİZ !

SuperYT'nin açılması ile birlikte ilk 100 kişiye 1 haftalık Altın Üyelik ve onaylı hesap sistem tarafından hediye edilecektir. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen SuperYT'ye kayıt ol !

BOTLARA TAMAMEN KARŞIYIZ !

SuperYT , bot kullanıcıları sevmez. Bu yüzden sistemine sadece yükselmeyi hak eden ve içerikleri kaliteli olan Youtuberleri bünyesine almaktadır. Bu sayede kaliteli Youtuberler ile işlemlerini sağlamaktadır. Haksız kazancın önüne geçilmesi içinde sistemde bir çeşit algoritmalar vardır. Haksız kazanç yaptığınız takdirde sistem bunu otomatik olarak fark eder ve size uyarı verir. Bu uyarılar 3'ü geçtiği takdirde sistem otomatik olarak sizi kalıcı olarak yasaklar.

ÜCRET TALEP EDİLMİYOR !

SuperYT , kesinlikle sizden ücret talep etmez. Sistemimizi ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Daha hızlı büyümek istiyorsanız kullanıcı panelinden 'Paketler' sayfasına girip üyelik satın alabilirsiniz.

ETKİNLİKLER İLE DAHA FAZLA SYT KAZAN !

Sitemizde bir çok etkinlikler yapılıyordur. Bunlardan en önemlisi liderlik sıralamasıdır. Liderlik sıralaması , ayın sonuna kadar kim en fazla işlemi yapmışsa onları belirler ve ilk 3 kişiye ödül verir. Bunun dışında e-pin çekilişleri yapılır , belirli saatler içinde bulunan kişilere ödüller verilir ve daha bir çok etkinlikle size kazandırmak için var gücüyle çalışır.

Eğer sisteme kaydolmak istiyorsanız buraya tıklayarak kayıt olabilir ve SuperYT'nin ailesine katılabilirsiniz.

Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Türkiye'nin ve Dünya'nın en iyi ve en kullanışlı Youtube Kanal Büyütme Platformu olmak.

Not:site bana ait değildir. istek üzerine açılmıştır.

Kayıt oldum :) eksik kalmayalım oradan da

hoş geldiniz sistem üzerinde sürekli güncellemeler devam etmekte. Yaşadığınız problemleri site üzerinde yer alan destek kısmından veya buradan bana yazarak iletirseniz sorunun çözülmesiyle birebir ilgilenilmesini sağlayabilirim. Program site tarafıma ait değildir.

Güle güle kullanmanız dileğiyle bol kazançlar

hocam deniyorum ancak izlenimler kaybolmasın buna benzer bir cok program var onlarda o şekilde kayboluyor

hocam deniyorum ancak izlenimler kaybolmasın buna benzer bir cok program var onlarda o şekilde kayboluyor

Site bot kullanıcıya izin vermiyor o açıdan kaybolacağını sanmıyorum güzel bir arayüz ve program yapılmış. Deneyip görücez bakalım

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederiz.

Program yapımcısı tarafından iletilen mesaj

İzlenmelerin kaybolması vs. söz konusu değildir. Youtube algoritmasına göre 1 videoyu 1 kullanıcı 1 ip ile izleyebilir ve bot kullanımları Youtubeye yansır. SuperYT'de bot söz konusu değildir ve 1 kullanıcı 1 videoyu 1 kez izleyebilir ( gün içerisinde ). Bundan ötürü Youtube izlenmeleri sayar. Hatta SuperYT'yi kullanan üyelerimizin içerikleri takibimizdedir ve hepsinin izlenme sayıları her gün SuperYT sayesinde daha fazla artmaktadır.

Kolaylıklar

Kayıt olalım bakalım
Hayırlı olsun

kayit oldum, su anda 30 kisi olduk sistem guzel ama biraz kalabalik olmak lazim, izlenecek video bulunamiyor.

kayit oldum, su anda 30 kisi olduk sistem guzel ama biraz kalabalik olmak lazim, izlenecek video bulunamiyor.

Sistemde bununla ilgili bir duyuru metni mevcut

Başlangıç olarak beklediğimizden fazla ilgi gördük ve bu ilginin karşılığını sizlere verebilmek adına algoritmamızı değiştirdik.

Artık programımızdan SYT kazanırken "İçerik Kalmadı" uyarısını sık sık görmeyeceksiniz. Bu uyarıyı artık görme olasılığınız %20'dir.

Algoritmamızda , 1 içerik 1 kullanıcı tarafından sadece 1 kere işlem görebiliyorken artık 1 içerik 1 kullanıcı tarafından günlük sadece 1 kere işlem görebilecek. ( Sadece izleyerek SYT kazanma bölümünde geçerlidir. ) Bu sayede içerikleriniz hem daha hızlı izlenecek hem de daha fazla izlenme kazanabileceksiniz.

SuperYT ekibi olarak çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. En kısa zamanda sizleri sevindirecek bir sistem ile karşınızda olacağız. :)

Merhabalar;
Çalışmalarımıza sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için son hızla devam etmekteyiz. Eğer SuperYT ile ilgili sorularınız ya da sorunlarınız varsa konu altında belirtiniz. Bu sayede sizinle birlikte kafasında soru işareti oluşmuş kullanıcılarımız da cevaplarımızdan faydalanabilir. :)

Kolaylıklar...

ayni videolar donuyor devamli hocam, 1 saat icinde ayni videolar 5-6 kere geldi

Merhabalar;
İçerik çıkarma algoritmamızı ve programımızda ki donma problemlerini çözmek için acil çalışma başlattık. En kısa sürede düzeltilecektir. :)

Bol kazançlar dileriz.

peki buradan kendi videolarına izlenim gelenler sayacı kontrol edebilir mi bu dedikleriniz imkansız orada kesinlikle trafik kaynağı bu site veya yazılım olduğunu gösteren bir şey yazacaktır umarım yazmıyordur ama bunun önüne geçilebilecek bir yazılım ne duydum ne de gördüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri